LDNIO LS421 1m USB-C Cable
  • LDNIO LS421 1m USB-C Cable

LDNIO LS421 1m USB-C Cable

528164
LDNIO
1 430 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

LDNIO LS421 1m USB-C kábel

Kiváló kényelmet biztosít a telefon töltésekor. Az LDNIO LS421 kábel lehetővé teszi az energia azonnali megújítását 2,4 A-es amperázzsal. Dönthető kialakítása kényelmes használatot eredményez telefonja töltése közben is. Segítségével könnyedén töltheti fel okostelefonját, tabletjét vagy vezeték nélküli fülhallgatóját. A kábel kiemelkedően tartós és masszív felépítéssel rendelkezik.

 

Gyors töltés

Gyors töltést biztosít. Az áramerősség maximum 2,4 A, így nem kell sokat várnia, hogy a telefonja feltöltődjön. Továbbá lehetővé teszi az adatátvitelt és az eszközök egyidejű töltését.

 

Játékosoknak tervezve

A kábel döntött kialakítása könnyebbé teszi a telefont kezelni, és kivételes kényelmet biztosít a használat közben. Az áttervezett csatlakozó 90 fokos szögben hajlik, így megakadályozza a kábel töredezését vagy megrongálódását. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon játsszon a telefonján még akkor is, ha éppen tölti.

 

Tartós kialakítás

Kivételes ellenállóságot biztosító anyagokat használták a kábel készítéséhez. Az erős fonat megakadályozza a kábel összegabalyodását, valamint tökéletes védelmet nyújt az apróbb sérülésektől is. Emellett a kábel számos szigorú biztonsági teszten esett át - így nem kell aggódnia az eszközei töltése közben.

 

Gyártó LDNIO
Modell LS421
Hossz 1 m
Kimeneti áram 2,4A
Szín Piros
Csatlakozók USB-A / USB-C
Termék részletei
LDNIO
528164
20 db

Megadott referenciák

ean13
5905316143265
MPN (Gyártói cikkszám)
LS421 type c
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on