Öntöző FairyWill F30 (fekete)
  • Öntöző FairyWill F30 (fekete)
  • Öntöző FairyWill F30 (fekete)
  • Öntöző FairyWill F30 (fekete)
  • Öntöző FairyWill F30 (fekete)
  • Öntöző FairyWill F30 (fekete)

Öntöző FairyWill F30 (fekete)

307369
FairyWill
12 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

FairyWill F30 Irrigátor (fekete).

Mostantól még alaposabb gondoskodást biztosíthat szájhigiéniájáról. A FairyWill F30 irrigátor akár 5 üzemmódot is kínál használatra, amelyek segítségével alaposan tisztíthatja fogait. Eltávolítja az eltérések akár 99,99%-át is. Az F30-hoz akár 6 cserélhető fúvóka is tartozik, így az egész család használhatja az irrigátort. Az F30 vízálló az IPX7 szabványnak megfelelően, így akár zuhanyzás közben is használhatja az üzemmódot.

8.jpg

Alapos tisztítás

Az irrigátor sikeresen eltávolítja a tápanyagmaradványokat és a fogkövet, ráadásul masszírozó hatása miatt segíti a fogíny vérkeringésének javítását. Nemcsak alaposan tisztítja a fogakat, de javítja is állapotukat. A használt pulzáció technika, amely a vízsugárt 35-75 PSI nyomással juttatja el azokba a területekre is, amelyeket a hagyományos fogkefe nem tisztít meg.

11.jpg

5 üzemmód

Az irrigátor akár 5 üzemmódot kínál a felhasználói igények jobb kielégítése érdekében. A 1200 percenként pulsáló víz hatékonyan tisztítja a szájüreget. Az Soft mód kiválóan alkalmas az érzékeny ínyekkel rendelkezők számára. A Normal a mindennapos használathoz tökéletes. A tartály eltávolításához használja a Potent módot. A Point mód a különféle fogászati betegségekkel szembeni küzdelemben tökéletes. Válassza ki a neked megfelelő üzemmódot!

3.jpg

Kapacitásos víztartály

Az irrigátor nagy tartályt kapott, amely 300 ml űrtartalommal rendelkezik. Ez elegendő ahhoz, hogy alaposan megmosd a fogaidat anélkül, hogy újratöltenéd. Amikor szükséges, könnyedén tisztítható, így megakadályozza a baktériumok szaporodását.

4.jpg

6 cserélhető fúvóka a csomagban

A csomagban összesen 6 fúvókát talál a vízelvezetőhöz. Így az egész család használhatja és tisztíthatja a fogait az irrigátorral. A szett tartalmaz 3 standard fúvókát, egy parodontális fúvókát, egy nyelvfúvót és egy fogszabályzó fúvókát. Az összes fúvóka viszonylag hosszú, így még a nehezen elérhető területekhez is hozzáférhet a szájban. Megjegyzés: a baktériumok szaporodásának elkerülése és a higiénia megőrzése érdekében javasoljuk a fúvóka cseréjét körülbelül 3 hónaponta.

2.jpg

Hosszú üzemidő

Az irrigátor vezeték nélküli kialakítása hihetetlen szabadságot nyújt, míg az akkumulátor hosszú élettartama akár 70 napos működést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel! A készülék energiájának megújításához egyszerűen csatlakoztassa a USB-C kábellel. Kb. 4 óra után újra teljesen működésre lesz képes!

13.jpg

Vízálló

A készülék vízálló az IPX7 szabvány szerint, így zuhanyzás közben is magával viheti. A hardvert futó víz alatt is tisztíthatja, hogy hosszabb ideig jó állapotban tartsa.

9.jpg

Könnyű és hordozható

A készülék ideális utazáshoz - rendkívül könnyű és hordozható. Belefér egy hátizsákba vagy akár egy táskába is anélkül, hogy problémát okozna! A készülék tökéletesen illik a kezedbe és rendkívül kényelmes használni.

7.jpg

Tartalom:

  • Irrigátor
  • Használati utasítás
  • Kábel
  • 6 cserélhető fúvóka
Márka Fairywill
Modell F30
Szín Fekete
Üzemmódok száma 5
Vízálló IPX7
Névleges teljesítmény 6-7 W
Bemeneti feszültség 5V
Működési feszültség 3.7V
Hőmérséklet 0-50 °C
Termék részletei
FairyWill
307369
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973734203303
MPN (Gyártói cikkszám)
F30 Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on