Deerma NU06 turmixgép
  • Deerma NU06 turmixgép
  • Deerma NU06 turmixgép
  • Deerma NU06 turmixgép
  • Deerma NU06 turmixgép
  • Deerma NU06 turmixgép
  • Deerma NU06 turmixgép

Deerma NU06 turmixgép

528112
Deerma
12 040 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Vezeték nélküli turmixgép Deerma NU06

Egy finom smoothie a munkához? Egy tápláló smoothie az edzőterembe? Vagy talán egy egészséges mousse a gyerekednek? A Deerma NU06 turmixgéppel mindezt és még sok mást is elkészíthetsz! A készülék akár 19,000 rpm-es sebességgel is dolgozhat, mivel magas színvonalú pengével lett felszerelve, ezért pillanatok alatt felaprítja az összes összetevőt. Továbbá rendkívül könnyű és hordozható - mindig magaddal viheted. Ráadásul vezeték nélküli, egy feltöltéssel akár 6-8 smoothie-t is készíthetsz.

12Deerma/DEM-NU06/3

Mindig kéznél

Piknikre vagy edzőterembe megy? Vagy talán finom smoothiet szeretnél munkába vinni? Semmi probléma - ezzel a könnyű, hordozható, vezeték nélküli kialakítással a turmixgép szinte bárhová elkísérhet. A készülék elég praktikus ahhoz, hogy könnyedén elférjen az övtáskádban vagy hátizsákodban. Vidd magaddal a medencébe, kerékpározni vagy többnapos kirándulásra és ne mondj le a napi vitaminadagról!

12Deerma/DEM-NU06/5

Finom smoothie néhány pillanat alatt

A turmixgéppel gyorsan és egyszerűen elkészíthetsz finom, egészséges smoothiet, gyümölcskoktélt, sorbetet vagy moussét. A készülék akár 19,000 rpm-es sebességgel is dolgozhat és dupla fűrészes pengével van felszerelve. Ez lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek pillanatok alatt való aprítását. Készíts egy finom, szelíd smoothiet és ne aggódj az ízetlen, pontatlanul kevert részek miatt!

12Deerma/DEM-NU06/7

Vezeték nélküli működés

Szabadulj meg a vezetékektől és szerezd meg az állandóan kényelmes smoothie elkészítésének képességét, bárhol is jársz. Az NU06 turmixgép vezeték nélkül működik - felszerelt egy erős 1500 mAh-s akkumulátorral. Teljes feltöltöttség mellett a készülék kb. 6-8 pohár ital elkészítésére képes. Így elkészíthetsz smoothie-t magadnak, vagy megoszthatod smoothie-kat barátaiddal! A turmixgép feltöltéséhez csak kb. 3 óra szükséges. Egy speciális jelző jelzi, ha az akkumulátor lemerült.

12Deerma/DEM-NU06/8

Biztonságos használat

A turmixgép indításához nyomja meg a megfelelő gombot 2-szer - így nem kell aggódnod, hogy a készülék véletlenül bekapcsol az utazás alatt. A termék nagyon jó minőségű, nem szivárog - ne aggódj a szivárgó tartalom miatt. Az extra előnye egy speciális fényjelző, ami jelzi, hogy a turmixgép megfelelően van-e előkészítve használatra. Ha a pohár nincs helyesen beillesztve, a készülék nem indul el.

12Deerma/DEM-NU06/4

Praktikus fedővel ellátott pohár

Most könnyedén viheted a smoothie-t az edzőterembe vagy munkába. A turmixgép pohárja nagyszerűen funkcionál mint bögre, és praktikus fedővel van ellátva, ami ivónyílással rendelkezik, még könnyebben le tudod fedni. Így egyszerűen tárolhatod a táskádban vagy hátizsákodban! A fedél is nagyon jó minőségű, nem szivárog ki semmi. Ezenkívül az edény magas minőségű PCTG műanyagból készül, amely biztonságos az egészségre, könnyű, strapabíró és könnyen tisztítható.

12Deerma/DEM-NU06/6

A dobozban

  • Turmixgép
  • Fedő
  • USB kábel
  • Felhasználói útmutató
Márka Deerma
Név Mini turmixgép
Modell DEM-NU06
Sebesség Kb. 19,000 rpm
Munka teljesítmény 140 W
Működési feszültség 7,4 V
Töltési feszültség 5 V
Töltési intenzitás 1 A
Akkumulátor kapacitás 1500 mAh
Töltési idő Kb. 3 óra
Munkaidő Kb. 15 nap / 6-8 pohár
Kapacitás 400 ml
Anyag (pohár) PCTG
Termék részletei
Deerma
528112
20 db

Megadott referenciák

ean13
6955578037979
MPN (Gyártói cikkszám)
DEM-NU06
4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on