ENCHEN Mint 3  vízöblítő
  • ENCHEN Mint 3  vízöblítő
  • ENCHEN Mint 3  vízöblítő
  • ENCHEN Mint 3  vízöblítő
  • ENCHEN Mint 3  vízöblítő
  • ENCHEN Mint 3  vízöblítő
  • ENCHEN Mint 3  vízöblítő

ENCHEN Mint 3 vízöblítő

307514
ENCHEN
9 220 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
17 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

  

ENCHEN Mint 3 fogírnyír

Most még jobban vigyázhatsz az orális higiéniádra. Az ENCHEN Mint 3 irrigator hatékonyan eltávolítja a fogplakot és egyéb törmeléket, és 3 rendelkezésre álló módjával kielégíti még a legkülönbözőbb felhasználói igényeket is. Azt is különösen kiemeli a vízállóság IPX7 és a futási idő akár 20 napig is tart egyetlen töltéssel. A készülék rendkívül könnyű és hordozható - utazásnál is jól működik.

 

Az optimális tisztítás

Élvezze a gyönyörű, fehér mosolyát. Az irrigator akár 1,900 vibrációt is elér naponta, hatékonyan eltávolítva a fogplak 99,9%-át. Alaposan tisztítja még a szájüreg nehezen elérhető területeit és a fogak közötti helyeket. Hatékonyan megszünteti az ételtörmeléket és egyéb szennyeződéseket. Stabilan tartja a víznyomást, megkönnyítve a rossz lehelet és egyéb fogászati problémák elleni küzdelmet.

 

3 működési mód

Igazítsa az öntöző teljesítményét az igényeihez. A Mint 3 lehetővé teszi, hogy 3 tisztítási módból választhasson. A normál mód nagyszerű a mindennapi használatra - rendkívüli pontosságot és hatékonyságot biztosít. A pulzáló mód lehetővé teszi, hogy élvezze az íny masszázst. Ha érzékeny fogaid vannak, vagy először használsz öblítőt, válaszd a Soft módot, amely kissé gyengédebb működést kínál.

 

Különlegesen kialakított fúvóka

Mitől lesz a Mint 3 irrigátor ilyen alapos és hatékony tisztítást nyújtó képes? A készülék egy különlegesen kialakított standard fúvókával van felszerelve, amelynek a nyílása 0,6mm átmérőjű. Ennek köszönhetően a létrehozott vízsugár vékonyabb, így könnyedén elérheti a szájüreg nehezen elérhető területeit, mint például az ínyvonalnál vagy a fogak között. A készletben 3 cserélhető tipp található!

 

Hosszú munkaidő - automatikus időzítő

A készülék vezeték nélküli kivitelben készült a nagyobb kényelem és mozgásszabadság érdekében használat közben. Rendkívül erős akkumulátorral rendelkezik, így teljesen feltöltve akár 20 napig is szolgálhatja. Ráadásul okos időzítője miatt az öntöző automatikusan kikapcsol 3 perc működés után, hogy megvédje a motort és energiát takarítson meg. A terméket a mellékelt kábellel töltheti.

 

Vízálló

Szabadon használja az öntözőt a fürdőszobában vagy a zuhanyban. Az eszköz IPX7 vízálló és rendkívül szivárgásmentes. Ne félj megrongálni! A Mint 3-nak nagy víztartálya van, 140ml kapacitással - fogmosás közben nem kell újratölteni. A töltése rendkívül egyszerű - csavarja le. A tisztítása is problémamentesen megy.

 

Vidd magaddal a nyaralásra

Ne mondj le a fogmosási képességedről, ha nyaralni mész vagy üzleti útra. A vezeték nélküli, könnyű és hordozható kivitel azt jelenti, hogy az öntöző szinte bárhová elkísérhet! Könnyedén elfér a bőröndjében vagy táskájában. Ráadásul könnyedén eltávolíthatja a készülék fúvókáját és elrejtheti a víztartályban. Ez elkerüli a sérülést és még kevesebb helyet foglal el az öntöző!

 

A dobozban

  • vízfogó
  • 3 cserélhető tipp
  • Töltőkábel
Márka ENCHEN
Név Hordozható vízfogó
Modell Mint 3
Szín Mentha
Frekvencia Kb. 1900 rezgés percenként
Névleges teljesítmény 4W
Névleges feszültség 3.7V
Töltőfeszültség 5V
Töltőinterfész USB-C
Működési idő Kb. 20 nap
Automatikus kikapcsolás 3 perc után
Víztartály kapacitása 140ml
Vízállóság IPX7

 

 

Termék részletei
ENCHEN
307514
17 db

Megadott referenciák

ean13
6974728537022
MPN (Gyártói cikkszám)
Mint3
14 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on