Headphones OneOdio Fusion A70 gold
  • Headphones OneOdio Fusion A70 gold
  • Headphones OneOdio Fusion A70 gold

Headphones OneOdio Fusion A70 gold

528724
OneOdio
16 150 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Fusion A70 fejhallgató arany

Keresel olyan fejhallgatót, amely nem csak a telefonon való zenehallgatásra szolgál, hanem professzionális DJ felszerelésként is használható? A OneOdio fejhallgatók kiváló választás lesznek! Különleges audio kábelek segítségével nem csak a smartphone és a tablet-hez kötheted őket, hanem a hangszóróidhoz vagy akár az elektromos gitárodhoz is. Nem szereted a szöszöket? Ez a probléma eltűnik, köszönhetően a kábellosságnak! Továbbá, a kiváló designnak köszönhetően kényelmes lesz viselni őket.


Több csatlakozási lehetőség

A OneOdio fejhallgatók több csatlakozási opciót kínálnak. Egyetlen 3,5 mm-es - 6,35 mm-es kábellel egyenlően csatlakoztathatod őket laptopokhoz, tabletekhez és telefonokhoz, de az elektromos gitároddal, az erősítővel vagy az audio interfészekkel is összekapcsolhatod. A speciális technológia lehetővé teszi, hogy két ember egyszerre hallgasson ugyanazon a zenén, de két különböző készüléken. Unod a szöszöket? A fejhallgatók kábellossága lehetővé teszi, hogy elfelejtsd ezt a problémát!


Hosszú munkaidő

A fejhallgatókat egy dedikált kábel segítségével korlátlanul használhatod. Ha vezeték nélküli kapcsolatot választasz, akkor akár 50 órán át élvezheted őket. Ennek köszönhetően nagy kapacitású, 950 mAh-s Li-ion akkumulátora van. Ez teszi őket a professzionális DJ-k eszközeinek ideális felszerelésévé.


Kitűnő minőség

Az OneOdio A70 fejhallgatói kiváló hangzást biztosítanak minden csatlakoztatáskor. Ha vezetékes csatlakozást választasz, rögzítheted a dugót, hogy ne húzódjon ki a legrosszabb pillanatban sem. Továbbá, a fejhallgató oldalán található kényelmes gombok lehetővé teszik a kényelmes használatot. A zajcsökkentő technológiával is felszerelték, így ha telefonhívás közben vagy, a hívó mindent hallani fog, amit mondasz.


Kényelmes használat

Az A70 fejhallgatókat a kényelem szem előtt tartásával tervezték. A fejpánt állítható, hogy megfelelően illesztheted az eszközt a fejedre. Továbbá, szabadon forgathatod a fülpárnákat 90 fokos szögben, és az egész eszköz összecsukható. A készletben található tasakot is használhatod a jobb tároláshoz és szállításhoz. Nem kell aggódnod azon sem, hogy hosszú ideig viseli a fejhallgatót, mivel a fülpárnái nagyon puhaak, ezért nagyon kényelmesek használni.


Tartalom

  • A70 fejhallgató
  • 6,35 mm - 3,5 mm-es kábel x 1
  • 3,5 mm-es audió kábel x 1
  • USB töltőkábel x 1
  • Felhasználói útmutató
  • Táska
Gyártó OneOdio
Modell A70
Csatlakozás Audió kábel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5,2
Vezeték nélküli működési idő Akár 50 óra
Akkumulátor Li-ion, 950 mAh
Szín Arany
Termék részletei
OneOdio
528724
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140335
MPN (Gyártói cikkszám)
Fusion A70 gold
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on