Camping lamp Superfire T57
  • Camping lamp Superfire T57
  • Camping lamp Superfire T57

Camping lamp Superfire T57

528245
Superfire
7 510 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Superfire T57 tábori lámpa

A Superfire T57 lámpa tökéletesen megállja a helyét számos helyzetben! Többféle világítási móddal rendelkezik, így kielégíti a különböző felhasználói igényeket. Az üzemidő legfeljebb 30 órát ér el. Vízálló kialakításának köszönhetően az időjárás változásaitól sem ijed meg.

01Superfire/T57/1

Válasszon különböző világítási módok közül

Állítsa be a lámpa működését az igényeinek megfelelően! A T57-es modell lehetővé teszi, hogy akár 7 féle világítási módból válasszon. Közöttük megtalálható a meleg, fehér vagy piros fény. Válasszon az elérhető módok közül, és az igényeknek megfelelően állítsa be a megvilágítást - csak nyomja meg a kijelölt gombot.

01Superfire/T57/5

Hosszú működési idő

Használja a lampát olyan sokáig, amennyit csak szeretne! Az beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően akár 30 órányi használatot biztosít (a fény intenzitásától függően). Az energiát az mellékelt USB-C kábel használatával újítja fel. Ráadásul a világító jelző informálja a töltési állapotáról.

01Superfire/T57/4

Különböző felhasználási lehetőségekkel a fejünkben

A Superfire lámpa dizájna a retró stílus kedvelőit varázsolja el. Tartós anyagokból készült, így hosszú ideig szolgálja Önt. A lámpa vízálló kivitelével is kitűnik - így akár esős napon is használhatja problémamentesen! Mindez a T57 modellt kiválóvá teszi a különböző felhasználási helyzetekhez. Sikeresen használhatja táborozás, az éjszakai égbolt alatt töltött idő során, és akár éjszakai túrázáshoz is. Hasznosnak bizonyulhat éjjeli fényként is!

01Superfire/T57/3

Tartozékok

  • lámpa
  • USB-C / USB-A kábel
  • akasztó
  • használati utasítás
Gyártó Superfire
Modell T57
Szín Fekete
Töltési interface USB-C
Üzemidő 2-30 óra
Fénymérés Vörösréz huzal meleg fényereje / SMD meleg fényereje / SMD fehér fénye / Vegyes fény / Piros fény / Piros villogó fény / Piros SOS fény.
Termék részletei
Superfire
528245
20 db

Megadott referenciák

ean13
6975515770431
MPN (Gyártói cikkszám)
T57
14 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on