Soundpeats Air 3 fülhallgató (Rózsaszín)
  • Soundpeats Air 3 fülhallgató (Rózsaszín)
  • Soundpeats Air 3 fülhallgató (Rózsaszín)

Soundpeats Air 3 fülhallgató (Rózsaszín)

307672
Soundpeats
16 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soundpeats Air3 vezeték nélküli fejhallgató

Élvezd kedvenc zenéidet a legmodernebb Soundpeats Air3 fejhallgatóval. Használd távoli meetingekre, online előadásokra vagy videózásra barátaiddal. Az aktív zajszűrés és a két mikrofon minden fülhallgatóban tiszta hangzást biztosít a beszélgetéseknél. Az Aptx kodek és a Bluetooth 5.2 verzió felelősek az elképesztő hangminőségért, míg a játékmódnak köszönhetően egyedülálló és izgalmas élményt nyújt. Töltsd fel az eszközt csomagban található USB Type C kábellel.

6.jpg

Hosszú üzemidő

Az akkumulátor hosszú üzemideje rendkívül hosszú használatot garantál a fejhallgatóknak. Egyetlen teljes feltöltés 5 órás megszakítás nélküli zenelejátszást tesz lehetővé. Az Air3 mellékelt töltőtokja akár 17,5 órás üzemidőt is biztosít. Használd ki az innovatív vezeték nélküli töltési megoldást, hogy bárhol magaddal vihesd az eszközt. Ezen túlmenően, a tokba épített USB-C töltőcsatlakozója gyors újratöltést biztosít.

9.jpg

Speciális játékmód

Az Advanced Qualcomm aptX-Adaptive technológia megbízható és stabil jelátvitelt és rendkívül alacsony késleltetést kínál. Az Air3 nem okoz zavart, ha több alkalmazást használsz intenzíven egyszerre. Ha dinamikus játék rajongója vagy, mindenképp próbáld ki a dedikált módot. A 60 ms alacsony késleltetési mód hatékony aktiválásához csak szükséged van a bal funkció gomb lenyomására.

4.jpg

Legmagasabb minőségű hangzás

A 14,2 mm-es membrán meghajtó használata finomhangolja a gazdagon részletezett audió jelet. Elképedni fogsz a hangzás hangzásának tónusától, melyben a melódiás kompozíciók nem észrevehető részleteire is felfigyelhetsz. Tedd fel a Soundpeats fejhallgatót és fedezd fel a kristálytiszta és jól kiegyensúlyozott hangzást, minden torzítás nélkül.

12.jpg

Szabadulj meg az idegesítő zajoktól

Az Air3 négy mikrofonnal és cVc rendszerrel rendelkezik 8,0 konfigurációval, amely finoman minimalizálja a külső zajokat. Ez a sikeres kombináció garantálja, hogy a tiszta szavak javuljanak a beszélgetések során. Akár szeretteidhez hívsz, akár fontos konferenciahívásod van, a Soundpeats fejhallgatókkal biztosan meghallják és megfelelően értik amit mondasz.

1.jpg

Kényelmes kezelés

A kompakt kialakítás és masszív kivitelezés sikeres kombinációja, amely bármilyen helyzetben működni fog. Tedd fel a Air3 fejhallgatóját hosszú útra vagy őszi sétára és hangulatos dalokkal emeljened a hangulatod. A könnyű súly és a kompakt méret lehetővé teszi zökkenőmentes hordozását az aktatáskádban vagy táskádban. Ráadásul, a fejhallgató ergonomikus kialakítása eltünteti a kellemetlenségeket. Az érintő panel megkönnyíti az eszköz mindennapi használatát, hozzáférést biztosítva az legfontosabb funkciókhoz.

10.jpg

A dobozban:

  • Fülhallgató
  • USB-C töltőkábel
  • Töltőtok
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Soundpeats
Modell Air3
Bluetooth 5.2
Profilok HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Chipset Qualcomm QCC3040
Támogatott Bluetooth Codec SBC, aptX, aptX-Adaptive
Vezeték nélküli hatótávolság Akár 10 m
Akkumulátor kapacitás (tok) 220 mAh
Akkumulátor kapacitása (fülhallgatók) 30*2 mA
Fülhallgatók töltési ideje Körülbelül 1,5 óra
Tok töltési ideje Körülbelül 1,5 óra
Töltőport USB-C
Lejátszási idő Körülbelül 17,5 óra
Vízállósági besorolás IPX5
Vezérlés típusa Érintőképernyő
Töltőtok a fülhallgatókkal 33 g
Egyszeri fülhallgató súlya 4 g
Termék részletei
Soundpeats
307672
20 db

Megadott referenciák

ean13
6941213607843
MPN (Gyártói cikkszám)
Air3 Pink
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on