Smartwatch Colmi C61 (black)
  • Smartwatch Colmi C61 (black)
  • Smartwatch Colmi C61 (black)
  • Smartwatch Colmi C61 (black)

Smartwatch Colmi C61 (black)

397257
Colmi
10 050 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Colmi C61 okosóra (fekete)

Törődni szeretne egészségével? Vagy egy sokoldalú okosórát keres, amely tökéletes az mindennapokra? Akkor a Colmi C61 modell pontosan az, amit keres! A készülék több mint 100 különféle sportmódot kínál, és képes az alvás-, a pulzus-, valamint a véroxigénszint-mérésre is. A kényelmes használatot egy nagy, 1,9?-os érintőképernyő teszi lehetővé. Az okosóra telefonálási funkciót is biztosít, és IP67-es vízállósággal rendelkezik.

2.jpg

Nagy IPS HD kijelző

Élvezze az okosóra kényelmes használatát. A Colmi C61 egy nagy, 1,9"-es kijelzővel rendelkezik, amely strapabíró 3D üvegből készült és szinte minden körülmények között világos, tiszta képet nyújt. Az eszköz különlegessége a vékony keret (0,8mm), és azt a tényt, hogy a kijelző az eszköz felületének körülbelül 95%-át fedi. A több mint 150 elérhető óralap közül választhat, vagy saját fényképét is feltöltheti.

1.jpg

Megbízható teljesítmény - hosszú üzemidő

Egy fejlesztett RTL8762D chip felel az okosóra hatékony és stabil működéséért. Továbbá a C61 Bluetooth 5.1-et használ, amely gyors, megbízható kapcsolatot és alacsony energiafelhasználást biztosít. Szintén figyelemre méltó a készülék nagy memóriája, amely könnyen tárol 5 felhasználói interfész és akár 28 óralap mintát. Az óra egyik további előnye a hosszú üzemidő, amely normál használat mellett 7 nap, készenléti módban pedig 15 nap.

7.jpg

Maradjon kapcsolatban

A Colmi-val nem kell aggódnia, hogy lemarad valamiről. A C61 okosóra azonnal értesíti Önt az érkező üzenetekről és értesítésekről. Ezek elolvasásához csak emelje fel a csuklóját! A készülék lehetővé teszi a telefonálást is – beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik. Segítségével könnyedén fogadhatja a bejövő hívásokat, letudhatja a hívást, vagy visszahívhatja az órában tárolt számot.

5.jpg

Edzés hatékonyan

Az okosóra segít az edzésterv kialakításában is. A C61 lépéseket és elégetett kalóriákat számol, méri az utazott távolságot és figyelemmel kíséri a pulzusát az edzés alatt. Továbbá több mint 100 sportmódot kínál. Kerékpározás, kosárlabda, futás, tollaslabda? Válassza ki a kedvenc sportját, vagy próbáljon ki valami újat! A Colmi-val kényelmesen nyomon követheti a haladását és kitűzhet célokat.

4.jpg

Vigyázzon az egészségére

Tartsa a kezét a pulzusán és azonnal értesüljön riasztó tünetekről. Ez segít Önnek időben reagálni rájuk! Az okosóra C61 még éjszaka is képes mérni a pulzusát, és az alvását is figyeli. Segítségével jobban megérti a biológiai órájának működését, megszünteti a rossz szokásokat, és végre elegendő alvást biztosít! A készülék lehetővé teszi a véroxigénszint monitorozását is.

6.jpg

Tökéletes a mindennapi használatra

A Colmi C61 okosóra nemcsak funkcionális, hanem rendkívül könnyű és kényelmes is. Még egész nap is viselheti a csuklóján anélkül, hogy kellemetlenséget érezne A készüléket az IP67-es vízállóság is jelzi. Nem kell levennie a kezéről mosogatáskor, edzéskor, vagy esős id?ben sem, mert nem fél a vízcseppekt?l, az izzadságtól, vagy a véletlenszerű fröccsenéses?l Ennek ellenére az okosóra rendkívül stílusos, ami sok felhasználó tetszését elnyeri.

3.jpg

Okos segítő az Ön csuklóján

A Colmi C61 mindent elérhetővé tesz. Az okosórával kényelmesen használhatja egy intelligens hangasszisztens segítségét. Ez azt jelenti, hogy csupán néhány szóval például hívhatja a barátait, ellenőrizheti az aktuális időjárásjelentést, lejátszhatja kedvenc lejátszási listáját vagy megtudhatja az időt. A lehetőségek szinte végtelenek!

8.jpg
Márka Colmi
Modell C61
Szín Fekete
Kijelző 1.9? IPS
Bluetooth 5.1
Képernyő felbontás 240x280
Akkumulátor kapacitás 230mAh
Üzemidő Normál használat: körülbelül 7 nap;
Készenléti mód: körülbelül 15 nap;
CPU RTL8762D
Vízállóság IP67
Kompatibilitás Android 4.4 és feletti, iOS 9.0 és feletti
Támogatott nyelvek Kínai, hagyományos kínai, angol, német, orosz, spanyol, portugál, francia, japán, arab, holland, olasz, cseh, görög, héber, maláj, perzsa, lengyel, thai, vietnámi, finn, török, horvát, ukrán
Termék részletei
Colmi
397257
20 db

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
C61
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on