Smartwatch Haylou Solar Lite (blue)
  • Smartwatch Haylou Solar Lite (blue)
  • Smartwatch Haylou Solar Lite (blue)
  • Smartwatch Haylou Solar Lite (blue)

Smartwatch Haylou Solar Lite (blue)

528521
Haylou
14 400 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Haylou Solar Lite okosóra (kék)

Keresed az okosóra, amely segít a mindennapi teendőid elvégzésében? A Haylou Solar Lite kiváló választás lehet! 1,38"-os színes érintőkijelzővel rendelkezik, így az operáció is könnyebb lesz. Segít a sportolásban, mivel akár 100 sport módot lehet választani. Számos praktikus funkciót kínál az egészség megőrzéséhez, beleértve az alvás monitorozást, a pulzus és az oxigénszint mérését is. Vízálló kialakítású és stílusos, minimalista kialakítása minden felhasználó figyelmét felkelti.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/2

1,38" kijelző

Az okosóra egy nagy 1,38"-os színes kijelzővel van felszerelve, ami lehetővé teszi az összes okosóra funkció gyors és kényelmes hozzáférését. Bármilyen feltétel mellett egyértelmű és könnyen olvasható képet garantál! Továbbá könnyen testre szabható, a saját igényei szerint választhat több mint 100 óra stílus közül, amelyek az alkalmazásban állnak rendelkezésre, vagy feltöltheti a saját fotóját.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/1

Akár 100 sport mód

Fitneszre szeretne figyelni? Vagy javítani szeretné a teljesítményét? Amire csak vágyik, a Solar Lite okosóra segít elérni! Akár 100 sport módot is kínál, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Tájékoztatja a elégetett kalóriákról, a megtett lépések számáról és a pulzusról is.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/4

Vízálló kialakítás

Mostantól bátran használhatja az okosórát bármilyen körülmények között! A Haylou Solar Lite IP68 vízálló, így nem keseredik el az esőcseppektől, a verejtéktől vagy a porral szemben. Már nem igényli az óra levenni a kezéről, amikor kezet mos, vagy intenzív edzést tart a fitneszteremben.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/3

Az egészségügyi asszisztens

A Haylou-val valós időben követheti nyomon az egészségét. Az okosóra menstruációs naptár funkciót kínál, figyelemmel kíséri az oxigénszintet és az időközi szívritmus-mérési funkció révén akár 24 órán keresztül is nyomon követheti a pulzusát. Továbbá, ha túl magas pulzust észlel, azonnali értesítést kap. Az eszköz rögzíti az alvásadatait és légzésgyakorlatokkal segít ellazulni.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/8

Akár 20 nap működési idő

Nem kell aggódnia az okosóra gyakori feltöltése miatt! Az eszköz hosszú működési időért felelős, egy erős 240 mAh-os akkumulátorral felszerelték. Teljes feltöltés esetén akár 20 napig is működik alapvető használattal, és napi használat mellett akár 10 napig is.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/6

Több lehetőség

Használja ki az okosóra teljes potenciálját és könnyítse meg mindennapi életét! A Haylou Solar Lite az összes beérkező üzenetről azonnal értesítést küld. Csak össze kell kapcsolni a telefonjával! Az okosóra használható zenei lejátszó kezeléséhez, vagy az időjárás előrejelzés ellenőrzéséhez is használható.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/7

Tartozékok

  • Okosóra
  • Mágneses töltőkábel
  • Használati útmutató
Gyártó Haylou
Név Solar Lite
Méretek 46 x 46 x 9.9 mm
Kijelző 1,38"
Felbontás 240 x 240
Bluetooth verzió 5.3
Akkumulátor kapacitás 240 mAh
Működési idő Akár 10 nap normál használattal (24 órás pulzusmérési funkcióval)
Bevitel 5V 500 mA
Védelmi fokozat IP68
Működési hőmérséklet -10°C~60°C
Alkalmazás Haylou Fun
Kompatibilitás Android 6.0 és újabb verziók
iOS 9.0 és újabb verziók
Termék részletei
Haylou
528521
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971664934038
MPN (Gyártói cikkszám)
Haylou Solar Lite
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on