Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték (Sárgabarack)
  • Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték (Sárgabarack)
  • Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték (Sárgabarack)

Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték (Sárgabarack)

528823
Cheerble
4 480 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Cheerble Wicked Mouse Interaktív Cicajáték

Nyújtsd cicádnak fantasztikus szórakozást. Az interaktív Cheerble Wicked Mouse játék egér alakú, amely automatikusan elszalad a cicádtól és ugrál az akadályokról is. Így serkenti a vadászösztönét és aktívvá teszi kedvencedet! Az eszköz tartós újratölthető akkumulátorral van ellátva, és a mellékelt micro USB kábellel töltődik fel. Emellett biztonságos és tartós az állatok számára is.

1.jpg

Tökéletes szórakozás

Amikor a macskád unatkozik és nincs semmi elfoglaltsága, elkezdhet rosszalkodni. Az Wicked Mouse játék segít elkerülni ezt! Csak nyomd meg a mókus orrában elrejtett gombot, és az eszköz automatikusan elkezd mozogni és elszaladni a cicádtól. Az intelligens algoritmusnak köszönhetően az eszköz önállóan változtat irányt, és amikor ütközik egy akadállyal, például egy fal vagy egy bútor, leugrik róla és más irányba gördül. Nem kell aggódnod amiatt, hogy valahol blokkolva lesz, és elrontja a kedvenced szórakozását!

2.jpg

Jól átgondolt tervezés

Talán minden macskatulajdonos tudja, hogy ezek az egyedi állatok szeretnek vadászni. Az Wicked Mouse játék olyan módon lett tervezve, hogy kielégítse kedvenced vadászati igényeit. Az egérre hasonlító formája van, és farka villogó RGB világítással van felszerelve. Köszönhetően ennek, még jobban felkelti a kedvenc figyelmét, és ösztönzi az üldözésre! Ezenkívül, az eszköz környezetvédelmi szempontból biztonságos és tartós anyagokból készült - a kedvenced fogai és karmai nem roncsolják.

3.jpg

Intelligens működés

Az eszköz úgy van kialakítva, hogy a macskád elegendő időt kapjon a játékra és pihenésre. Az Wicked Mouse először 10 percig működik, majd készenléti módba kapcsol. Azonban bármikor újra aktiválható - a macska csak megérinteni az orrát, például orral vagy mancsával. Ennek a megoldásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy kedvence nem fárad el túl gyorsan a játéktól, és nem unatkozik vele!

4.jpg

Beépített újratölthető akkumulátor

Nem kell venned elemeket kedvenced játékaihoz és pénzt pazarolni erre. Az Wicked Mouse tartósan újratölthető akkumulátorral rendelkezik - egyszerűen töltsd fel a mellékelt micro USB kábellel. Kb. egy óra alatt teljesen feltöltődik! Egy teljesen feltöltött eszköz akár 40 perc játékot is biztosíthat a macskádnak. Tehát nem kell túl gyakran tölteni. Biztosítsd kedvencednek mindig nagyszerű szórakozást, és biztos lehet benne, hogy nem fog unatkozni vele!

5.jpg

A dobozban

  • Wicked Mouse interaktív játék
  • Töltőkábel (micro USB)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Cheerble
Név Wicked Mouse
Modell C0821
Szín Kék
Megfelelő Macskák
Anyag ABS, TPU, PVC
Méretek 60x50x36mm (fark nélkül)
Súly 45g
Akkumulátor kapacitása 135mAh
Bemenet 5V-1A
Termék részletei
Cheerble
528823
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883204257
MPN (Gyártói cikkszám)
C0821-A
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on