Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)
  • Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)
  • Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)
  • Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)
  • Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)
  • Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)

Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)

308494
Mcdodo
10 150 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

TWS Mcdodo Dinamikus HP-7882 fülhallgató (rózsaszín)

Élvezd a fantasztikus hangminőséget a TWS Mcdodo HP-7882 fülhallgatókkal! Érintésvezérlésük miatt könnyen használhatóak, míg az eszköz könnyű kialakítása a maximális kényelmet biztosítja. Az HP-7882 kompatibilis az eszközök 99%-ával, így rendkívül sokoldalú. A Mcdodo fülhallgatók nemcsak funkcionálisak, hanem egyszerű, elegáns kialakításukkal is remekül mutatnak.

2.jpg

Magas minőségű hangzás

Fedezd fel kedvenc dalaid előzetesen észrevétlen részleteit! Az HP-7882 fülhallgatók HiFi-szintű minőséget biztosítanak, így garantálják a hangtisztaságot és a jobb hallási élményt. Ráadásul a zajszűrő funkció lehetővé teszi, hogy még jobban elmerülj a hallgatott audióban, miközben kényelmes telefonhívást is tudsz folytatni. Nem kell többé attól tartanod, hogy a hívó nem hall téged!

7.jpg

Használati kényelem

A Dynamic HP-7882 fülhallgatók érintésvezérléssel működnek. A dupla kattintás az bal oldali fülhallgatón aktiválja a hangasszisztenst, míg ugyanezen a kagylón hosszan tartó nyomás 1,5 másodpercig a játszott dal visszavételét eredményezi. A jobb oldali fülhallgató kétszeri kattintásával a dal szünetel, majd folytatódik, míg hasonlóan hosszan tartó nyomásának elengedésével a következő dal indul el. Mindkét fülhallgató egyszerre történő dupla kattintásával fogadhatod és szakíthatod meg a hívásokat is. Az eszköz egyszerűen, gyorsan és kényelmesen használható!

4.jpg

Használhatóság kényelme

Az egyik fülhallgató súlya mindössze 4 g. A könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően az eszköz hosszabb használata sem okoz kellemetlenséget! Az IPX4 védelem vízállóságot biztosít, így akár esőben vagy intenzív edzések során is használhatod őket. Az HP-7882 fülhallgató porálló is. A fülhallgatók automatikusan kapcsolódnak az eszközödhöz, amikor kinyitod a tokot. Ha a fülhallgatókat visszateszed a tokba és bezárod, akkor automatikusan lekapcsolódnak.

1.jpg

Bluetooth 5.0

A Bluetooth 5.0 technológia stabil, zavarmentes adatátvitelt biztosít akár 10 méteres távolságon belül is! Bármilyen akadály nélkül élvezheted a zene, filmek és játékok hangját.

5.jpg

Hosszantartó használat

Az HP-7882 fülhallgatót kb. 5 órán keresztül használhatod folyamatosan - ennek letelte után tedd vissza a tokba, amely további 4x feltöltheti az eszközödet, így további 20 órányi használatot tesz lehetővé. A tok egy teljes feltöltése elegendő az eszközök akár egy hetes használatához is! A fülhallgatók teljes feltöltése 1,5 órát vesz igénybe, a töltés vezeték nélkül történik. A fülhallgatók készenléti ideje legfeljebb 150 óra.

10.jpg

Gondos tervezés

A tok kijelzőjén könnyen ellenőrizheted az elem szintjét is. Az intenzív zöld az azt mutatja, hogy az eszköz teljesen feltöltött. A lágyzöld szín pedig jelzi, hogy a fejhallgatók 60-100%-ig vannak feltöltve. Az elhalványodó zöld az 33-66%-os töltéssel egyenlő. A fekete pedig a 0%-os elem szinthez tartozó jelzés.

12.jpg

Sokoldalúság

Az Mcdodo márka fülhallgatói kompatibilisek az IOS, Windows és Android rendszerekkel. Kapcsolódhat őket telefonokhoz, számítógépekhez, laptopokhoz és bármilyen Bluetooth technológiát támogató eszközhöz. Ez azt jelenti, hogy az HP-7882 fülhallgatókat akár az eszközök 99%-ával is használhatod. A lehetőségek végtelenek!

9.jpg

Tartozékok:

  • Fülhallgatók
  • Töltőtok
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Mcdodo
Modell HP-7882
Bluetooth verzió 5.0
Transzducer 13 mm
Távolság Akár 10 m
Vízálló IPX4
Fülhallgató akkumulátor kapacitása 30 mAh / 5 V
Töltőtok elem kapacitása 300 mAh / 5 V
Lejátszási idő 5 óra
Töltési idő 1,5 óra
Interface Type-C
Szín Rózsaszín
Termék részletei
Mcdodo
308494
20 db

Megadott referenciák

ean13
6921002678827
MPN (Gyártói cikkszám)
HP-7882
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on