Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-E11 (fekete)
  • Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-E11 (fekete)
  • Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-E11 (fekete)

Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-E11 (fekete)

307368
FairyWill
7 570 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

FairyWill FW-E11 sonic fogkefe csúcskészlettel és tokkal (fekete).

Vigyázz a szájhigiéniádra a FairyWill FW-E11 hanghullámú fogkefével, ami biztonságos az emaillel és az ínyekkel szemben, miközben hatékony tisztítást biztosít. Smart időzítővel van felszerelve, amely emlékeztet arra, hogy 30 másodperc után váltsd az általad tisztított területet, hogy 2 perces tökéletes tisztítást érj el. A FW-E11 3 üzemmódot kínál, amelyeket testre lehet szabni az egyéni igényeknek megfelelően. Az akkumulátor gyorsan tölthető, a fogkefe IPX7 vízálló és az ajándék csúcskészlet akár 8 cserélhető csúcsot is tartalmaz, ráadásul egy praktikus tokot is adnak hozzá.

1.jpg

Alapos tisztítás

A fogkefe alapos tisztítást garantál még a nehezen elérhető területeken is, a készülék 40 000 percenkénti rezgést generál. A makacs foltokat és zománclerakódásokat is eltávolítja, így a fogaid ragyogóak lesznek!

2.jpg

Smart időzítő

A fogkefe smart időzítővel van felszerelve, amely minden 30 másodpercnél emlékeztető rövid megszakítással rezeg, hogy váltsd az általad tisztított területet. Nem kell aggódnod emiatt, hiszen 2 perc után automatikusan befejezi a munkát.

4.jpg

3 üzemmód

A fogkefe az eltérő felhasználói igényekre reagál, ezért 3 üzemmód közül választhatsz. A Clean mód hatékony tisztítást biztosít az egészséges szájhigiéniáért, az Oral mód a fogak és az ínyek védelmét szolgálja, a Massage mód pedig az íny masszírozására szolgál.

10.jpg

8 csúcs az árban

Annak érdekében, hogy a baktériumok szaporodása ne induljon el, és hogy az összes felszerelés hatékonyan működjön, ne felejtsd el rendszeresen cserélni a csúcsokat. Az ajándék csúcskészlet akár 8 cserélhető csúcsot is tartalmaz, így az ellátás akár 2 évre is elegendő lehet! Most már megoszthatod a felszerelésed a háztartás többi tagjával is. Aggódsz, hogy elfelejted cserélni a csúcsot? Ne tedd! Ha eljön az ideje, a DuPont sörtéi elkezdenek fakulni, hogy emlékeztessenek rád.

9.jpg

Vízálló

A FairyWill FW-E11 fogkefe IPX7 vízállósággal is rendelkezik. Tehát használhatod zuhanyzáskor vagy fürdés közben anélkül, hogy aggódnod kellene. Még akkor sem sérül meg, ha véletlenül ráfröccsen rá víz. Tisztíthatod és öblítheted is. Így nem csak hosszabb ideig tudod tökéletes állapotban tartani, de csökkentheted a baktériumszaporodás kockázatát is.

5.jpg

Hosszabb üzemidő

Az FW-E11 fogkefe vezeték nélküli, így rendkívüli kényelmet biztosít. Az akkumulátor hosszú üzemideje egyszeri töltéssel akár 30 napos használatot is lehetővé tesz. A készülék tölthető, így 2 óra alatt teljesen feltölthető. A vezeték nélküli, hordozható kialakítás és a hosszú üzemidő azt jelenti, hogy a fogkefe szinte bárhová elkísérhet - még nyaralásra is. A szállítást egy tartozék tok könnyíti meg.

8.jpg

Tartalom

  • Sonic fogkefe
  • Csere csúcsok x8
  • Tok
  • Töltőkábel
Gyártó FairyWill
Modell FW-E11
Rezgési frekvencia Akár 40 000 percenként
Üzemidő Akár 30 nap
Töltési idő Körülbelül 2 óra
Működési hőmérséklet 0-50°C
Működési feszültség 3,7 V
Sörték DuPoint Nylon
Bemeneti feszültség DC 5 V
Névleges teljesítmény 2 W
Vízállóság IPX7
Termék részletei
FairyWill
307368
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973734202146
MPN (Gyártói cikkszám)
FWE11 case
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on