Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Lilla)
  • Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Lilla)

Cheerble Ball PE interaktív kisállat labda (Lilla)

321056
Cheerble
12 620 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Cheerble PE Interaktív háziállat Labda (Lila).

Az interaktív Cheerble labda tökéletes társ lesz a kedvencednek, amíg nincs otthon! Az eszköz automatikusan bekapcsol, csak egy érintése szükséges. 3 működési üzemmódot kínál, így sikeresen hozzá tudod igazítani a kedvencedhez. Továbbá, intelligens akadályelkerülő érzékelővel van felszerelve és IP65-ös vízálló. Tartós és kopásálló anyagból készült, amely biztonságos az állatok számára.

3.jpg

Különböző működési módok

A labda akár 3 módval is fel van szerelve - normál, gyengéd vagy passzív, így könnyen beállíthatod az állatod igényeihez. A gomb színes háttérvilágítása megfelelően tájékoztatja a kiválasztott üzemmódról. Legyen lusta vagy energetikus a bundásod, mindig lesz számára megfelelő mód!

11.jpg

Intelligens kutya társ

Találd meg az egyensúlyt az szórakozás és a pihenés között! Az interaktív játék ugrál és forog, serkentve az állatod játékra. Majd, 10 perc után, automatikusan kikapcsol 30 percre, átmegy Éjszakai üzemmódba. Az állatod bármikor aktiválhatja a labdát - csak érintse meg!

4.jpg

Gondosan kidolgozott tervezés

A Cheerble labda rendelkezik egy innovatív automatikus akadályelkerülő rendszerrel, így nem kell aggódnod azért, hogy véletlenül beragad az bútorok alá. Az IP65-ös vízállósággal is ellátták, így könnyen magaddal viheted sétálni a kutyádhoz, vagy ha szükséges, akár folyóvíz alatt is lemoshatod.

7.jpg

Megbízható akkumulátor

Az eszköz tartós, 300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Akár 4 órás játékidőt is lehet biztosítani! Az energiát a készletben található USB kábellel újíthatod fel. A töltés sem fog sokáig tartani - kb. 1 óra után kedvenced újra játszhat vele.

5.jpg

Biztonságos az állatok számára

Tartós TPU- és PCU-műanyagból és természetes gumiból készült, amely teljes mértékben biztonságos az állatok számára. Az anyag vastagsága (5-7 mm) sokkal hosszabb élettartamot biztosít a labdának, és megvédi az ínyt és a fogakat a sérüléstől.

8.jpg

Tartalmaz

  • interaktív labda
  • töltőkábel
  • használati utasítás
Gyártó Cheerble
Modell Wicked Ball PE
Szín Lila
Cél Kutyák
Anyag Természetes gumi + TPU + PC
Méret ? 78 mm
Súly 238 g
Tölthető akkumulátor 300 mAh
Töltési idő kb. 1 óra
Használati idő 4 óra
Termék részletei
Cheerble
321056
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883200082
MPN (Gyártói cikkszám)
C0722
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on