Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black
  • Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black
  • Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black
  • Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black
  • Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black
  • Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black

Earphones TWS OneOdio Open Rock Pro T1 black

528000
OneOdio
31 020 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Open Rock Pro T1 fekete

Vigye kedvenc zenéjét az edzőterembe, és élvezze a hosszan tartó kényelmet. A Oneodio T1 vezeték nélküli fejhallgatói ergonomikus kialakítással rendelkeznek, és testreszabhatja őket igényei szerint. Emellett szorosan illeszkednek a fülére, így futáshoz is ideálisak. Vízállóak (IPX5), és a zajcsökkentő mikrofonok lehetővé teszik, hogy szabadon beszéljen telefonon. Ráadásul körülbelül 19 órán át működnek egyetlen feltöltéssel, és 5 perc töltés után 60 percig lejátszák a zenét.

 

Basszusokban gazdag hangzás

A Oneodio Open Rock T1 fejhallgatóinak köszönhetően előtte ismeretlen részleteket fedezhet fel kedvenc dalainak. A TubeBass technológiát használják, amely kiemeli az alacsony frekvenciákat, lehetővé téve az erős basszustónusok, gazdag részletek és tiszta hangzás élvezetét.

 

Használati kényelem

Ne féljen a kényelmetlenségtől és a fáradtságtól akkor sem, ha hosszan használja az Open Rock T1-et. A fejhallgatók nyitott kialakításukkal védik hallását a károsodástól. Ráadásul hallhatja, mi történik körülötte, ami növeli a biztonságot. Emellett különleges akasztóknak köszönhetően testre szabhatóak - nem kell aggódnia amiatt, hogy kihullanak a füleiből.

 

Akár 19 óra megszakításmentes zenehallgatás

Vigye magával az Oneodio T1-et az edzőterembe, munkába, utazásra, és ne aggódjon a gyors lemerülés miatt. Az Open Rock fejhallgatók körülbelül 19 órán át működnek egyetlen feltöltéssel, és a mellékelt tokkal akár 46 órára is képesek. Emellett 5 perc töltés után körülbelül 60 perc zenelejátszásra képesek. Ráadásul az USB-C kábel használata egyszerűvé teszi a töltést.

 

Zajcsökkentő mikrofonok

Sétált már egyet, vagy talán dolgozik, és valaki épp hívta? Most a Oneodio fejhallgatókkal kényelmesen beszélgethet bárhol is tartózkodik. A zajcsökkentő mikrofonok hatékonyan szűrik ki a külső zajokat.

 

Vízálló

Víz, izzadtság, por - az Oneodio T1 fejhallgatói készek rá. Az Open Rock IPX5 cseppállósággal rendelkezik, így nem kell aggódnia a károsodás miatt. Vigye magával reggeli futására, az edzőterembe vagy a fitnesz-központba, és töltsön el időt kedvenc zenéjével vagy podcastjával.

 

Bluetooth 5.2 - zavarmentes csatlakozás

Az Oneodio lehetővé teszi Önnek a vezeték nélküli felhasználás kényelmének élvezetét. Az aptX codec használata csökkenti a torzulást, és a Bluetooth 5.2 verzió biztosítja a magas jelminőséget. Ráadásul a fejhallgatók gyorsan csatlakoznak a kompatibilis készülékekhez, így nincs szükség hosszadalmas várakozásra.

 

Tartozékok:

  • fejhallgató
  • USB-A to USB-C töltőkábel
  • használati útmutató

 

Gyártó: Oneodio
Modell: T1
Szín: fekete
Transzducer átmérő: 16,2 mm
Audio kodekek: aptX, AAC, SBC
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 kHz
Vízállóság: IPX5
Működési idő: 19 óra (fejhallgató), 46 óra (töltőtok)
Töltési idő: 1,5 óra
Töltési port: USB-C
Bemeneti feszültség: 5V, 400 mA
Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Súly: 13 g (kézi készülék), 90 g (készlet)
Bluetooth verzió: 5.2
Termék részletei
OneOdio
528000
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140762
MPN (Gyártói cikkszám)
T1 TWS black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on