Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (Sárga)
  • Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (Sárga)

Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (Sárga)

308195
Cheerble
8 320 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Interaktív labda kutyáknak és macskáknak Cheerble W1 (sárga).

Annak érdekében, hogy kedvence ne unatkozzon a távollétükben és ne kezdje el szétszedni a bútorokat, a Cheerble tervezett egy W1 labdát, amely remek szórakozást fog nyújtani kedvencének. A játék saját maga mozog, csak annyit kell tennie, hogy a macska / kutya érintse. 3 üzemmóddal van ellátva, így beállíthatja a reakcióját kedvence igényeihez. Felszerelve akadályérzékelővel rendelkezik, így nem ragad be egy résbe vagy kanapé alá. IP67 vízálló, működési ideje 8 óra. Ezen felül rendelkezik egy speciális lyukkal, ahol snack-et vagy macskamentát helyezhet.

5.jpg

3 üzemmód

A labda 3 üzemmóddal van ellátva, így beállíthatja a működését kedvence igényeihez. Az üzemmódot az elkülönített gombbal állítja be, amelyről a színes háttérvilágítás tájékoztatja. Ezen felül, a labda bekapcsol 10 percig, majd 30 percig kikapcsol, hogy a bundás barátja pihenhessen.

6.jpg

Megtakarító tervezés

A játék akadályelkerülő érzékelővel van felszerelve, ezért nem szorul el a kanapé alatt, és ha résbe kerül a bútorok között, akkor magától kikerül belőle. Ráadásul IP67 vízálló, így sikeresen magával viheti a kutyáját a strandra.

7.jpg%20

Működési módok.

A labdát 2 részre osztották, csak ki kell csavarni. A közepén van az állítógomb, tartsa lenyomva 3 másodpercig az áram bekapcsolásához. Válassza ki az üzemmódot az elkülönített gombbal. Forgassa el a labdának mindkét részét, majd tegye le a földre. Ahhoz, hogy a játék elkezdjen dolgozni, érintse meg, vagy könnyedén rázza meg.

9.jpg

Tartós

Az W1 játék tartós akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órányi működést kínál. Csatlakoztassa egy micro USB csatlakozóval ellátott kábellel a töltőhöz. Csak körülbelül 1,5 óra szükséges a labda újbóli munkára való előkészítéséhez. Ezen felül biztonságos a kedvence számára, és ellenáll a kopásnak és szakadásnak. Polikarbonátból és TPU műanyagból készült. Továbbá cserélheti a tokot egy másikra.

3.jpg
Gyártó Cheerble
Név Cheerble Ball W1
Modell C1801
Alkalmas macskák, kutyák
Anyag polikarbonát, TPU
Átmérő 77 mm
Súly 200g
Akkumulátor Lítium-polimer, 3,7 V, 300 mAh
Töltési idő 1 óra
Működési idő akár 8 óra
Szín sárga
Működési hőmérséklet 0?C ~ 40?C
Vízállóság IP67
Termék részletei
Cheerble
308195
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883201300
MPN (Gyártói cikkszám)
C1801-Y
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on