Bicycle Bag Rockbros C16-BK 1L
  • Bicycle Bag Rockbros C16-BK 1L
  • Bicycle Bag Rockbros C16-BK 1L

Bicycle Bag Rockbros C16-BK 1L

528243
Rockbros
5 800 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Rockbros bicajtáska C16-BK 1L

Szeretsz biciklizni? Gyakran részt veszel biciklitúrákon? Szeretnéd kényelmesen tárolni a szükséges dolgokat? A Rockbros C16-BK kerékpár alatti táskája strapabíró, ellenálló anyagokból készül és több zsebbel rendelkezik, ahol elhelyezheted kisebb tárgyaidat. Ráadásul reflektív elemekkel is ellátott. Az eszköz nagyon könnyű szerelést is kínál.

 

Igényeidre szabva

Biciklitúrára készülsz? Vigyél magaddal mindent, amire szükséged van! A Rockbros C16-BK táska lehetővé teszi, hogy problémamentesen szállítsd okostelefonodat, pénztárcádat és kerékpáros javítószerszámaidat. Több zsebbel és rekeszzel van felszerelve, hogy könnyedén szervezett maradhass. Nagyon könnyű is felszerelni - egyszerűen csatolhatod a nyereg alá.

 

Strapabíró kialakítás

A táska legmagasabb minőségű kompozit anyagok felhasználásával készül, ami nagyon tartóssá teszi. Az érintetlen cipzár pedig csak hab a tortán. A gondosan kidolgozott tervezés pedig a terméket nagyobb ellenálló képességgel ruházza fel. Minden ezáltal hatékonyan csökkenti a benne tárolt tárgyak károsodásának kockázatát.

 

Törődj a biztonságoddal

A C16-BK táska nem csak megkönnyíti a kiválasztott tárgyaid tárolását, hanem lehetővé teszi a biztonságod szem előtt tartását az úton. Reflektív elemekkel van ellátva, hogy sötétedés után könnyebben látható legyél. Emellett egy speciális tartóra van szerelve, amelyre rögzíthetsz egy kis kerékpáros lámpát is. Meghosszabbodott a kirándulásod és az éjszaka sötétedett? A Rockbrosszal biztonságban érzed majd magad!

 

Márka Rockbros
Modell C16-BK
Szín Fekete
Anyag Kompozit anyagok
Méretek 21 x 9,5 x 9,5 cm
Rögzítési hely Nyereg alá
Termék részletei
Rockbros
528243
20 db

Megadott referenciák

ean13
5905316145351
MPN (Gyártói cikkszám)
C16-BK
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on