Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)
  • Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)

Baseus Glimmer USB-C - Lightning töltőkábel, 20W, 1m (fehér)

321023
BASEUS
2 700 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Baseus Glimmer USB-C to Lightning kábel, 20W, 1m (fehér)

Szeretnél egy olyan kábelt, amellyel gyorsan töltheted telefonodat, és az adatok átvitele is pillanatok alatt megtörténik? A Baseus Glimmer USB-C to Lightning kábel támogatja az PD gyorstöltő technológiát, 20W teljesítménnyel rendelkezik, és széles körben kompatibilis az Apple eszközökkel. Az adatátviteli sebesség akár 480 Mbps is lehet. A termék gondos és átgondolt tervezéssel vészeli át a használat során keletkező igénybevételt és hosszú élettartamot biztosít. A kábel hossza 1m. Velcro tartozék a könnyű tárolásért.

8.jpg

Gyorstöltés

A Baseus Glimmer kábel 20W-os Power Delivery gyorstöltő technológiát támogat, ami 30 perc alatt akár 50%-ra is feltöltheti az Apple eszközök akkumulátorát. Ha ugyanakkora idő alatt standard kábeleket használnál, a telefonod csak 20%-ban lenne feltöltve. Az alacsony hőmérséklet fenntartható marad, még akkor is, ha a telefonon játszol, filmet nézel vagy közvetítesz, miközben töltesz, így nem kell aggódnod a túlmelegedés miatt. A kábel automatikusan álló töltési módba kapcsol, így éjjel is tudod tölteni a telefonodat, anélkül, hogy túltöltenéd.

3.jpg

Azonnali adatátvitel

A Baseus Glimmer kábel használatával elfelejted majd, hogy mi az a várakozás! Az adatátviteli sebesség elérheti akár a 480 Mbps-t is, így a fotóid és fájljaid csak néhány másodperc alatt kerülnek át a kiválasztott eszközre. Hatékonyan és könnyedén kezelheted az adataidat bárhol és bármikor!

7.jpg

Széles körű kompatibilitás

A USB-C/Lightning csatlakozóval ellátott Baseus Glimmer kábel kompatibilis az Apple-eszközökkel. Használatával töltheted iPhone 14/14 Pus/14 Pro/14 Pro Max, 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max, 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max, SE2, 11/Pro/Pro Max, Xs/Xs Max, X/XR8/8 Plus és az iPad 8/10.2", Pro 12.9" (2nd generation), Pro 10.5", Air3 10.5", Mini5 7.9" eszközöket az Power Delivery 20W gyorstöltő technológia segítségével. Az iPhone 7/7 Plus, 6/6 Plus, 6s/6s Plus és az iPad Pro 12.9" (1st generation), Pro 9.7", Pad 9.7", Air 9.7", Mini 7.9" eszközöknél a standard töltés is működik. A lehetőségek végtelennek tűnnek!

4.jpg

Megfontolt tervezés

A Baseus terméke okos chipet tartalmaz, amely megbízható töltést és kompatibilitást biztosít az Apple-rendszerekkel, valamint egy E-Marker chipet, amely teljes mértékben biztonságos használatot tesz lehetővé. Az 5 vastagabb magdrótszáll gyorsítja a töltési folyamatot, míg a jó minőségű cinkötvözet megóvja a kábelt az esetleges sérülésektől, és karcolásállóvá teszi azt. Ezenkívül az optimált SR szerkezet lehetővé teszi az integrált csatlakozóvédelem és a hosszabb élettartam biztosítását is. Az új szövési technológiával készült kábel vékony és erős.

9.jpg

Stílusos design

A Baseus Glimmer kábel tervezésekor nem csak a funkcionalitásra, hanem a vizuális szintre is fókuszáltak. A termék eleganciával és finom megvilágítással rendelkezik, amely akkor kapcsol be, amikor a kábel csatlakoztatva van az eszközhöz. A fény intenzitása alacsony, így nem zavarja az alvásodat, és kényelmesen töltheted iPhone-odat vagy iPad-edet éjszaka is. Velcro szalag tartozik kábeltároláshoz, amely segít a kábel összegubancolódásának elkerülésében és a kényelmes szállításban.

4.jpg

Tartozékok:

  • USB-C/Lightning kábel
  • Velcro
Gyártó Baseus
Név Baseus Glimmer széria gyors töltő adatkábel Type-C to iP 20W
Modell CADH000002
Csatlakozók USB-C/Lightning
Teljesítmény PD 20W
Adatátviteli sebesség 480 Mbps
Anyag Cink ötvözet + nylon
Hossz 1 m
Súly 34,3 g
Szín Fehér
Termék részletei
BASEUS
321023
20 db

Megadott referenciák

ean13
6932172617868
MPN (Gyártói cikkszám)
CADH000002
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on