ENCHEN Aurora T3 (zöld) Szónikus fogkefe
  • ENCHEN Aurora T3 (zöld) Szónikus fogkefe
  • ENCHEN Aurora T3 (zöld) Szónikus fogkefe

ENCHEN Aurora T3 (zöld) Szónikus fogkefe

528236
ENCHEN
5 570 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
4 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

ENCHEN Aurora T3 sonikus fogkefe (zöld)

Szerezzen olyan mosolyt, ami lenyűgöz. Az ENCHEN Aurora T3 sonikus fogkefe lehetővé teszi, hogy megfelelően gondoskodjon szájhigiéniájáról, valamint fehérítse fogait. A készülék magas rezgési frekvenciájáról ismert, ami akár 42 000 rezgés per percet is elér. A készülék akár 3 módot is kínál - mindegyikből 3 intenzitási szint közül választhatunk. Óra segít a tisztítási idő ellenőrzésében, és köszönhetően az erőteljes, 2 500 mAh-s akkumulátornak, egy töltéssel akár 90 napig használhatja a fogkefét. Emellett megemlítést érdemel az IPX7 vízálló minősítés, valamint az utazózár, amely lehetővé teszi a készülék kényelmes szállítását.

4.jpg

Tökéletes mindenki számára

Gondoskodjon fogai egészségéről egy ENCHEN termékkel. A sonikus fogkefe 3 fogmosási módot kínál, és minden módnál 3 intenzitási szint közül választhat. Így minden felhasználó igényeit kielégíti. A tisztítási mód tökéletes a mindennapi használathoz. Ha ezt választja, az háttérvilágítás színe rózsaszínre vált. A módozatok közül egy másik - Érzékeny - lila színnel van jelölve, és tökéletes azok számára, akiknek rendkívül érzékeny a fogínyük. A módozatok közül az utolsó a Fehérítés. Sárga színnel van jelölve, és segít a fogfehérítésben.

5.jpg

Megbízható teljesítmény

Az ENCHEN sonikus fogkefével biztos lehet benne, hogy hatékonyan tisztítja ki még a szájában nehezen elérhető helyeket is. Az Aurora T3 erőteljes motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 42 000 rezgés/ perc frekvenciával működjön. A készülék akár 10-szer több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék. Növelje önbizalmát egy gyönyörű mosollyal!

3.jpg

Könnyű használat

Az Aurora T3 egy praktikus gombbal van felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék hatékony be- és kikapcsolását, a mód és intenzitás kiválasztását. Még mindig nem ez minden! A fogkefe megjegyzi az utoljára használt módot. Egy fényjelző informálja Önt működéséről. Személyre szabja a készülék működését, és élvezze a lenyűgöző eredményeket!

8.jpg

Intelligens időzítő

A tiszta fogmosásért kefézze be fogait praktikusan, anélkül, hogy ellenőriznie kellene, hogy mennyi idő telt el a fogmosás kezdete óta. Az Aurora T3-as modellbe épített okos időzítő minden 30 másodperc után emlékezteti cserélni, a tisztított területet. 2 perc után a készülék automatikusan leáll, így biztos lehet abban, hogy elegendő időt szán szájhigiénéjára. Fogadja el a kényelmet, funkcionalitást és hatékonyságot az ENCHEN-nel!

9.jpg

Lenyűgöző üzemidő

Az ENCHEN sonikus fogkefe erőteljes, 2500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően egy töltés elegendő a készülék használatához 360 percig, ami akár 90 napig is kitart! Az akkumulátor energiáját kb. 12 óra alatt tölti fel az mellékelten található talppal és töltő kábellel. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa a talpat egy kompatibilis USB-porttal rendelkező eszközhöz. Ha a fogkefét a töltéshez csatlakoztatja, egy fényjelző aktiválódik.

2.jpg

Részletekre való figyelmeztetés

Nem kell korlátoznia magát, és bátran használhatja az ENCHEN sonikus fogkefét fürdőkádban vagy zuhany alatt. A készüléket az IPX7 vízálló minősítést jellemzi. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül tisztíthatja futó víz alatt is. Sőt, az Aurora T3 modell rendelkezik utazózárral, amely lehetővé teszi a fogkefe problémamentes szállítását. Vigye magával az eszközt egy útra, és lenyűgözze másokat gyönyörű mosolyával.

11.jpg

A csomag tartalmazza:

  • Cserélhető fejjel rendelkező fogkefe x1
  • Pótló fej x1
  • Töltőalap x1
  • USB/USB-C töltőkábel x1
  • Felhasználói kézikönyv x1
Gyártó ENCHEN
Modell Aurora T3
Vízálló IPX7
Bemeneti teljesítmény DC 5V / 1A
Rezgési frekvencia 42 000 rezgés percenként
Működési idő időzítővel 2 perc
Működési módok Tisztítás, Érzékeny, Fehérítés
Akkumulátor kapacitása 2500 mAh
Töltési idő 12 óra
Munkaidő 360 perc (90 nap)
Méretek 250 x 26 mm
Szín zöld
Termék részletei
ENCHEN
528236
4 db

Megadott referenciák

ean13
6974728535448
MPN (Gyártói cikkszám)
Aurora T3 (Green)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on