PetWant F11-C automata állateledel adagoló
  • PetWant F11-C automata állateledel adagoló
  • PetWant F11-C automata állateledel adagoló

PetWant F11-C automata állateledel adagoló

308569
PetWant
50 490 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PetWant F11-C automatikus állateledel adagoló

Gondoskodj kisállatod egészséges étkezési szokásairól. A PetWant F11-C automatikus ételadagoló többféle táp típushoz megfelelő és 4,5 literes tartállyal rendelkezik. Az okos tervezés lehetővé teszi az élelmiszer frissességének megőrzését, az applikációs vezérlés pedig növeli használati szabadságát. Továbbá rendelkezik beépített kamerával és duális tápellátással, az előállításkor az anyagok pedig biztonságosak voltak.

1.jpg

Terjedelmes tartály

A PetWant F11-C automatikus ételadagolónak 4,5 literes tartálya van, így akár 2,5 kg ételt is képes tárolni és körülbelül 30 napig elegendő kisállatod etetésére. Így nyugodtan mehetsz nyaralni, és biztos lehetsz benne, hogy az állatod megkapja az összes szükséges táplálékot.

3.jpg

Mindig friss ételek

Aggódsz, hogy az adagolóban tárolt étel megromlik? Nem kell aggódnod! A PetWant F11-C légmentes kialakítással rendelkezik, így semmilyen levegő nem jut be az ételhez. Továbbá, a deszikkáns tartály megakadályozza az étel penészesedését.

16.jpg

Vészhelyzeti tápellátás

A PetWant segítségével kisállatod mindig megfelelő mennyiségű ételt kap, függetlenül a helyzettől. Az eszközhöz tartozik egy adapter, amely táplálja az eszközt. Ha nincs hozzáférés a hálózathoz, az adagoló automatikusan átkapcsol a vészhelyzeti áramforrásra. Azonban az elemek nincsenek benne, és külön meg kell vásárolni őket.

6.jpg

Tartsd a kapcsolatot kedvenceddel

Szeretnéd tudni, mi történik szőrös barátoddal, amikor nincs otthon? Most már lehetséges! A PetWant automatikus adagoló beépített kamerával rendelkezik, lehetővé téve a beszélgetést és távoli parancsokat adhatsz kisállatodnak.

5.jpg

Távoli vezérlés

Még kényelmesebbé teheted a dolgodat, és az adagolót az applikációból is vezérelheted. Segítségével beállíthatod az etetés időpontját és gondoskodhatsz kisállatod egészséges szokásairól. Továbbá értesítést kapsz, ha az adagolóban nincs étel vagy esetleg hibajelzés van. Az eszközhöz más családtagok is hozzáférhetnek.

11.jpg

Gondosan megtervezett

Az adagoló egy erőteljes motorral van felszerelve, amely felelős az eszköz sima működéséért. Továbbá, infravörös érzékelővel van ellátva, amely érzékeli, ha az inverter eltömődött és a piros jelzőfény tájékoztatja Önt az erről szóló értesítéssel.

2.jpg

Könnyen tisztán tartható

Az adagoló tisztán tartása nem jelent problémát. Gyorsan és kényelmesen szétszerelheti az eszközt és megtisztíthatja annak alkotóelemeit. Továbbá, az 304 rozsdamentes acélból készült tál egészségügyi szempontból biztonságos.

14.jpg

Tartalma

  • adagoló
  • tál
  • tápegység
  • deszikkáns tartály
  • használati utasítás
Gyártó PetWant
Modell F11-C
Szín fehér
Méretek 317 x 240 x 370 mm
Anyag ABS
Súly kb. 2,6 kg
Cél macskák és kis kutyák
Tartály kapacitása 4,5l
Tápegység DC 5V/2A / D x3 akkumulátor
Névleges feszültség DC 5V
Névleges teljesítmény 2,5 W
Működési hőmérséklet 5°C ~ 50°C
Termék részletei
PetWant
308569
20 db

Megadott referenciák

ean13
5907489609654
MPN (Gyártói cikkszám)
F11-C
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on