Öntöző FairyWill F30 (fehér)
  • Öntöző FairyWill F30 (fehér)
  • Öntöző FairyWill F30 (fehér)
  • Öntöző FairyWill F30 (fehér)
  • Öntöző FairyWill F30 (fehér)
  • Öntöző FairyWill F30 (fehér)

Öntöző FairyWill F30 (fehér)

307370
FairyWill
15 410 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

FairyWill F30 irrigátor (fehér).

Mostantól még alaposabb ápolást biztosíthatsz szájhigiéniád számára. A FairyWill F30 irrigátor akár 5 módot kínál a választáshoz, és lehetővé teszi a fogak alapos tisztítását is. Akár az impure szennyeződések 99,99% -át is eltávolítja. Akár 6 cserélhető fúvókát is tartalmaz, így az egész család használhatja a készüléket. Az F30 vízálló az IPX7 szintjén, így akár zuhanyzáshoz is használható.

3.jpg

Alapos tisztítás

Az irrigátor sikeresen eltávolítja az ételmaradékokat és a fogkövet, továbbá masszírozza az ínyt és javítja a keringést. Nemcsak az alapos fogtisztítást végezheti el, hanem javíthatja is a fogak állapotát. Az alkalmazott pulzálási technika segítségével a vízsugár 35-75 PSI nyomással ér el olyan területeket is, amelyeket az általános fogkefe nem tisztít meg.

11.jpg

5 működési mód

Az irrigátor akár 5 működési módot kínál a felhasználók igényeinek jobb kielégítésére. A 1200 alkalommal per perc pulzáló víz hatékonyan tisztítja a szájüreget. A puha mód ideális az érzékeny ínyűek számára. A normál mód tökéletes mindennapos használatra. A fogkő eltávolításához használja a Potent módot. A Point tökéletes a különböző fogínybetegségekkel szembeni küzdelemben. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet!

13.jpg

Kapacitív víztartály

Az irrigátor nagy víztartállyal van felszerelve, amelynek kapacitása 300 ml. Ez elegendő ahhoz, hogy alaposan elvégezze a fogtisztítást, és nem kell telítenie a tartályt. Szükség esetén könnyen tisztíthatja, így megakadályozhatja a baktériumok szaporodását.

1.jpg

6 cserélhető fúvóka

Az irrigátor szettjében akár 6 fúvókát találhat, akik használhatja az egész család a szájápoláshoz. A szett tartalmaz 3 standard fúvókát, egy parodontális fúvókát, egy nyelv fúvókát és egy ortodontiai fúvókát. Az összes fúvóka viszonylag hosszú, lehetővé téve a száj nehezen elérhető területeinek tisztítását is. Megjegyzés: A baktériumok elszaporodásának elkerülése és a higiénia fenntartása érdekében javasoljuk, hogy kb. 3 hónaponként cserélje ki a fúvókát.

2.jpg

Hosszú távú üzemidő

Az irrigátor vezeték nélküli kialakítása hihetetlen szabadságot biztosít Önnek, míg hosszantartó akkumulátora akár 70 napnyi üzemidőt biztosíthat egyetlen töltéssel! Az eszköz energiájának megújításához egyszerűen csatlakoztassa a töltő kábellel egy USB-C csatlakozóra. Kb. 4 óra elteltével újra teljesen működőképes lesz!

5.jpg

Vízálló

Az eszköz IPX7 vízálló, így zuhanyozás közben is használhatja. A hardvert futó víz alatt is megtisztíthatja annak érdekében, hogy hosszabb ideig jó állapotban maradjon.

10.jpg

Könnyű és hordozható

Az eszköz tökéletes utazáshoz - rendkívül könnyű és hordozható. A hátizsákba vagy akár a táskába is könnyen belefér! Az eszköz tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és rendkívül kényelmes használni.

12.jpg

Tartalom:

  • Irrigátor
  • használati utasítás
  • Kábel
  • 6 cserélhető fúvóka
Márka Fairywill
Modell F30
Szín Fehér
Működési módok 5
Vízálló IPX7
Névleges teljesítmény 6-7 W
Bemeneti feszültség 5V
Működési feszültség 3,7V
Hőmérséklet 0-50 ?
Termék részletei
FairyWill
307370
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973734203310
MPN (Gyártói cikkszám)
F30 White
14 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on