Colmi SKY 7 Pro okosóra (fekete)
  • Colmi SKY 7 Pro okosóra (fekete)
  • Colmi SKY 7 Pro okosóra (fekete)
  • Colmi SKY 7 Pro okosóra (fekete)
  • Colmi SKY 7 Pro okosóra (fekete)

Colmi SKY 7 Pro okosóra (fekete)

304144
Colmi
16 340 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Colmi SKY7 Pro okosóra

A Colmi SKY7 Pro egy kiváló minőségű okosóra lesz, amire a mindennapokban mindig számíthat. Tartós anyagokból készül és vízálló - így szinte bármilyen körülmények között használható. Egyetlen töltéssel akár 7 napig is működik. Az alvás- és szívritmus-monitoring segít jobban odafigyelni az egészségére, a rendelkezésre álló sportmódok pedig élvezetessé teszik az edzéseket. A SKY7 Pro a Facebookhoz vagy a WhatsApphoz is csatlakozik és megjeleníti a releváns értesítéseket.

SKY7P__3.jpg

Szilárd, vízálló kialakítás

Az okosóra elképesztően könnyű és kényelmes viselet. Bőrbarát - kellemes tapintású textúrával rendelkezik. Emellett rendkívül tartós és ellenálló. A Colmi SKY7 Pro tartós anyagokból készül, amelyeket megerősítettek, homokfújtak és políroztak. 3ATM vízállósággal is rendelkezik, akár 30m-ig - így esőben és kézmosás közben is használhatja gond nélkül.

SKY7P__12.jpg

Kardiális monitoring

A SKY7 Pro fejlett szívritmus-monitoring funkciókat kínál. Az okosóra közvetlenül mérheti a vérnyomást - anélkül, hogy okostelefonhoz csatlakoztatná. Kiemelkedő a nagy pontossága. Az eszköz 24 órán keresztül figyeli a szívritmusát, és valós időben értesíti a riasztó tünetekről - így azokra azonnal reagálhat.

SKY7P__7.jpg

Vigyázzon az alvás minőségére

Az okosóra rendelkezik alvásfigyelő funkcióval is. Egy fejlett algoritmus gyűjti és számítja a szívritmuson és a testmozgáson alapuló adatokat. Létfontosságú információval szolgál az éjszakai pihenéséről. Ezáltal meg tudja változtatni az esetleges rossz szokásokat, és jelentősen javíthatja az alvása minőségét. Aludjon mélyen és ébredjen pihenten - a Colmi-val ez lehetséges!

SKY7P__9.jpg

SPO2 mérés

A Colmi SKY7 Pro egy másik mérhető paraméter a vér oxigén telítettség (SPO2). Az okosóra 24 órán keresztül figyeli a szintjét, létfontosságú információval szolgálva. A vér oxigénszintjének túl alacsony szintje nagyon veszélyes lehet az egészségére - ezért érdemes kézben tartani a pulzust és azonnal reagálni a veszélyes rendellenességekre.

SKY7P__5.jpg

Tervezze meg a edzését megfelelően

Ahhoz, hogy formában maradjon, nem csak a sportolás a fontos, hanem az is, hogy az edzések intenzitását úgy szabja meg, hogy elérje a kívánt eredményeket a kimerültség kockázata nélkül. A Colmi SKY7 Pro több sportmódot kínál, amelyek segítenek optimálisan megtervezni az edzést és ellenőrizni a haladást. Akár fut, kerékpározik vagy túrázik - talál valamit magának.

SKY7P__13.jpg

Azonnal értesíti Önt minden üzenetről

A Colmi okosóra azonnal értesíti Önt a bejövő hívásokról vagy üzenetekről. Csatlakoztathatja a mobiltelefonjához, valamint olyan platformokhoz, mint a Facebook, a Twitter, a LinkedIn vagy a WhatsApp. Így azonnal tudja, hogy valaki kapcsolatba akart lépni Önnel. Soha nem marad le egy üzenetről sem - még a rendkívül elfoglalt, teendőkkel teli napokon sem.

SKY7P__11.jpg

Akkár egy hét használat egyetlen töltéssel

A Colmi SKY7 Pro azt is jelenti, egy hihetetlenül hosszú akkumulátor élettartamot. Készenléti módban akár 3 hétig is működik! Normál használat mellett pedig akár 7 napig is működik egyetlen töltéssel. Az eszköz magas teljesítménye, az alacsony fogyasztású processzor és a 280 mAh-s akkumulátor minden helyzetben megbízhatóságával fogja Önt lenyűgözni.

SKY7P__19.jpg
Márka Colmi
Modell SKY7 Pro
Szín Fekete
Szíj szélessége 22 mm
Szíj hossza 95/125 mm
Súly 55,5 g
Kijelző 1,3” TFT
Felbontás 240x240
Bluetooth 4.0
Chip Nordic 52832
Akkumulátor kapacitás 280 mAh
Töltési idő Körülbelül 2 óra
Üzemidő Akár 5-7 napig
Kompatibilitás Android 4.4 vagy magasabb/iOS 9.0 vagy magasabb
Vízállóság 3ATM
Támogatott nyelvek Okosóra: Kínai, Angol, Japán, Spanyol, Orosz, Portugál, Francia;
Alkalmazás: Kínai, hagyományos kínai, angol, japán, koreai, német, orosz, spanyol, olasz, francia, vietnami, portugál;
Termék részletei
Colmi
304144
20 db

Megadott referenciák

ean13
6972436981687
MPN (Gyártói cikkszám)
SKY7Pro Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on