SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB
  • SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB
  • SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB
  • SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB
  • SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB
  • SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB

SuperFire T15 UV kempinglámpa, 350lm, USB

528159
Superfire
9 250 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Supfire T15 kemping lámpa

Kis és praktikus, a Supfire T15 kemping lámpa bizonyítottan jól használható otthon és kívül egyaránt. 5 fényerősségi móddal rendelkezik, így állítható a jelenlegi igényeihez. A UV fénynak köszönhetően ez a praktikus eszköz megbízható partnere lesz a szúnyogok elleni küzdelemben. Kb. 300 perces üzemidővel és a lámpa talpába épített mágnesekkel ez a különleges lámpa további előnyöket nyújt.

1.jpg

Pontosan így lehet világítani

Az eszköz többféleképpen világít és akár 5 üzemmód áll rendelkezésre. Kitűnő lehet zseblámpaként is az előlapi lámpa akár 320 m-es hatótávolságával. Erős, gyenge vagy villanófényt képes biztosítani. A T15 egyenletes oldalsó fényt is áraszt, amely szintén lehet erős vagy gyenge. Mindez lehetővé teszi a fény könnyű beállítását az elvárásainak megfelelően.

6.jpg

Erős akkumulátor - egyszerű töltés

A lámpában beépített 18650 akkumulátor van, amely kb. 300 perces működést biztosít egyetlen töltéssel. Hogyan tölthető fel az eszköz? Egyszerűen csak csatlakoztassa egy normál USB kábellel az áramforráshoz. A töltöttségi állapotról a fény színe tájékoztatja Önt - a piros azt jelzi, hogy az lámpa töltődik, a kék pedig azt, hogy teljesen feltöltődött.

4.jpg

Titkos fegyver a szúnyogok ellen

Az eszköz UV lámpával van felszerelve, amely hatékonyan és eredményesen küzd a szúnyogok ellen. A fény vonzza az rovarokat, amelyek aztán érintkezésbe kerülnek az elektromos rácsokkal, és így elpusztulnak. Ahogy látja, a Supfire T15 nem csak egy lámpa - az idegesítő rovarokkal szembeni küzdelem titkos fegyvere is! Biztosan értékelni fogja az előnyeit a hosszú nyári estéken, amikor a szúnyogok megkétszerezett erővel támadnak.

7.jpg

Az használata rendkívül kényelmes

A lámpa mindössze 281 g, rendkívül kompakt és hasznos. Bárhol használhatja, ahol szüksége van rá. Ezt a tervezés olyan elemei könnyítik meg, mint a speciális felfüggesztés, amely lehetővé teszi a kívánt helyre való felakasztást. A lámpa talpán lévő mágneses elemek segítségével bizonyos felületeken stabilan elhelyezhető.

8.jpg

Sokféle helyzetben használható

Az eszköz számos előnye lehetővé teszi az eredményes felhasználását különféle helyzetekben. Például hasznos lehet fényforrásként kempingezéshez, praktikus olvasólámpaként, hasznos zseblámpaként és hatékony rovarriasztóként a nyári estéken az erkélyen, a tűz mellett vagy vízparton. Ön dönti el, hogyan akarja használni a T15-et!

9.jpg
Márka Supfire
Modell T15
Fényforrás LED
Fényerősség Akár 500 lm
Névleges teljesítmény 5W
Üzemidő 4-8 óra
Anyag PC +ABS
Súly 281g
Méret 135x72x72mm
Termék részletei
Superfire
528159
20 db

Megadott referenciák

ean13
6956362931558
MPN (Gyártói cikkszám)
T15
14 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on