JIMMY B53 1000W asztali turmixgép
  • JIMMY B53 1000W asztali turmixgép

JIMMY B53 1000W asztali turmixgép

307577
JIMMY
45 270 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

JIMMY B53 pohár turmixgép

Most könnyedén elkészítheti finom, egészséges turmixait, gyümölcsös mousse-jait és püréit gyermekének. A JIMMY B53 pohár turmixgép 1.000W teljesítménnyel és akár 25,000 ford/perc sebességgel tűnik ki. Négyszerű pengével van felszerelve és 5 működési üzemmódból választhat. Akár 1,5l kapacitásával egyszerre készíthet ízletes turmixot az egész családnak. A készülék rendkívül csendes és könnyen tisztítható. A készlet egy praktikus, hordozható poharat is tartalmaz.

14.jpg

5 működési mód közül lehet választani

A turmixgépet könnyedén igazíthatja igényeihez a rendelkezésre álló öt üzemmód segítségével. A JIMMY B53 lehetőséget ad arra, hogy olyan opciók közül válasszon, mint a Gyümölcsök és Zöldségek, Tehéntej-, Turmixok, Kiscsecsemő ételek vagy Dió. Tápláló pürét szeretne előkészíteni babájának? Meg kell darálni a diót a tortához? Vagy egy finom eper turmixra vágyik? A JIMMY B53 turmixgép szinte minden helyzetben megoldja a feladatot!

15.jpg

6 sebességfokozat

Igazítsa a turmixgépet a helyzethez és kapjon még ízletesebb turmixot vagy pürét. Kézi üzemmódban a készülék lehetővé teszi, hogy 6 sebességfokozatból válasszon, ami tökéletes a különböző helyzetekhez. Az 1-2 fokozatok alkalmasak puha gyümölcsök, mint a banán vagy az eper turmixolására. A 3-4 szintek megfelelőek keményebb alapanyagok, például a répa, turmixolására. Az 5-6 fokozatok jól működnek jég és dió, többek között turmixoláshoz.

7.jpg

Négyszeres penge - nagy teljesítmény

Többé nem lesznek étvágytalan, össze nem darált ételdarabkák a koktéljában. A JIMMY márka turmixgépe akár 1.000W teljesítményt és 25,000 fordulat/perc sebességet kínál. A készülék továbbá kiváló, gondosan átgondolt tervezéssel és négyszeres pengével van ellátva, hogy az összes hozzávaló tökéletesen, egyenletesen turmixolható legyen. A készülék még a jégdarabokkal is könnyedén megbirkózik! Emellett több táplálékot is kinyer. Mindez ízletes, egészséges turmixokat, püréket és többet eredményez.

17.jpg

Felhasználóbarát

A turmixgép használata rendkívül egyszerű. A készülék digitális kijelzővel van felszerelve, amely többek között információval szolgál a működési idejéről. A B53 meglepően könnyű, mindössze 0,8 kg. Ki is tűnik magas tartósságával és ellenáll a sérüléseknek. Emellett remek minőségű, BPA-mentes műanyagot használtak a gyártásához. Így nyugodtan szolgálhatja fel a pürét gyermekének! A szettben továbbá egy praktikus tolókar is található.

12.jpg

Még nagyobb kényelem

A turmixgép tisztán tartása egyáltalán nem problémás. A poharát probléma nélkül mosogatógépben is elmoshatja. Van egy speciális Pulzáló üzemmód is, ami nem csak hogy lehetővé teszi az összetevők darabolását, de automatikusan tisztítja is a gépet. Emellett javított tervezésének köszönhetően a B53 rendkívül csendesen működik. A zajszintje nem haladja meg a 80 dBA-ot. Ne aggódjon, a zavaró zaj senkit nem fog zavarni!

3.jpg

Ideális nagy családok számára

A B53 1,5l-es kapacitása ideális a nagy családok számára és lehetővé teszi több pohár turmix elkészítését egyszerre. A B53-mal könnyedén készíthet eleget mindenki számára! Ízletes, egészséges mousse ebédre? Vagy talán egy finom gyümölcsturmix reggeli után? A JIMMY-vel könnyedén elláthatja szeretteit értékes tápanyagokkal!

10.jpg

Hordozható bögre is tartozék

A készletben található egy praktikus 600 ml-es hordozható bögre. Így könnyedén magával viheti elkészült turmixát munkába, egyetemre vagy edzőterembe. Most már könnyedén ihat egészséges, tápláló turmixot, amikor csak akar! Mint a turmixgép pohara, a bögre is kiváló minőségű, BPA-mentes PCTG műanyagból készült - így teljesen biztonságos az egészségére.

11.jpg

A dobozban

  • Turmixgép
  • Hordozható pohár (600ml)
  • Tolókar
Márka JIMMY
Név Turmixgép
Modell B53
Névleges teljesítmény 1000W
Névleges feszültség 220-240V
Max. sebesség 25,000 ford/perc
Max. zajszint < 80dBA
Anyag (pohár/pohár) PCTG (BPA-mentes)
Pohár kapacitás 1,5l
Motorral ellátott alap súlya 2,8kg
Pohár súlya 0,8kg
Termék részletei
JIMMY
307577
20 db

Megadott referenciák

ean13
6946499307784
MPN (Gyártói cikkszám)
B53
4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on