Choetech H047 holder with magnetic wireless charger (silver)
  • Choetech H047 holder with magnetic wireless charger (silver)
  • Choetech H047 holder with magnetic wireless charger (silver)

Choetech H047 holder with magnetic wireless charger (silver)

527481
Choetech
7 340 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
2 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Choetech H047 mágneses indukciós töltőállvány (ezüst)

Ne korlátozzák magad a felesleges vezetékek. A töltés modern módja elérhető az ön számára. A Choetech márka indukciós töltője támogatja a MagSafe szabványt, és zavarmentes gyors töltést garantál. Automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszközöket, és árammal kezeli őket 2,5-15 watt tartományban, ami azt jelenti, hogy kisebb és nagyobb elektronikával is jól működik. A túlmelegedés, a túltöltés stb. Megakadályozása érdekében és minimalistikus, praktikus tervezéssel rendelkezik.

 

Mágneses töltés

Tovább nem kell kivennie a telefonját a tokjából és a konnektor közelében hagyni. A mágneses vezeték nélküli töltő mindig a látóterében van, és garantálja a teljes töltési kényelmet. Praktikus álló helyzetet is kínál. A töltő bázis rendkívül erős mágnesekkel rendelkezik, amelyek stabilan tartják okostelefonját és zavarmentes töltést biztosítanak. Egyszerűen nyomja a készülékét a talapzatra az energiájának feltöltéséhez.

 

Teljes védelem

Az ön készülékei mindig biztonságban lesznek. A Choetech H047 teljes védelmet nyújt a csatlakoztatott okostelefonok, fülhallgatók stb. Számára. Automatikusan felismeri az eszközöket, és hozzáigazítja a töltőteljesítményt, védi az akkumulátorokat a túltöltéstől, a túlmelegedéstől, a rövidzárlattól stb. A Choetech mágneses töltővel a töltési sebesség akár 67% -kal gyorsabb, mint a hagyományos töltők esetében. Csak néhány pillanatra van szüksége az összes berendezésnek arra, hogy újra használatra kész legyen!

 

Gondos tervezés

A mágneses töltő alumíniumból és kopásálló PC-ből készült. Azonban csúszásmentes pad biztosítja a szükséges stabilitást bármely helyzetben. Az erős mágnesek garantálják a zavarmentes töltést, és további praktikus állványként szolgálnak telefonjához. Az USB-C kábel is megtalálható a töltési lehetőségek kiegészítésére.

 

Tartalom

  • Mágneses töltő x 1
  • USB-C kábel 1

 

Gyártó Choetech
Kábel hossza 150 cm
Interfész USB Type C
Bemeneti áram 5V / 2A; 9V / 2A; Max. 12V / 2A
Anyag Alumínium, PC
Kompatibilitás Telefonok, amelyek támogatják a Qi vezeték nélküli töltést
Teljesítmény 15W / 10W / 7,5 W / 2,5 W
Termék részletei
Choetech
527481
2 db

Megadott referenciák

ean13
6971824978605
MPN (Gyártói cikkszám)
H047(with wireless c
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on