Homerunpet CT10 okos macskajáték
  • Homerunpet CT10 okos macskajáték
  • Homerunpet CT10 okos macskajáték
  • Homerunpet CT10 okos macskajáték

Homerunpet CT10 okos macskajáték

304073
Homerunpet
9 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Homerun CT10 - intelligens játék macskáknak

Minden macska valódi vadász. Az intelligens Homerun CT10 játékkal kielégítheti a kedvence ösztönös igényeit és serkentheti az aktivitására. A véletlenszerű lyukakban megjelenő tollak biztosan felkeltik a figyelmét és ösztönzik játszani. Akár 3 üzemmód áll rendelkezésre, hogy az eszközt az állat igényeihez igazíthassa. A játékot 4 AA elemmel működtetik, működését pedig színes LED-jelzőkön keresztül lehet vezérelni.

DB1A9773.jpg

Okos tervezés - nagy szórakozás

Az eszköz praktikus és kompakt, alakja pedig egy népszerű, finom fánkét idézi. 6 egyenletesen elosztott lyukból színes madártollak véletlenszerűen bukkannak fel az előre beprogramozott algoritmusnak megfelelően. Mielőtt a macskája elkaphatná őket, eltűnnek és megjelennek egy másik helyen, ösztönözve őt a vadászatra és hosszú időre szórakoztatva.

Homerun-Smart-Cat-Toy-CT10.jpg

Színes madártollak

A játék importált, természetes pulyka tollakkal van felszerelve. Lágyságuk és rendkívül kellemes tapintásuk jellemzi őket. Emellett gyönyörű, színes színezéssel rendelkeznek. A Homerun CT10 nem csak jól néz ki, hanem felkelti a macskád figyelmét is. A madártollak cserélhetők és biztonságosan használhatóak - nem kell aggódnod a kedvenced miatt.

_309_.jpg

3 működési üzemmód

A CT10 3 sebességet kínál - magas, közepes és alacsony. A magas sebesség az aktív macskák számára tökéletes, akik szeretnek és vadászni akarnak. A közepes ideális az első használatra például. Ellenőrizze, hogyan teljesít a kölyök, és ha úgy gondolja, hogy megfelelő, változtassa meg a játékmódot egy idő után. Ha alacsony sebességre állítja, könnyen és biztonságosan cserélheti a tollakat.

_2.jpg

Színes LED jelző

A különleges LED jelző nemcsak modern kinézetet kölcsönöz a játékhoz, hanem az Ön számára szükséges információkat is biztosítja. Többek között színváltozása az operációs módtól függ. Ha a nagy sebességet választja, a készülék kék fényben ragyog, ha közepeset - sárgát, ha alacsonyt - lila színt mutat. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem szemet gyönyörködtető is! A jelző azt is jelzi, hogy eljött az ideje a cserének elem cseréjének, ha pirosan villog.

031.jpg

Egyszerű működtetés

A játék egyszerűen kezelhető. Röviden nyomja meg a gombot, hogy be- vagy kikapcsolja. Hosszan nyomja meg a sebesség megváltoztatásához. És kész! Nézze meg, hogyan fedez fel macskájában rejtett vadászt, miközben szórakozik. A tollak cseréje is nagyon egyszerű és nem okoz problémát.

vs180424-002.jpg
Márka Homerun
Modell CT10
Név Okos macskajáték
Anyag ABS + PC
Méret 173x75 mm
Tápellátás 4 AA elem
Cél Macska számára
Termék részletei
Homerunpet
304073
20 db

Megadott referenciák

ean13
5907489606141
MPN (Gyártói cikkszám)
CT10
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on