Catlink Pure intelligens kutya, macska itató
  • Catlink Pure intelligens kutya, macska itató
  • Catlink Pure intelligens kutya, macska itató
  • Catlink Pure intelligens kutya, macska itató
  • Catlink Pure intelligens kutya, macska itató

Catlink Pure intelligens kutya, macska itató

528961
Catlink
41 440 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
11 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Háziállatok vizérő Catlink Pure

Vigyázzon háziállata egészségére. A Catlink Pure okos vízadagoló egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megismerje háziállata szokásait. Az itató az alkalmazáshoz csatlakozik, amelynek köszönhetően hozzáférhet kész jelentésekhez a macska/kutya egészségéről. Lehetővé teszi a figyelmeztető tünetek korai észlelését, majd megakadályozza a betegségek kialakulását. Ezenkívül felismeri az ivókat használó macskákat, és kiemelkedik alaposan átgondolt designjával.

 

Tiszta víz

Legyen biztos benne, hogy az Ön állata által ivott víz tiszta és biztonságos az egészségére. A Catlink Pure rendelkezik egy szűrővel, ami megtisztítja a vizet a szennyeződésektől, mint például a haj, a kalcium és a magnézium ionok, megakadályozza a vízkőképződést és a szagot. Emellett lágyítja a vizet, megóvva szőrös barátját a vesebetegségektől.

 

Háziállata egészségéért

A Catlink Pure felismeri azokat az állatokat, akik éjjel-nappal használják a kútját, így ismeri minden állatának szokásait. Az adatok automatikusan az alkalmazásba kerülnek, és annak alapján jelentés készül. Így követheti háziállata egészségét, és megelőzheti a lehetséges betegségek kialakulását. Megjegyzés: A készülék megfelelő működése érdekében a macskáknak viselniük kell a mellékelt hámokat és függőket.

 

A használat biztonsága

A Catlink Pure okos vízadagoló úgy van kialakítva, hogy teljesen biztonságos legyen a használata. Automatikusan kikapcsol, ha a tartályból elfogy a víz, így megakadályozza a készülék károsodását. Ezenkívül megjeleníti a tartályban lévő víz mennyiségét, és emlékezteti Önt a feltöltésre. Ezt az üzenetet egy vörös jelző és egy értesítés jelzi az alkalmazásban (amikor a szint kevesebb, mint 25%).

 

További lehetőségek az alkalmazással

Töltse le a dedikált alkalmazást, és vegye teljesen ellenőrzése alá az eszközt. Az alkalmazásból szabályozhatja az itató működését állata igényeihez, nyomon követheti az eszköz működését és háziállata egészségi állapotát. A Catlink négy működési módot kínál: Az Áramlás minden 30 percben vizet szív, az Eco - minden 3 percenként. Eközben a Smart mód akkor szállít vizet, amikor a macskát észleli, majd szünetet tart, amikor a macska eltávolodik az eszköztől. Továbbá, a Rinse 20 másodpercig vizet szív.

 

Átgondolt kialakítás

A Catlink okos kút kerámia tálja antibakteriális, és biztonságosan használható. Ráadásul a moduláris kialakítás egyszerűvé teszi a tisztítást. Az egység vízálló és korrózióálló, az ABS műanyag kialakítás pedig optimális súlyt biztosít és stabilitást kínál. Közben a félgömb alakú borítás megkönnyíti a tisztítást és megakadályozza a víz fröccsenését. Ezenkívül a készülék csendesen működik (<35 dB), és a tartály kapacitása 2,3 liter, így csökkentve a feltöltés gyakoriságát körülbelül 2 hétre (egy macska esetén).

 

Tartozékok

  • okos vízadagoló
  • nyakörv x2
  • UFO medál x3
  • használati utasítás

Műszaki adatok:

Gyártó Catlink
Név Háziállatok vizérő Catlink Pure
Szín fehér
Csatlakozás Wi-Fi
Névleges feszültség 5V
Anyag ABS, kerámia
Kapacitás 2.3 l
Zajszint <35 dB 
Alkalmazás Catlink App
Cél macskák, kiskutyák
Méretek 230 x 236 x 262 mm
Súly 1.88 kg
Termék részletei
Catlink
528961
11 db

Megadott referenciák

ean13
6972884750149
MPN (Gyártói cikkszám)
CL-W-01
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on