Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
  • Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
  • Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
  • Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
  • Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
  • Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
  • Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

397380
Mobvoi
16 860 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Mobvoi TicWatch GTH 2 okosóra (fekete)

Tegye egyszerűbbé mindennapi életét a Mobvoi TicWatch GTH 2 okosórával! Az okosóra 1,72" TFT érintőképernyővel rendelkezik, 356 x 400 felbontással, és több mint 100 sportüzemmód közül választhat. Lehetővé teszi a szívritmus, a véroxigénszaturáció, az alvás és a testhőmérséklet monitorozását. Akár 10 napig is kibírja egy töltéssel, és számos hasznos funkciót kínál, mint például a zenevezérlés vagy a távolsági kamera vezérlése. Az IP68 vízállóság is megkülönbözteti.

1.jpg

Tiszta érintőképernyős kijelző

A nagy, nagyfelbontású TFT kijelző könnyebbé teszi az okosóra kezelését és könnyű hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. A 2,5D ívelt üveg minden körülmények között tiszta és olvasható képet garantál. A dedikált alkalmazás segítségével testre szabhatja a képernyő megjelenését, több mint 120 rendelkezésre álló számlapból választhat, vagy feltölthet saját fotót!

3.jpg

Több mint 100 sportmód közül választhat

A TicWatch GTH 2 okosóra a tökéletes társ edzései során! A készülék több mint 100 különböző sportmódot kínál, mint például intervallum edzés, röplabda, vitorlázás vagy jóga. Folyamatosan tájékoztatja a lépések számáról, a megtett távolságról vagy az elégetett kalóriákról. Kerüljön csúcsformába a TicWatch GTH 2-vel!

5.jpg

Az Ön egészségügyi asszisztense

Egyetlen érintés, és máris megtudja a legfontosabb egészségi paramétereit! Az okosóra egész nap, 24 órán keresztül monitorozza a szívritmust és a telítettséget. Sőt, a készülék óránkénti legmagasabb és legalacsonyabb szívverését is grafikonon ábrázolja. A hőmérséklet mérését is elvégezheti, 0,1 °C pontossággal. Amikor a testhőmérséklete 37,3 °C felett van, az okosóra azonnal értesíti Önt.

12.jpg

Vigyáz az alvására

A Mobvoi TicWatch GTH 2 okosórával javíthatja alvásának minőségét. A készülék pontosan követi alvásának fázisait az éjszaka folyamán - rögzíti az ébren, könnyű és mély alvás időtartamát, valamint a REM fázist. Elemezze az alkalmazásban elérhető részletes adatokat, szüntesse meg a rossz szokásokat és élvezze a pihentető alvást minden nap!

15.jpg

Még több lehetőség

Tapasztalja meg, mennyivel többet tehet könnyebbé a GTH2 okosóra a mindennapjaiban. Az óra lehetővé teszi a telefonhívások kényelmes lebonyolítását, nem kell elővennie okostelefonját! Emellett lehetővé teszi zenelejátszójának vezérlését, vagy akár a fotózást is a távolból. Relaxáló légzési gyakorlatokat és intelligens hangasszisztenst is kínál - mindezt a csuklójáról!

16.jpg

Akár 10 napi működés

Élvezze a hosszú üzemidőt. Az erős 260 mAh-s akkumulátor akár 10 napos működést is biztosít egyetlen töltéssel. Szükség esetén a készletben található speciális, mágneses csatlakozós kábellel könnyedén visszaállíthatja az energiaellátást. Az óra töltése nem fog sokáig tartani - körülbelül 2 óra alatt ismét készen áll a használatra.

17.jpg

A felhasználó igényei szerint készült

Az okosóra kényelmes és rendkívül könnyű kialakítása példátlan kényelmet biztosít a használat során - még csak észre sem fogja venni, hogy rajta van a kezén! Az IP68 vízállóság is megkülönbözteti - így még a mosogatás, az intenzív edzés vagy a derült időben történő házból való kilépés közben sem kell levennie.

2.jpg

Tartozékok

  • okosóra
  • mágneses kábel
  • használati utasítás
Gyártó Mobvoi
modell TicWatch GTH 2
Szín Fekete
Szíj anyaga TPU
Anyag Fém
Kijelző 1,72" TFT
Felbontás 356 x 400
Bluetooth verzió 5.2
Akkumulátor kapacitása 260 mAh
Töltési idő körülbelül 2 óra
Vízállóság IP68
Szenzorok Szívritmus érzékelő, mozgásérzékelő, véroxigéntelítettség-érzékelő, bőrhőmérséklet-érzékelő, lélegzésérzékelő
Alkalmazás Mobvoi Egészségügyi Alkalmazás
Méretek 44,5 x 37 x 10,5 mm
Súly 39 g
Termék részletei
Mobvoi
397380
1 db

Megadott referenciák

ean13
6940447104425
MPN (Gyártói cikkszám)
CXB08
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on