Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda
  • Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda
  • Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda

Cheerble Ball W1 SE interaktív kisállat labda

307338
Cheerble
11 030 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Cheerble Wicked Ball SE - Interaktív háziállat labda

A Wicked Ball SE egy interaktív labda kisebb és közepes méretű kutyák számára, amely szórakoztatja kedvencedet, és a mozgásra ösztönzi számára. Automatikusan gördül és ugrál, az állatot aktívan mozgásra késztetve. 3 elérhető üzemmóddal állítható a kedvence igényeihez. A készülék magas minőségű, tartós anyagokból készült, és vízálló a 65-ös IP védettségi besorolásnak köszönhetően. Az akkumulátor garantálja az akár 90 perces üzemidőt.

4.jpg

A tökéletes játékostárs

Adjon kedvencének nagyszerű kikapcsolódást a Wicked Ball SE interaktív játék segítségével, amely automatikusan elszalad, ugrál és pattog, így könnyedén fenntartja kedvence érdeklődését és mozgásra ösztönzi őt. Ha esetleg a játék elakad valamilyen akadály miatt, akkor automatikusan megugrik és eltéríti az irányát. Nem kell attól tartania, hogy a játék eltörik vagy elakad, és ezzel elrontja kedvencének jókedvét és kikapcsolódását!

7.jpg

3 különböző játékmód

Válasszon a 3 különböző ideális állatjáték közül a kedvence igényei és állapota szerint. Egyszerűen válassza ki a megfelelő módot, csak egy gombnyomással! Minden üzemmód más színű háttérvilágítással rendelkezik - a Normál mód kék színe az labdát gördülésre, pattogásra serkenti az állatot, a Paszív mód zöld színe arra készteti az állatot, hogy az érintésére ugráljon, a Gyengéd mód pedig lila háttérvilágítással a labda csupán enyhén pattog az érintésre.

1.jpg

Intelligens teljesítmény

A labdát úgy tervezték, hogy a kedvence játék után aktívan pihenjen. Ne aggódjon az állata túlzott terheléséért, vagy azért, hogy hamar megunja a játékot! Az aktiválás után, a Wicked Ball SE 10 percig működik, majd 30 percig inaktív állapotban marad. Az állata bármikor aktiválhatja azt egy egyszerű érintéssel!

3.jpg

Okos dizájn

A Wicked Ball SE egy gumiburkolatot kapott, amely biztonságos az állat számára és nagyon tartós. Nem kell aggódnia, ha kedvence megrágja a játékot, nem fog eltörikni. Emellett a játék nagyon csendesen működik, így zavartalan lehet a pihenése. Az apró méretnek köszönhetően, könnyedén felveheti kedvence a labdát. A játék vízálló és porálló (IP65), így akár kültéren is használható és könnyen tisztítható.

8.jpg

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A készülék tartós 135mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amelyet egyszerűen csak tölteni kell. Nem kell pénzt költeni elemcserére az állatok játékához! A feltöltött labdával akár 90 percnyi játékidőt biztosíthat a kedvence számára. A Wicked Ball SE készülék tölthető az mellékelt DC kábellel - mindössze egy órára van szükség a töltéshez.

5.jpg

A csomagban

  • Interaktív Wicked Ball SE labda
  • Töltő kábel (DC)
  • Kezelési útmutató
Márka Cheerble
Név Wicked Ball SE
Modell C1221
Szín Kék
Ajánlott kutyaméret Kicsi és közepes méretű kutyák (15kg-ig)
Anyag Növényi eredetű gumi, TPU, PC
Méretek ?56mm ±1mm
Súly 104g ±1g
Akkumulátor kapacitás 135mAh
Bemenet 5V-1A
Termék részletei
Cheerble
307338
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883204288
MPN (Gyártói cikkszám)
C1221
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on