LDNIO LS422 2m USB-C Cable
  • LDNIO LS422 2m USB-C Cable

LDNIO LS422 2m USB-C Cable

529083
LDNIO
1 870 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
13 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

LDNIO LS422 2m USB-C kábel

Ismeretlen komfortot biztosít telefonod töltése közben az LDNIO LS422 kábel. 2,4A árammal bír, így a legnagyobb gyorsasággal újíthatod fel telefonod energiáját. Az ívelt kialakítás pedig kényelmesebbé teszi a telefon használatát töltés közben is. Segítségével egyszerűen töltheted fel telefonod, táblagéped vagy vezeték nélküli fülhallgatód. A kábel magas tartóssággal és szilárd kivitelezéssel rendelkezik.

 

Gyors töltés

Gyors töltést biztosít a kábel, legfeljebb 2,4A árammal, így gyorsan fel tudod tölteni telefonod energiatartalmát. Ráadásul lehetővé teszi az adatok átvitelét és az eszközök egyszerre történő töltését is.

 

A játékosok számára készült

A kábel ívelt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld telefonod és kivételes kényelmet nyújt a használat során. A speciálisan kialakított csatlakozó 90 fokos szöggel hajlik, így megakadályozza a kábel meghibásodását vagy sérülését. Ezzel szabadon játszhatsz telefonoddal, akár a töltés közben is.

 

Tartós kialakítás

Kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készült a kábel, rendkívüli ellenállóképességgel. Az erős fonat megakadályozza a kábel összegubancolódását, és tökéletes védelmet nyújt a kisebb sérülések ellen. Emellett a kábel számos szigorú biztonsági teszten átesett - így nem kell aggódnod az eszközeid biztonsága miatt töltés közben sem.

 

Gyártó LDNIO
Modell LS422
Hossz 2 m
Kimeneti áram 2.4A
Szín Piros
Csatlakozók USB-A / USB-C
Termék részletei
LDNIO
529083
13 db

Megadott referenciák

ean13
5905316143296
MPN (Gyártói cikkszám)
LS422 type c
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on