Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)
  • Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

Cheerble W1 Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

305850
Cheerble
8 790 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Interaktív labda macskáknak és kutyáknak Cheerble W1

Hogy elkerüljük, hogy a kedvencünk unatkozzon távollétünkben és elkezdje szétszedni a bútorokat, a Cheerble megtervezte a W1 labdát, amely nagyszerű szórakozást fog nyújtani neki. A játék magától mozog, csak arra van szükség, hogy a macskád/kutyád hozzáérjen. 3 móddal rendelkezik, így a kedvenced igényeihez igazíthatod a játékot. Akadályelkerülő érzékelővel van felszerelve, így nem ragad be a sarokba vagy az ágy alá. IP67 vízálló és 8 órás üzemidővel rendelkezik. Emellett van egy különleges lyukja is, ahova rágcsálnivalót vagy macskamentát helyezhetsz.

11.jpg

3 üzemmód

A labdát 3 üzemmóddal szerelték fel, így a kedvenced igényeihez lehet igazítani a játékot. Az üzemmódot a kijelölt gomb segítségével állíthatod be, és a színes háttérvilágítás tájékoztatni fog róla. Emellett a labda 10 percig bekapcsol és 30 percig kikapcsol, hogy a szőrös barátod kipihenhessen.

14.jpg

Gondosan megtervezve

A játékot akadályelkerülő érzékelővel szerelték fel, amelynek köszönhetően nem ragad be az ágy alá, és ha egy bútorok közötti részbe kerül, magától kijut belőle. Télen használható, valamint IP67 vízálló, így nyugodtan magaddal viheted a strandra, amikor a kutyádtal sétálsz.

6.jpg

Hogyan működik?

A labda két részből áll, egyszerűen csak ki kell csavarni. Középen található az üzembehelyező gomb, nyomd le 3 másodpercig a bekapcsoláshoz. Majd válaszd ki az üzemmódot az erre szolgáló gomb megnyomásával. Csavard vissza a labdát, majd helyezd le a földre. Ahhoz, hogy a játék elinduljon, érintsd meg vagy rázd meg könnyen.

7.jpg

Tartós

Az W1 játék tartós akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órás használatot is lehetővé tesz. A labdát azonban csak egy micro USB csatlakozóval ellátott kábellel lehet tölteni. A töltési idő kb. 1,5 óra, míg az üzemmódokat könnyen változtathatod. A kedvenced számára is biztonságos és kopásálló. A polikarbonát és TPU műanyagból készült. Ráadásul a héját is lecserélheted egy másikra.

13.jpg
Márka Cheerble
Név Cheerble Labda W1
Modell C1801
Megfelelő macskák, kutyák
Anyag polikarbonát, TPU
Átmérő 77 mm
Súly 200g
Akkumulátor Lítium-polimer, 3,7V, 300mAh
Töltési idő 1 óra
Működési idő akár 8 óra
Szín kék
Működési hőmérséklet 0°C - 40°C
Vízállóság IP67
Termék részletei
Cheerble
305850
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883201102
MPN (Gyártói cikkszám)
C1801
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on