Catlink Pro-X Okos öntisztító macskatoalett (hagyományos verzió)
  • Catlink Pro-X Okos öntisztító macskatoalett (hagyományos verzió)
  • Catlink Pro-X Okos öntisztító macskatoalett (hagyományos verzió)
  • Catlink Pro-X Okos öntisztító macskatoalett (hagyományos verzió)
  • Catlink Pro-X Okos öntisztító macskatoalett (hagyományos verzió)

Catlink Pro-X Okos öntisztító macskatoalett (hagyományos verzió)

531425
Catlink
178 830 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Catlink Pro-X Standard Verzió intelligens önmosó macskaalom

Az öntisztító macskaalomnak köszönhetően véget érhet az a feladat, hogy macskája után takarítson. A Catlink Pro-X Standard Verzió okos macskaalom csak pár pillanat alatt elvégzi az öntisztítást. Akár 4 üzemmódot kínál, és teljesen biztonságos a háziállata számára. Nagy szennyes tartályt kínál, akár 13 liter kapacitással, és a 3 rétegű dezodor- és sterilizációs rendszer gondoskodik a tisztaságról. A Catlink alkalmazás segítségével kényelmesen vezérelheti az almot távolról, és hasznos értesítéseket kaphat vagy jelentéseket olvashat a macskája egészségéről. A Catlink eszközt a figyelmesen átgondolt tervezés jellemzi. Az alom egyszerűen használható mind kisebb, mind nagyobb súlyú macskák számára - súlyukkal 1,5 kg-tól 10 kg-ig.

 

Akár 4 üzemmód

Állítsa be azt, hogy az alom hogyan működjön az Ön elvárásainak megfelelően. Az eszköz akár 4 üzemmódot is biztosít, melyeket kényelmesen megváltoztathat az alkalmazáson keresztül vagy egy kijelölt gombbal. A kézi üzemmód lehetővé teszi az alom kézi indítását és leállítását. Az időzítő segítségével beállíthatja az időpontot, amikor az eszköz használni szeretné. Szeretné, ha az alom automatikusan elkezdené tisztítani bizonyos idő elteltével, miután macskája használta azt? Válassza az Auto módot, majd döntse el, hogy mennyi idő elteltével induljon el a tisztítás (1/3/5/10/30 perc). Az üres üzemmód lehetővé teszi az alom tartályának kiürítését - csak nyomja meg az ehhez megfelelő gombot.

 

 

 

Megbízható tisztítás

Az eszköz hatékony tisztítást tesz lehetővé rövid idő alatt, amely ha több macskája van, biztosítja, hogy senki sem kell túl sokáig várakozzon a saját használatára. Az alom összetevőit egy fejlett szűrőrendszer használatával választja el a szennyeződésektől. Ezzel szemben, a 3 rétegű intelligens dezodor- és sterilizációs rendszer 24 órán át gondoskodik a kellemes szagokról. Az ürítő tartály akár 13 literes kapacitást is kínál, így kétségtelenül csak kéthetente kell eltávolítania az összes szennyes anyagot az alomból.

 

Nincsenek aggályai a háziállatával kapcsolatban

A Catlink Pro-X Standard Verzió okos macskaalma teljes mértékben biztonságos a háziállatok számára. A többrétegű védelmi rendszer biztosítja, hogy ne kelljen aggódnia az alom használata során bekövetkező balesetek miatt. Pontos szenzorok megbízhatóan kimutatják a háziállat jelenlétét. Ez azt jelenti, hogy ha a macskája az alomba lép, miközben azt kitakarítják, azonnal megszakad az eszköz működése. Ráadásul az alom kialakítása minimálisra csökkenti annak az esélyét, hogy felboruljon.

 

Több alkalmazás funkció használata

Szeretné elérni még több funkciót? Vegye igénybe a kifejezetten a Catlink eszközhöz készült alkalmazást! Az alkalmazás lehetővé teszi az alom kényelmes kezelését okostelefonról vagy táblagépről. Többek között lehetővé teszi az eszköz ki- és bekapcsolását, az üzemmódok megváltoztatását, valamint jelentéseket olvashat a macskája egészségéről. Ráadásul az alkalmazáson belül több felhasználó is osztozhat az eszközön, így az otthonban mindenki távolról is menedzselheti az almot!

 

Műszaki adatok:

Gyártó Catlink
Modell CL-07
Értékelt feszültség 12V / 2A
Használat 1,5~10 kg-os macskáknak
Tartály kapacitása 13 l
Üzemmódok Kézi, Auto, Időzítés, Üres
Termék részletei
Catlink
531425
20 db

Megadott referenciák

ean13
6972884750699
MPN (Gyártói cikkszám)
CL-07
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on