QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)
  • QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)

QCY T13 TWS Wireless Earphones (black)

306492
QCY
7 670 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

TWS QCY T13 fülhallgató (fekete)

Fedezze fel újra kedvenc dalait. A QCY T13 fülhallgatók könnyű és kényelmes kialakításukkal tűnnek ki, így tökéletesek a mindennapi használatra. Az erőteljes, újratölthető akkumulátor akár 40 órányi zenehallgatást biztosít, a beépített zajszűrő mikrofonok pedig lehetővé teszik a szabad telefonbeszélgetést bárhol. A Bluetooth 5.1 technológia felelős a megbízható kapcsolatért, míg a 7,2 mm-es meghajtók kristálytiszta hangot és gazdag basszust biztosítanak. A működtetést a praktikus érintőképernyők és egy dedikált alkalmazás egyszerűsíti.


Hagyja magát meglepni a magas hangminőséggel

Élvezze az audio minőségét, amely összehasonlítható a Hi-Fi rendszerekkel. Ez lehetséges, mivel a QCY T13-asok az HD AAC/SBC kodeket és az integrált 7,2 mm dinamikus hangszórókat használják. Ez azt jelenti, hogy gazdag basszust, tiszta magas hangokat, és ami a legfontosabb, semmilyen kellemetlen zajt nem hall. Kedvenc zenéje a QCY T13-nal jobban fog szólni, mint valaha.


Hallgassa a zenét akár 40 órán keresztül

A QCY T13 egy nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 8 órányi folyamatos használatot biztosít. De ez még nem minden. A kényelmes és stílusos tok egyben töltőként is funkcionál, így akár 40 órára meghosszabbíthatja a fülhallgató élettartamát. Eközben hallgathat akár közel 500 5 perces dalt, vagy megnézhet 20 2 órás filmet. Használhatja ezt a hosszú futási időt telefonhívásokhoz, podcastokhoz vagy rövid videókhoz is! Semmi sem állíthatja meg most.


Gyors töltés

A fejhallgató tokban beépített akkumulátort egyszerűen és gyorsan tölthet egy USB-C kábel töltővel. A legfontosabb azonban az, hogy a fejhallgató milyen gyorsan töltődik. Egyszerűen helyezze őket az esetre öt percig, majd csatlakoztassa a töltőhöz. Ezeket a néhány percet követően garantált újabb egy óra szabad fejhallgató használat. Többé nem fog kifogyni az energiája.


Szinte bárhol beszélgethet szabadon

A hívások minősége rendkívül fontos Önnek? Ha igen, a QCY T13-asok Önnek készültek. Minden fejhallgatón van 2 mikrofon, amelyek rögzítik a hangját és csökkentik a háttérzajt, lehetővé téve a szabad telefonbeszélgetést. Ezen túlmenően az ENC digitális zajcsökkentés kiiktatja a nem kívánt zajokat. Bárhol is van, élvezheti a zajtalan, zavartalan hívásokat.


Megbízható Bluetooth kapcsolat

A Bluetooth 5.1 technológiával a fülhallgató gyorsabban csatlakozik a készülékhez és folyamatosan működik szünetek vagy némaság nélkül. A csökkentett energiafogyasztás további előny, ami a vezeték nélküli eszközök számára kritikus. Most élvezheti az állandó kapcsolatot, a kiváló minőségű hangot és az állandó jelátvitelt.


Használja, ahogy szeretné

Igazán vezetéknélküli fülhallgató, a QCY T13. Bármikor választhatja a sztereó két fülhallgató használatát, vagy az egyiket diszkrét headsetként telefonhívásokhoz használhatja. Mivel minden fejhallgató-pár külön csatlakozik az okostelefonhoz, a módok közötti váltás gyerekjáték.


Hihetetlenül egyszerű párosítás

A modern pop-up technológia azt jelenti, hogy a QCY T13 vezeték nélküli fülhallgató egyszerűen párosítható a készülékével – elég ehhez egyetlen érintés a telefonja vagy táblagépe képernyőjén. Ennek köszönhetően a fejhallgató használata rendkívül egyszerűvé válik. Felejtse el a csatlakoztatási problémákat, és válassza az egyszerűen használható fejhallgatókat.


Praktikus megoldás

Többé nem kell aggódnia, hogy az érintőpanel megérintésével véletlenül aktivál egy fejhallgató funkciót, miközben zenét hallgatva alszik el. Az alkalmazás segítségével könnyen bekapcsolhatja az Alvó módot, amely kikapcsolja a fejhallgató vezérlőterületeit. Most élvezheti álmai kényelmét.


A felhasználóval a középpontban lévő tervezés

A fülhallgatók könnyű kialakítása páratlan kényelmet biztosít a használat közben. Több méretű cserefülhallgatót is talál, hogy még jobban illeszkedjen. A fülhallgatókat intuitív érintőképernyők is kiegészítik, amelyek megkönnyítik a kezelést. Most már nem kell elővennie a telefonját a dalok megváltoztatásához, vagy a hívások fogadásához.


Még több lehetőség az alkalmazással

Most már kényelmesen kezelheti a QCY T13 fülhallgatóit egy dedikált alkalmazás segítségével. Könnyen szabályozhatja a hangerőt, az equalizert vagy aktiválhatja az alvó módot. Azonnal frissítheti is a fülhallgatóit. Az alkalmazás mind Android, mind iOS eszközökön elérhető.


Tartozékok

  • fülhallgató
  • csere fülhallgató (S / M / L)
  • töltőtok
  • felhasználói kézikönyv
  • USB-C/USB-A töltőkábel
Gyártó QCY
Model T13
Szín Fekete
Fülhallgató típus A fülben
Bluetooth verzió 5.1
Bluetooth kodek SBC / AAV
Bluetooth profil A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), AVRCP (Audio Video Remote Control Profile), HSP (Hands Profil), HFP (Hands Free Profil)
Frekvenciaálás 20-20000 Hz
Adott átmérő 7,2 mm
Vízállóság IPX4
Üzemidő akár 8 h
További energiaellátás a töltőtokkal akár 32 h
Hatótávolság akár 10 m
Mikrofon Igen
Hangsegéd kompatibilitás Google Assistant
Termék részletei
QCY
306492
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957141406915
MPN (Gyártói cikkszám)
T13-Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on