FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe tokkal és fejkészlettel (rózsaszín)
  • FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe tokkal és fejkészlettel (rózsaszín)

FairyWill FW-508 Szónikus fogkefe tokkal és fejkészlettel (rózsaszín)

527565
FairyWill
6 580 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

FairyWill sonic fogkefe csereszettel és tokkal FW-508 (rózsaszín)

Vigye gondját szájhigiéniájának, és tűnjön szép mosolyával! Az ADA által jóváhagyott FairyWill FW-508 sonic fogkefe 40 000 fordulat / perc sebességgel működik, és 5 üzemmódból választhat. Okos 2 perces időzítőt is kínál, és IPX7 vízálló. Hosszú üzemidője miatt kiemelkedik, és kb. 4 óra után a készülék teljesen feltöltődik. A készlet 8 cserélhető kefefejet és egy tokot tartalmaz kényelmes tároláshoz és szállításhoz.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/4

Alapos tisztítás

Az FW-508 sonic forgókefe hatékonyan eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződéseket is, és könnyen eléri a hagyományos fogkefékkel nem elérhető területeket is. A magas frekvenciájú rezgések alapos, ugyanakkor gyors tisztítást biztosítanak. Mindez könnyűvé teszi a baktériumok, élelmiszer-maradványok és más szennyeződések FairyWill-lel történő eltávolítását.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/7

Okos időzítő

Nem kell figyelnie a fogmosási időt, az FW-508 fogkefe gondoskodik róla! Az eszköz okos időzítővel van ellátva, amely minden 30 másodpercben, rövid szünettel emlékezteti Önt az elmosott terület cseréjére. 2 perc után a készülék automatikusan kikapcsol. Így biztos lehet abban, hogy elég ideig fog mosni a fogait!

Fairywill/FW-508-Pink-plus/6

5 üzemmód

A fogkefe a felhasználók sokféle igényét elégíti ki. Akár 5 üzemmódot is kínál, amelyek között biztosan megtalálja a megfelelőt magának. A Polish lehetőséget ad a fogai polírozására, a White pedig fehéríti azokat. A Massage lehetővé teszi a gyengéd íny masszírozását. A Clean minden napra alkalmas - alapos, hatékony tisztítást biztosít. Sensitive a fogérzékenyek számára is megfelelő.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/3

IPX7 vízállóság

Foghúzáskor vagy zuhanyozás közben sem kell aggódni. A fogkefe IPX7 vízállósággal rendelkezik - még ha le is fröccsen rá valami, nem lesz semmi baj! A készüléket folyó víz alatt is elmoshatja. Használja ki esélyt, hogy hosszú ideig kitűnő állapotban tartsa, és elkerülje a káros kórokozók elszaporodását.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/9

Cserélhető kefefejek

A készlet 8 cserélhető fogkefe fejet tartalmaz - tarthatja őket tartalékként, vagy megoszthatja őket egy választott családtaggal. A DuPont W-alakú nylon sörték tökéletesen illeszkednek a fogaihoz, és lehetővé teszik, hogy alaposan megtisztítsa még a nehezen elérhető területeket is. Az optimális fogkefe teljesítmény érdekében három havonta érdemes cserélni a kefefejeket. Azonban nem kell emlékeznie erre - a bizonyos idő elteltével a kék sörték elkezdenek halványulni, hogy emlékeztesse erre.

Fairywill/FW-508-Pink-plus/2

Hosszú üzemidő

Ne féljen attól, hogy túl gyakran kell töltenie a fogkefét. Kb. 4 óra elegendő a teljes feltöltéshez. Egy teljesen feltöltött készülék körülbelül 30 napig szolgál Önnek. A fogkefe hosszú működési ideje, összhangban azzal, hogy kompakt méretű, könnyű, USB-s feltöltést és 110-240 V-os kompatibilitást kínál, azt jelenti, hogy könnyedén használhatja útközben is. Nem fog túl sok helyet foglalni a bőröndjében, és kényelmet biztosít.

Tartalmazza:

  • Sonic fogkefe x1
  • Cserélhető kefefej x8
  • Védősapka x2
  • Tok x1
  • USB töltőkábel x1
  • Felhasználói kézikönyv x1
Gyártó FairyWill
Modell FW-508
Tápellátás DC 3,7 V
Anyag ABS/TPE
Feszültség 110-240 V
Sörtek DuPont nylon
Teljesítmény 1-1,8 W
Töltési idő Kb. 4 óra
Vízálló IPX7
Szín Rózsaszín
Termék részletei
FairyWill
527565
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973734202337
MPN (Gyártói cikkszám)
FW-508 Pink plus
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on