Cycling sunglasses Rockbros 10134PL (blue)
  • Cycling sunglasses Rockbros 10134PL (blue)

Cycling sunglasses Rockbros 10134PL (blue)

527998
Rockbros
6 170 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Rockbros kerékpár szemüveg 10134PL'

Védje meg szemeit és biztosítsa számukra a legjobb napsugárzást Rockbrossal. A polarizált szűrővel ellátott szemüvegek kiváló láthatóságot biztosítanak minden körülmény között, és az extra nagy lencsefelületnek köszönhetően szinte akadálytalan látómező áll rendelkezésére. A termék magas minőségű termoplasztikumból készült, ami hihetetlen hajlító- és nyújtószilárdsággal ruházza fel. Kiválóan könnyűek, állítható orrpadjaik pedig javítják a viselés kényelmét. A szemüvegeket 400-es UV-védelem jellemzi, és korrekciós keretekkel együtt hordhatók, melyeket a csomagolásban talál.

 

Látssanak polarizációval

A Rockbros 10134PL semmi esetre sem átlagos napszemüveg! A polarizált szűrő hatékonyan csökkenti a visszavert fény mennyiségét, így nem láthat olyan zavaró izzást és tükröződéseket. Az ilyen szűrőknek köszönhetően a szín telítettsége sokkal magasabb, mint azoknál a lencséknél, amelyeknek nincs szűrőjük, ami tovább javítja a visuális kényelmet. Az 10134PL szemüveg kiváló választás autóvezetéshez, de kiváló a horgászathoz és hegyi vagy tengerparti kirándulásokhoz egyaránt.

 

Magas minőségű kidolgozás

A Rockbros napszemüvegek előállításához kiváló minőségű anyagokat használtak. A keretek elkészítéséhez használt hőre lágyuló műanyag rendkívül rugalmas és könnyű, ami nem csak ellenállóvá, hanem kényelmessé is teszi a szemüveget. A polikarbonát lencsék használata biztosítja, hogy a lencsék ne karcolódjanak és ne sérüljenek ütés hatására. A nagy UV-védelem (400) használata megvédi a szemed a káros UVA, UVB, UVC sugaraktól, valamint a kékek fényétől.

 

Beépített korrekciós keretek

Rövidlátó vagy és nehéznek találod az életet szemüveg nélkül? Most ez nem probléma! A Rockbros napszemüvegekbe speciálisan kialakított keretet helyeztek be korrekciós lencsékhez, ami tökéletesen illeszkedik a polarizált lencsékhez és gumiszálak választják el őket egymástól. Mindössze annyit kell tennie, hogy beilleszti a megfelelő lencséket a hibájához a keretekbe, és tiszta és világos lesz a kilátása bárhová is megy.

 

Tartozékok

  • Napszemüveg x 1
  • Napszemüveg tok x 1
  • Tisztítókendő x 1
  • Napszemüveg táska x 1
  • Polarizációs teszt kártya x1
  • Beépített keretek korrekciós lencsékhez x 1

 

Gyártó Rockbros
Modell 10134PL
Lencsék Polarizált
UV-védelem 400 UV
Keret anyaga TR90
Lencse anyaga Polikarbonát
Súly kb. 29 g
Termék részletei
Rockbros
527998
20 db

Megadott referenciák

ean13
5905316146273
MPN (Gyártói cikkszám)
10134PL
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on