Soundpeats Mini Pro fülhallgató (White)
  • Soundpeats Mini Pro fülhallgató (White)
  • Soundpeats Mini Pro fülhallgató (White)

Soundpeats Mini Pro fülhallgató (White)

320743
Soundpeats
16 770 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soundpeats TWS Mini Pro fülhallgató (fehér)

Fogadja el a meghívást egy igazi zenei lakomára. A TWS Soundpeats Mini Pro fülhallgatók 10 milliméteres meghajtókkal és ANC zajszűrési támogatással nyújtanak kiváló minőségű hangot. Akár 21 órán keresztül működnek a töltőtokkal, a Bluetooth 5.2 pedig megbízható, interferencia nélküli továbbítást garantál. A fülhallgatók a telefonhívások során is jól működnek. Rendkívül könnyűek és kényelmesek.

1.jpg

Búcsúzzon el az idegesítő zajoktól

Fókuszáljon kedvenc dalaira és szűrje ki a zajt. A Mini Pro fülhallgatók ANC zajszűrő technológiát használnak, amely hatékonyan szűri ki a felesleges hangokat akár 35dB-ig. Szeretne zenét hallgatni úgy, hogy ne veszítse el a kapcsolatot a környezetével? A Transparency mód lehetővé teszi ezt! Már nem kell aggódnia, hogy elmulaszt néhány információt egy munkatársától, vagy lemarad egy fontos bejelentésről a reptéren!

4.jpg

Bluetooth 5.2

A Soundpeats Mini Pro lehetővé teszi, hogy elfelejtse a kapcsolódási problémákat. A Bluetooth 5.2 technológiának köszönhetően élvezheti a gyors és stabil adatátvitelt, valamint az alacsony energiafogyasztást. A fülhallgatók dinamikus játék közben is jól működnek. Speciális játékmódot kínálnak, ahol a késleltetés csak kb. 60 ms. Élvezze a videó és a hang tökéletes szinkronizációját, ne hagyja, hogy az ellenfelek meglepjenek, és döntse meg újabb rekordját!

10.jpg

Gyönyörű hang

A Mini Pro fülhallgatók segítségével felfedezhet eddig ismeretlen részleteket a kedvenc dalai. El vannak látva 10 milliméteres meghajtókkal és támogatják az aptX-Adaptive kodeket, így tiszta, részletgazdag hangot, éles, erőteljes basszust, és füle számára kellemes magas és közép hangokat nyújtanak. A kedvenc dalai még soha nem szóltak ilyen jól!

7.jpg

Hosszan tartó kényelem

Hallgathatja a zenét hosszú ideig anélkül, hogy kellemetlenséget érezne. A fülhallgatókat könnyű, ergonomikus kialakításuk jellemzi - mindegyik csak körülbelül 4.8g. Ráadásul fantasztikusan igazodnak a fülének formájához, és még akkor sem esnek ki belőle, ha sokat mozog vagy edz. A Mini Pro rendelkezik még IPX5 vízállósággal - nem félnek az esőcseppektől vagy az izzadságtól. Tehát edzésre vagy tavaszi sétára is magával viheti őket!

6.jpg

Telefonbeszélgetés

A Mini Pro nemcsak a zenehallgatás során biztosítja a kiváló hangminőséget, hanem a telefonhívások során is. A fülhallgatókban kiváló minőségű mikrofonok vannak beépítve, és támogatják a fejlett cVc 8.0 zajszűrési technológiát, így könnyen regisztrálják a hangját és kiemelik a hangját, miközben kiszűrik a felesleges háttérzajokat. Most már, még a rendkívül zajos helyen is biztos lehet abban, hogy Ön és beszélgetőpartnerei könnyen hallják egymást!

5.jpg

Sok órányi lejátszás

A hosszú élettartamú akkumulátorok és az alacsony energiafogyasztás miatt a Mini Pro akár 5 órán keresztül is képes zenét lejátszani az ANC zajszűrés bekapcsolása esetén, vagy akár 7 órán át, ha nem használja. Ezenkívül a csomagban található tokkal megnövelheti ezt az időt akár 21 órára. Többé nem kell aggódnia, hogy a fülhallgatói a legrosszabb pillanatban merülnek le!

3.jpg

Felhasználóbarát

A Mini Pro praktikus érintőpaneljei gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkciókhoz. Most már csak a megfelelő számú érintéssel leállíthatja a lejátszást, átléphet a következő dalra, felveheti a telefonhívást, szabályozhatja a hangerőt vagy kiválaszthatja a lejátszási módot. Ráadásul minden fülhallgató önállóan csatlakozik a készülékhez, így szabadon váltogathat köztük és egyszerre csak az egyiket vagy mindkettőt használhatja.

9.jpg

A dobozban

  • Fülhallgató
  • Töltőtok
  • Csere gumiabroncsok
  • Töltőkábel (USB-A/USB-C)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Soundpeats
Modell Mini Pro
Szín Fehér
Bluetooth 5.2
Meghajtó 10mm
Audió kodekek aptX-Adaptive
ANC zajcsökkentés Akár 35dB-ig
Üzemidő Kb. 7 óra (ANC zajcsökkentés nélkül) / kb. 5 óra (ANC zajcsökkentéssel bekapcsolva)
Üzemidő tokkal (ANC zajcsökkentés nélkül) Kb. 21 óra
Töltőport USB-C
Vízálló IPX5
Egy fülhallgató súlya Kb. 4.8g
Termék részletei
Soundpeats
320743
20 db

Megadott referenciák

ean13
6941213607201
MPN (Gyártói cikkszám)
Mini Pro White
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on