Catlink Scooper intelligens öntisztító macskatoalett
  • Catlink Scooper intelligens öntisztító macskatoalett
  • Catlink Scooper intelligens öntisztító macskatoalett
  • Catlink Scooper intelligens öntisztító macskatoalett

Catlink Scooper intelligens öntisztító macskatoalett

528378
Catlink
133 130 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Intelligens CatLink scooper öntisztító macskaalom (fiatal)

Nem kell többé magad takarítanod a macskád után! Az intelligens alomdoboz, amit a CatLink gyártott, 13 literes szemét tárolóval van felszerelve és 200 másodperc alatt képes automatikusan megtisztítani magát. 2 üzemmódot kínál és kialakítása a macskáját prioritizálja. Emellett megoldja a kellemetlen szagok problémáját is. Továbbá modern, elegáns kialakítása és viszonylag kis mérete miatt kitűnő az otthonodba. Alkalmas 1,5-10kg- os macskák számára. A készletben találsz egy tekercs szemeteszsákot is az alomdobozhoz.

 

2 mód közül választhat

Alkalmazd az alomdobozt a saját igényeid szerint. A készülék 2 üzemmódot kínál. Az Automatikus módban a tisztítás automatikusan elindul 5 perc után, hogy a macskád használta az alomdobozt (kizárólag, ha a kedvenced elment). Ha inkább te döntöd el, mikor kell az alomdoboznak dolgoznia, válaszd a Kézi módot. Ha ezt teszed, bármikor megnyomhatod a gombot a tisztítás elindításához.

 

Tágas szeméttároló

A szeméttároló kapacitása akár 13 l is lehet, ami elegendő elegendő egy macska számára akár 14 napig, vagy 2-3 macska számára 7 napig. Ezáltal nem kell minden nap tisztítanod az alomdobozt, sőt, akár néhány napos utazásra is elmehetsz anélkül, hogy aggódnod kellene. A szeméttároló az eszköz elején található, ami megkönnyíti a kiürítést. Egyszerűen vedd ki a fiókot, dobd ki a régi alomzsákot, majd helyezz be egy újat.

 

Gyors tisztítás - egyszerű alomcseré

Az alomdoboz tökéletes azokba az otthonokba is, ahol több macska él. Kb. 200 másodperc alatt tisztul meg, így egyik háziállatnak sem kell túl hosszú ideig várnia a használatra. Az alom csere is gyerekjáték és gyors. Egyszerűen ürítsd ki az alomdobozt a gomb megnyomásával, majd önts be friss almot, hogy a szint ne lépje túl a készülék belsejében látható vonalat.

 

Szabadulj meg a rossz szagtól

A CatLink intelligens alomdobozával elfelejtheted a rossz szagot is. Az eszköz rendkívül jól tömít, ami hatékonyan megakadályozza a szagterjedést. Az eszköz aktív szénből és polimerből készült szűrővel is rendelkezik, ami csapdába ejti és elnyeli a kellemetlen szagok kialakulásáért felelős részecskéket.

 

A háziállatod biztonságáért

Ne aggódj a macskád biztonsága miatt. Az eszköz pontos érzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik az 1,5 kg-nál nagyobb súlyú állatok jelenlétét. Ez azt jelenti, hogy ha a kedvenced az alomdobozba lép, a készülék automatikusan leáll, és csak akkor kezdi újra a munkát, amikor az állat elhagyja az alomdobozt. Sőt, egy további érzékelő védi a macskát a potenciális szorítástól. Az alomdoboz olyan módon van kialakítva, hogy kiküszöbölje a szennyeződő tartály felborulásának kockázatát.

 

Átgondolt tervezés

A készülék modern kialakításával tűnik ki, amelynek köszönhetően tökéletesen kiegészíti bármilyen szobát és nem zavar a berendezésben. Nem is foglal túl sok helyet a lakásban. Csak 0,3 m 2-t foglal el, elegendő helyet biztosítva a használó háziállatok számára. Az alomdoboz magas minőségű polipropilénből készül, és könnyen szétszerelhető, tisztítható, majd szükség esetén újra összerakható. Megjegyzés: ne mosd a készülék alapját.

 

A dobozban

  • Okos alomdoboz
  • Hálózati adapter
  • Szemeteszsák tekercs
  • Használati utasítás

 

Specifikáció

 

Márka CatLink
Név CATLINK AI alomdoboz (fiatal változat)
Modell CL-03
Ajánlott alom Bentonit
Anyag Polipropilén
Bemenet 12V / 2A
Névleges feszültség DC 12V
Névleges teljesítmény 1W (készenléti) / 5W (üzemelési)
Működési hőmérséklet 0-35°C
Alkalmas a következő Macska, aki 1.5-10kg-ig nyom
Súly 10kg
Méret 60x58x71cm
Szín Szürke

 

 

Termék részletei
Catlink
528378
20 db

Megadott referenciák

ean13
6972884750040
MPN (Gyártói cikkszám)
CL-03
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on