Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)
  • Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)
  • Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)
  • Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)
  • Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)

Haylou X1 Neo Vezeték nélküli fülhallgató (fekete)

321356
Haylou
5 770 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

TSW Haylou X1 Neo fejhallgatók

Keresel olyan sokoldalú fejhallgatót, amely kiváló minőségű hangot biztosít, és játék közben is remekül teljesít? Válassza a Haylou X1 Neot! A dinamikus 13 mm-es hangszóróknak köszönhetően fantasztikus hangzást élvezhet, és egy speciális játékmód ultrarövid 0,06 másodperces késleltetést garantál. A fejhallgatók hosszú üzemidejüknek és stílusos, ergonomikus kialakításuknak is köszönhetően kiválóan kiemelkednek a tömegből.

5.jpg

Csúcsminőségű hangzás

Tapasztalja meg, milyen jól szólhatnak a kedvenc dalai. A fejhallgatók dinamikus 13 mm-es hangszórókkal vannak felszerelve, amelyek fantasztikus hangminőséget, gazdag részleteket és tökéletes harmóniát biztosítanak. Jobb, mélyebb basszusokat és tiszta, fülnek kellemes magas és középső hangokat kínálnak. Így újra felfedezheti a zene varázsát!

1.jpg

Bluetooth 5.3

Búcsút mondhat a jelminőségi problémáknak. A fejhallgatók új Bluetooth 5.3 technológiát használnak, amely rendkívül gyors és stabil kapcsolatot, alacsonyabb késleltetést, alacsonyabb energiafogyasztást és nagy ellenálló képességet biztosít az interferenciának. Ráadásul a X1 Neo mono és sztereó módokat is támogat. Szabadon használhat mindkét fejhallgatót egyszerre vagy csak az egyiket!

8.jpg

Hosszú üzemidő

Hallgasson zenét, ameddig csak szeretne. A tartós akkumulátoroknak köszönhetően a fejhallgatók egyetlen töltéssel akár öt órán át is működhetnek. Ráadásul az mellékelt tok segítségével mintegy 20 órára is meghosszabbíthatja az időt. Az bőséges töltéshez mellékelt USB-C kábelrel kényelmesen töltheti fel a fejhallgatókat.

6.jpg

Letisztult minden részletében

A fejhallgatók nagyon jól néznek ki és rendkívül kényelmesek. Fantasztikusan illeszkednek a fülekbe, és mindegyik csak kb. 3,87 g-ot nyom. Így élvezheti az álmai kényelmét - akár hosszabb használat során is. Az X1 Neo-t IPX4 vízállóság is jellemzi - az izzadás és az eső sem jelent veszélyt számukra. Ráadásul a fülhallgató tokja a stílusos matt textúrának és áttetsző borításnak köszönhetően is kiemelkedik a tömegből.

4.jpg

Valami különleges játékosoknak

A gyártó valami különlegeset is készített a játékrajongók számára. Egyszerűen tartsa lenyomva bármelyik fejhallgató érintő paneljét, hogy átkapcsoljon egy speciális játékmódra, amely egy ultrarövid, kb. 0,06 másodperces késleltetést biztosít. Az X1 Neo megfelelő a legdinamikusabb játékhoz is. Ne hagyja, hogy az ellenfele meglepjen, és szerezzen újabb nagy győzelmet!

9.jpg

Kényelmes érintővezérlés

Élvezze fejhallgatója kényelmes kezelését - a Haylou X1 Neoval minden szükséges megoldás a „kezében” lesz! A X1 Neo praktikus érintőpanellel van felszerelve, amelyek segítségével gyorsan szüneteltethet vagy folytathatja a lejátszást, fogadhat vagy elutasíthat egy hívást, leteszheti a telefont, dalt válthat és bekapcsolhatja a játékmódot, többek között. Soha többé nem kell keresni a telefonját!

7.jpg

A dobozban

  • Fejhallgatók
  • Töltőtok
  • Töltőkábel (USB-C)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Haylou
Név Haylou X1 Neo
Model X1 Neo
Szín Fekete
Bluetooth 5.3
Távolság Akár 10m
Bluetooth profilok SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Hangszóró 13mm
Fejhallgató töltési idő Kb. 1,5 óra
Működési idő Kb. 5 óra (kb. 20 óra tokkal)
Akkumulátor típusa Lítium-polimer
Fülhallgató akkumulátor kapacitása 30 mAh
A tok akkumulátor kapacitása 310mAh
Az egyik fülhallgató tömege 3,87 g
Termék részletei
Haylou
321356
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971664933826
MPN (Gyártói cikkszám)
X1 Neo-BK
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on