Smartwatch Colmi P28 Plus (black)
  • Smartwatch Colmi P28 Plus (black)

Smartwatch Colmi P28 Plus (black)

397285
Colmi
10 050 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Colmi P28 Plus okosóra (fekete)

Könnyítse meg az életét és biztos lehet benne, hogy semmilyen fontos dolog kimarad. A Colmi P28 Plus okosóra értesíti az érkező üzenetekről, és lehetővé teszi, hogy az órán keresztül telefonáljon. Kitűnő tulajdonsága a hosszú üzemidő és az IP67-es vízállóság. További előnye a nagy 1.69?-es kijelző, amelynek felbontása 240x280. Az eszköz számos hasznos funkcióval is rendelkezik, mint például a szívritmus- és alvásfigyelés. Mindezek mellett 28 sport módból választhat.

3.jpg

1.69? kijelző

Az okosóra kényelmes kezelése egy 1.69 hüvelykes TFT kijelzőn keresztül biztosított, amelynek felbontása 240x280. Világos, éles képet biztosít, és kiváló minőségű 2.5D üvegből készült. Ki is emelhető az extrém keskeny kávákkal, így szélesebb látómezőben lehet része. A kijelző megjelenését is testre szabhatja a saját preferenciái szerint - több mint 100 rendelkezésre álló számlaplaptervből választhat, vagy feltöltheti a saját fotóját!

5.jpg

Az egészsége érdekében

Tartsa minden ellenőrzés alatt, és reagáljon gyorsan bármilyen zavaró változásra. Az okosóra lehetővé teszi a szívritmus mérését akár egész nap, illetve méri a véroxigénszintet is. Jól működik menstruációs naptárként is, és emlékeztet a mozgásra és a vízivásra. Rendelkezésre áll az alvásfigyelés funkció is - ismerje meg a biológiai óráját, változtassa meg a lehetséges rossz szokásait, és végre eleget aludjon!

1.jpg

Nem marad le semmi fontosról

Többé nem kell attól tartania, hogy kimarad valami fontos információ. Az okosóra azonnal értesít az érkező üzenetekről - kompatibilis a legnépszerűbb alkalmazásokkal, mint például a Facebook, a WhatsApp és a Twitter. Az eszközt kényelmesen lehet használni telefonálásra is (Bluetooth-on keresztül). Fogadjon hívást vagy tárcsázza a számot az óra kijelzőjéről - már nem kell elővennie a mobiltelefonját!

6.jpg

Az Ön igényeire szabva

A P28 Plus okosóra rendkívül könnyű és kényelmes - hosszú ideig viselheti a csuklóján anélkül, hogy kellemetlen lenne. Ugyanakkor az eszköz igazán jól néz ki - modern, minimalista designnal rendelkezik. Tökéletes kiegészítője sokféle öltözéknek! Az okosóra továbbá IP67-es vízállósággal is különbséget tesz - kézmosáskor, edzéskor vagy esős időben sem kell levennie.

7.jpg

28 sport mód

Tervezzen hatékonyabb edzéseket, kövessen nyomon előrehaladását, és tűzzön ki még több célt. Az okosóra méri a megtett távolságokat, és figyeli a szívritmust a testmozgás közben, számolja a lépéseket és az elégetett kalóriákat. A választható 28 sport mód közül. Sétálás, futás, kerékpározás, hegymászás, futball, tánc vagy talán bowling? Biztosan talál magának valót!

4.jpg

Hosszú üzemidő

Ne féljen attól, hogy gyakran kell töltenie az okosórát. A P28 Plus 235 mAh-s strapabíró akkumulátorral rendelkezik. Ennek köszönhetően üzemideje normál használat mellett 3 nap, Bluetooth hívások esetén pedig 5 nap, normál használat mellett pedig 7 nap és 25 nap készenléti módban, ha nem használja őket.

2.jpg

Még több funkció

Ez nem minden - az okosóra még több hasznos funkciót kínál, amelyek tökéletesek a mindennapi használatra. Segítségével például távolról is irányíthatja a mobiltelefonjának fényképezőgépét és zenelejátszóját, megnézheti az időjárást, és beállíthatja az ébresztőórát. Nem emlékszik, hova tette a órával párosított telefont? A Colmi P28 Plus megkönnyíti a telepát!

8.jpg
Márka Colmi
Modell P28 Plus
Szín Fekete
Kijelző 1.69? TFT
Képernyő felbontása 240x280
Chip RTL8762C
Memória RAM: 192KB;
ROM: 64MB;
Akkumulátor kapacitása 235mAh
Üzemidő Bluetooth telefónhívások használata esetén: kb. 3 nap (normál mód) / kb. 5 nap (készenléti mód);
Bluetooth telefónhívások használata nélkül: kb. 7 nap (normál mód) / kb. 25 nap (készenléti mód);
Töltés Mágneses
Vízálló IP67
Méretek 43.5 x 36 x 11mm
Szíjhossz 255mm, állítható 155-235mm között
Alkalmazás Da Fit
Kompatibilitás Android 4.4, vagy újabb, iOS 8.0, vagy újabb
Termék részletei
Colmi
397285
20 db

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
P28PLUS
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on