Blitzwolf BW-HP2 Pro wireless headphones (black)
  • Blitzwolf BW-HP2 Pro wireless headphones (black)

Blitzwolf BW-HP2 Pro wireless headphones (black)

397244
BlitzWolf
16 090 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
13 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Blitzwolf BW-HP2 Pro vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

A Blitzwolf BW-HP2 Pro fejhallgatóval úgy érzi majd, mintha bármelyik zenekari fesztiválon lenne! A 50 milliméteres meghajtóknak köszönhetően élvezheti az HD minőségű hangot. Az omnidirekcionális zajszűrős mikrofon lehetővé teszi a kényelmes beszélgetést. A felszerelés remek választás gamerek számára, mivel alacsony késleltetést biztosít. A Bluetooth 5.0 technológia biztosítja a stabil kapcsolatot. A fejhallgató használata kényelmes, a működési ideje akár 42 óra is lehet. Az eszköz 3,5 mm-es audio és USB porttal rendelkezik.

1.jpg

'2: 'Gazdagítsa zenei élményét'

Fedezze fel kedvenc dalait újra! A BW-HP2 Pro fejhallgató 50 milliméteres meghajtókkal rendelkezik, amelyek részletekben gazdag, erős basszussal és fokozott mély- és magashangot biztosítanak. Az HD hangminőségnek köszönhetően úgy érzi majd, mintha egy koncerten lenne!

4.jpg

Merüljön el a játékok világában

A Blitzwolf BW-HP2 Pro fejhallgatókat a játékosok igényeinek figyelembevételével tervezték. A Bluetooth 5.0 technológia akár 10 méteres távolságban is megbízható kapcsolatot biztosít, és alacsony késleltetés garantálja a videó és az audio tökéletes szinkronizációját. Ennek eredményeként mindig gyorsan reagálhat ellenfele mozgására, és minden játékot győzelemmel zárhat!

5.jpg

Beszéljen zavarás nélkül

'7: Az omnidirekcionális zajszűrős mikrofonnak köszönhetően akár zsúfolt helyen, kényelmesen telefonálhat. Az interlokutóra mindig hallani fogja, és a felesleges zajok nem zavarják Önt. Szeretné felvenni a kapcsolatot szeretteivel? Vagy szüksége van a táctikai megbeszélésre a csapattársaival egy játék során? A BW-HP2 Pro garantáltan megfelel Önnek!'

6.jpg

Mindig készen áll a munkára

Ne aggódjon amiatt, hogy a Blitzwolf fejhallgató a legkevésbé alkalmatlan pillanatban lemerül. Az eszköz erős, 1000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen töltésre akár 42 órányi üzemidőt biztosít. A fejhallgatók újratöltésére szükséges idő 3,5 óra. A BW-HP2 Pro alacsony fogyasztású kialakításának köszönhetően a hardver automatikusan kikapcsol 5 perc után, ha nem párosítunk semmilyen eszközzel'.

3.jpg

Élvezze a páratlan kényelmet

A fejhallgató fülpárnái kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek kellemes tapintásúak. Prolongált használat során sem tapasztal kellemetlenséget. A megfelelő gombok segítségével állíthatja a hangerőt, valamint változtathat a dalokon is. A BW-HP2 Pro modern kialakítása LED jelzővel rendelkezik, az összecsukható kialakítás pedig lehetővé teszi a fejhallgató kényelmes szállítását táskában vagy hátizsákban.

9.jpg

Tartalmazza:

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • USB kábel
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó 'Blitzwolf'
Modell 'BW-HP2 Pro'
Akkumulátor kapacitása '1000 mAh'
Frekvenciaválasz '20-20000 Hz'
Frekvencia '108 ± 3dB'
Átviteli tartomány 'Akár 10 m'
Bluetooth verzió '5.0'
Üzemidő '42 óra'
Töltési idő '3,5 óra'
Támogatott profilok 'HSP / HFP / A2DP / AVRCP'
Méretek 'Kb. 184 x 175 x 88 mm'
Súly '234 g'
Anyag 'ABS + PC'
Szín 'Fekete'
Termék részletei
BlitzWolf
397244
13 db

Megadott referenciák

ean13
5905316141421
MPN (Gyártói cikkszám)
BW-HP2 Pro
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on