Pet Travel Backpack PetKit Breezy 2 (Cream White)
  • Pet Travel Backpack PetKit Breezy 2 (Cream White)

Pet Travel Backpack PetKit Breezy 2 (Cream White)

528426
Petkit
36 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
6 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PetKit Breezy 2 Pet Travel Backpack (Krémfehér)

Fedezze fel a világot kedvence társaságában. A macskák és kisebb kutyák számára tervezett PetKit Breezy 2 hátizsákban nagy ablak található, amelyen keresztül kedvence láthatja, mi történik kívül. Az intelligens szellőztetőrendszer biztosítja, hogy kedvence ne legyen fojtogatóan meleg. Az áramlási sebesség manuálisan is állítható. A termék puha világítást is kínál, amelyet igény szerint lehet bekapcsolni. Eközben a hátizsák rendkívül könnyű, kényelmes és strapabíró is. Megjegyzés: az intelligens szellőztető- és világítási rendszer működéséhez egy powerbank szükséges (nincs a csomagban).

03PetKit/Breezy-2-W/3

A világra nyíló ablak

Mostantól kedvence kényelmesen figyelheti, mi történik körülöttetek, miközben együtt látogattok el izgalmas helyekre. A Breezy 2 hátizsák beépített nagy ablakkal rendelkezik, amelyen keresztül több állat is élvezheti a világot. Az ablak árnyékolása megfelelően színezett, hogy csökkentse a csillogást, és kényelmesebbé tegye a négylábú utazást.

03PetKit/Breezy-2-W/6

Kedvenced igényei szerint

A PetKit Breezy 2 hátizsák macskáknak és akár 8 kg testtömegű kisebb kutyáknak készült. A tároló táskának eltávolítható párnázása van, ami stabilan tartja kedvencét, és rendkívül kényelmes. Oldalsó zsebek segítségével apróbb tárgyakat is elhelyezhet - például állatfalatokat. A hátizsák bővített alja több helyet biztosít a kedvenced számára, és lehetővé teszi számára a szabad mozgást.

03PetKit/Breezy-2-W/7

Fejlett szellőztetőrendszer

Nem kell aggódnia, hogy kedvence elfogy az oxigénből. A hátizsák több nyílással, ventillátorral és a Coanda hatású fejlett szellőztetőrendszerrel van felszerelve. Kb. 20 másodperc elteltével kedvence friss levegőt lélegezhet be. Precíz hőmérséklet-érzékelője van az automtikus hőmérséklet-szabályozáshoz is. Ennek köszönhetően kedvence nem fog fulladni! Az áramlási sebességét manuálisan is állíthatja. Megjegyzés: a szellőztető rendszer használatához további powerbankra van szükség (nem tartozék).

03PetKit/Breezy-2-W/8

További világítás

Az éjszakai utazáshoz a Breezy 2 hátizsák tökéletes választás lesz Önnek! A termék kis fényforrással van felszerelve, amely lehetővé teszi kedvence számára, hogy bármilyen helyzetben megvilágítást kapjon. Ezenkívül lehetővé teszi Önnek, hogy a sötét után is szemmel tartsa kedvencét. A lámpa bekapcsolása nagyon egyszerű és gyors. Amikor bekapcsolja a lámpát, a hátizsák belseje fokozatosan világításba kerül, hogy ne riassza fel a pihenő kedvencet. A fényerősséget szintén hozzá lehet igazítani. Megjegyzés: A fény bekapcsolásához a táskát csatlakoztatni kell egy powerbankhez (nem tartozék).

03PetKit/Breezy-2-W/4

Strapabíró és kényelmes

Ez a egyedi hátizsák hosszú ideig szolgálni fogja. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül tartósak és ellenállóak a sérülésekkel szemben. Nem fogja megijeszteni kedvence fogai és karmai! Ennek ellenére a hátizsák rendkívül kényelmes. Csak kb. 1,4 kg és gondosan tervezett ergonomikus kialakítása feltűnő. A hátizsák hátulján elhelyezett légáteresztő háló és speciálisan kialakított vállpántok páratlan hordozási kényelmet biztosítanak. A fém lábak lehetővé teszik a hátizsák stabil elhelyezését a talajon - nem kell attól tartania, hogy az eldől!

03PetKit/Breezy-2-W/2

Gyártó PetKit
Modell Breezy 2
Szín Krémfehér
Méretek 33 x 30 x 45 cm
Súly 1,4 kg
Anyag ABS, PC, anyag
Termék részletei
Petkit
528426
6 db

Megadott referenciák

ean13
6975069300863
MPN (Gyártói cikkszám)
Breezy 2-W
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on