Homerunpet TB10 okos labda kutyáknak és macskáknak
  • Homerunpet TB10 okos labda kutyáknak és macskáknak

Homerunpet TB10 okos labda kutyáknak és macskáknak

304072
Homerunpet
4 480 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Homerun TB10 okos labda

Ha a macskád nem kap elég mozgást, unatkozni fog, játszani kezdhet, éjszaka futkosni és nem enged téged aludni. Érdemes tehát gondoskodni arról, hogy megfelelően mozgalmas szórakozási lehetőségeket kapjon napközben. A Homerun TB10 okos labda segít abban. Véletlenszerűen mozog és bekapcsolja a macska összes érzékszervét, serkentve a vadászösztöneit. 2 játékmód és akár 25 napos akkumulátor-élettartam után könnyebben használható.

_64.jpg

Serkenti a macska ösztöneit

A Homerun TB10 kicsi, de rendkívül erős motorral van felszerelve. Különleges processzorral is rendelkezik, amely észleli az eszköz mozgását. Ennek köszönhetően a labda automatikusan változtatja a gördülési irányát megfelelő pillanatokban. Az előre nem látható cselekedetei miatt a macskádnak valódi éberségre és elhivatottságra lesz szüksége ahhoz, hogy levadássza. A puhatalpú vadász biztosan értékelni fogja ezt a fajta tevékenységet!

_545.jpg

Különböző ingerek

A játék minden érzékszervünket használja. A beépített lézerfény vizuálisan vonzza a macskát, míg a labdára erősített csengővel érzékelheti a hangokat. Ez még nem minden! A játékhoz saját készítésű kiegészítőket is hozzáadhatunk, például tollakat vagy macskamentát. Ennyi különböző inger biztosan felkelti kedvencünk figyelmét és ösztönzi őt az aktivitásra.

_6.jpg

2 játékmód közül választhat

A labda 2 módban működhet - normál és okos. Ha az előbbit választja, az eszköz 8 percig működik. Ez tökéletes időtartam a macskánk számára. Amikor azonban az okos módot kapcsolja be, az eszköz különleges, beépített chipje automatikusan bekapcsolja, amikor hozzáér. Ezután a labda egy idő után automatikusan kikapcsol. Válassza az Önnek megfelelő lehetőséget és nyújtson fantasztikus szórakozást kedvencének!

_1.jpg

Hosszú üzemidő

Az eszköz tápellátásához normál AAA elemeket használhatunk. Ezek meglepően hosszú működési időt biztosítanak az eszköznek. Ha azt feltételezzük, hogy a macska naponta kétszer játszik a labdával, akkor egy elemcserét követően az eszköz akár 25 napig is működhet. Azaz majdnem egy hónap tökéletes szórakozást biztosít kedvencünk számára!

Homerun_Smart_Cat_Ball_TB10.jpg

A macska fogai nem jelentenek veszélyt rá

Az eszközt úgy tervezték, hogy strapabíró és könnyen használható legyen. A tartós PC műanyagból készül, ellenáll az eséseknek, kopásnak és harapásnak. Az injekciós öntéstechnikának köszönhetően a labda víz- és porálló is. Emellett az eszköz be- és kikapcsolásához csak enyhén meg kell nyomni a gombot.

021.jpg
Márka Homerun
Modell TB10
Név Okos labda
Átmérő 7,2 cm
Súly 120 g
Tápellátás AAA elem
Termék részletei
Homerunpet
304072
20 db

Megadott referenciák

ean13
5907489606134
MPN (Gyártói cikkszám)
TB10##Homerunpet
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on