QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)

QCY T13 TWS Wireless Earphones (white)

304593
QCY
10 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

TWS QCY T13 fülhallgató (fehér)

Fedezze fel újra kedvenc dalait. A QCY T13 fülhallgatók a könnyű és kényelmes kialakításukkal tűnnek ki, amelyek tökéletesek a mindennapi használatra. Az erős akkumulátor akár 40 órányi zenelejátszást biztosít, a beépített zajcsökkentő mikrofonok pedig lehetővé teszik a szabad telefonálást bárhol. A Bluetooth 5.1 technológia megbízható kapcsolatot biztosít, míg a 7,2 mm-es hangszórók kristálytiszta hangzást és gazdag mély hangot kínálnak. A működtetést praktikus érintőpanelek és egy dedikált alkalmazás könnyíti meg.

12QCY/T13-white/1

Hagyja magát meglepni a magas hangminőségtől

Élvezze az az audiominőséget, ami az Hi-Fi rendszerekkel megegyezik. Ez lehetséges, mivel a QCY T13 HD AAC / SBC kodeket és 7,2 mm dinamikus hangszórókat használ. Ez azt jelenti, hogy hallhatja a gazdag mély hangokat, a tisztán csengő magasakat és legfőképp nem lesz kellemetlen zaj. Kedvenc zenéi a QCY T13-tal még sosem hangzottak ilyen jól.

12QCY/T13-white/8

Élvezze zenéit akár 40 órán keresztül

A QCY T13 fülhallgató egy nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 óra megszakítás nélküli használatot biztosít. De ez még nem minden. A kényelmes és stílusos tok egyben töltő is, így fülhallgatója élettartamát akár 40 óráig is meghosszabbíthatja. Ebben az időben majdnem 500 db 5 perces dalt, vagy 20 db 2 órás filmet hallgathat meg. Ezt a hosszú futási időt telefonhívásokra, podcastokra vagy rövid videókra is felhasználhatja! Most már semmi sem állhat az útjában.

12QCY/T13-white/10

Gyors töltés

A fülhallgató tokba beépített akkumulátor egyszerűen és gyorsan tölthető USB-C szabványú töltőkábellel. Azonban maga a fülhallgatók töltése a legfontosabb. Helyezze őket az tokba 5 percre, majd csatlakoztassa a töltőhöz. Ennyi kevés idő után újabb egy óra szabad fülhallgató használat garantált. Már többé nem fog energia hiányában szenvedni.

12QCY/T13-white/3

Szabadon beszélgethetsz majdnem bárhol

Ön számára nagyon fontos a hívások minősége? Ha igen, akkor a QCY T13 fülhallgatók önnek készültek. Minden fülhallgató-párral 2 mikrofont szerelnek fel, amelyek felvehetik a hangját és csökkenthetik a háttérzajt, lehetővé téve a szabad telefonbeszélgetést. Ezen kívül az ENC digitális zajcsökkentés kiküszöböli a nem kívánt zajokat. Bárhova is járjon, élvezheti a hívásokat zavaró zajok és interferencia nélkül.

12QCY/T13-white/11

Megbízható Bluetooth-kapcsolat

A Bluetooth 5.1 technológiával a fülhallgatók gyorsabban csatlakoznak az eszközhöz és tartósan működnek szünetek vagy némítások nélkül. A csökkentett energiafelhasználás egy másik előny, amely létfontosságú a vezeték nélküli működtetésű eszközök számára. Mostantól élvezheti a stabil kapcsolatokat, a kiváló hangminőséget és az állandó jelátvitelt.

12QCY/T13-white/4

Használja ahogy szeretné

Igazi vezeték nélkül használható fülhallgatók, a QCY T13. Bármikor dönthet úgy, hogy sztereó módban használja őket, de az is lehetséges, hogy csak az egyiket használja diszkrét headsetként telefonhívásokhoz. Mivel minden egyes fülhallgató-pár külön-külön csatlakozik az okostelefonhoz, ezért a módok közötti váltás gyerekjáték.

12QCY/T13-white/12

Hihetetlenül egyszerű párosítás

A modern pop-up technológia egyszerűvé teszi a QCY T13 vezeték nélküli fülhallgatók párosítását az eszközével - mindössze egy kattintás szükséges a telefon vagy a tablet képernyőjén. Ennek köszönhetően a fülhallgató használata nagyon egyszerű. Feledkezzen meg a kapcsolódási problémákról, és hagyja a technológiát a könnyen használható fülhallgatókra.

12QCY/T13-white/5

Egy gyakorlati megoldás

Többé nem kell aggódnia, hogy véletlenül aktiválja a fülhallgató funkciót az érintőpanel segítségével, amíg zenét hallgat amíg elalszik. Az alkalmazással könnyedén bekapcsolhatja az alvó módot, amely kikapcsolja a fülhallgatók vezérlőterületeit. Most már zavartalanul élvezheti az álmai kényelmét.

12QCY/T13-white/7

A felhasználó igényeinek megfelelően tervezve

A fülhallgatók könnyű kialakítása példátlan kényelmet biztosít a használat során. Cserélhető fülbevalókat talál különböző méretekben az még jobb illeszkedés érdekében. A fülhallgatókat intuitív érintőpanelekkel is ellátták a könnyű kezelhetőség érdekében. Most már nem kell elővennie a telefonját, hogy váltson egy dalt vagy felvegyen egy hívást.

12QCY/T13-white/6

Még több lehetőség az alkalmazással

Most könnyedén kezelheti QCY T13 fülhallgatóját egy dedikált alkalmazás segítségével. Kényelmesen állíthatja a hangerőt, az ekvalizert vagy aktiválhatja az alvó módot. A fülhallgatóit is azonnal frissítheti. Az alkalmazás mind Android, mind iOS eszközökhöz elérhető.

12QCY/T13-white/13

Tartozékok

  • fülhallgatók
  • Csere fül pads (S / M / L)
  • töltőtok
  • felhasználói kézikönyv
  • USB-C / USB-A töltőkábel
Gyártó QCY
Modell T13
Szín Fehér
Fülhallgató típus In-ear
Bluetooth verzió 5.1
Bluetooth kodek SBC / AAV
Bluetooth profil A2DP (haladó audio elosztási profil), AVRCP (audio-video távvezérlő profilt), HSP (Kéz profilt) , HFP (Kézmentes profil)
Frekvencia válasz 20-20000 Hz
Átalakító átmérő 7,2 mm
Vízállóság IPX4
Üzemidő legfeljebb 8 óra
További tápellátás töltőtokkal legfeljebb 32 óra
Távolság legfeljebb 10 m
Mikrofon Igen
Hangasszisztens kompatibilitás Google Asszisztens
Termék részletei
QCY
304593
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957141406786
MPN (Gyártói cikkszám)
T13-White
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on