Bone Headphones Dudao U2Pro, Bluetooth 5.0 (Black)
  • Bone Headphones Dudao U2Pro, Bluetooth 5.0 (Black)
  • Bone Headphones Dudao U2Pro, Bluetooth 5.0 (Black)
  • Bone Headphones Dudao U2Pro, Bluetooth 5.0 (Black)

Bone Headphones Dudao U2Pro, Bluetooth 5.0 (Black)

528004
Dudao
6 780 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Dudao U2Pro vezeték nélküli csontvezető fülhallgató

A Dudao U2Pro egy funkcionális vezeték nélküli csontvezető fülhallgató, ami az aktív életmódot folytató embereknek lett kitalálva. Könnyű és kényelmes, magas komfortérzetet nyújt. Akár 6 órányi működési idővel rendelkezik, és ellenáll a víznek és az izzadságnak is. A Bluetooth 5.2 megbízható vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, és az érintőpanel használata egyszerűvé teszi a vezérlést.

1.jpg

Sportolóknak tervezve

Sokat edzel? Gyakran kocogsz a városban? Akkor egy csontvezető fülhallgató lesz a tökéletes választás számodra! Segítségükkel képes leszel kényelmesen zenét hallgatni edzés közben anélkül, hogy elveszítenéd a kapcsolatot a környezeteddel. Most már hallhatod az autókat és a biciklik csengőjét is a futás közben!

5.jpg

Könnyű és kényelmes

Mi teszi még a U2Pro-t annyira kényelmessé az edzéseiddel kapcsolatban? A fejhallgatók hihetetlenül könnyűek - mindössze 16g-osak. Azonnal elfelejtheted, hogy viselsz valamit a füleden! Ugyanakkor rendkívül kényelmesek is - nem kell attól tartanod, hogy kényelmetlenül nyomnak majd. Vízállóságuknak köszönhetően nem kell félned az esőtől vagy az izzadtságtól sem. Akár egy esős futás során sem kell aggódnod amiatt, hogy bajuk esik.

3.jpg

Könnyű használat

Nem kell mindig a telefonodhoz nyúlnod azért, hogy használni tudd a fejhallgatókat. Az U2Pro érintőpanellel lett ellátva, amely gyors hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. Mostantól minden a kezed ügyében van! A fejhallgatók a legújabb Bluetooth 5.2 kapcsolatot használják, így megbízható jelátvitelt élvezhetsz akár 10 méteres távolságig is.

4.jpg

Hosszú üzemidő

Ne aggódj azon, hogy lemerülnek a fejhallgatóid az edzés közben! Az U2Pro 240mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 6 órás használati időt biztosít egyetlen töltéssel. Ráadásul az U2Pro akár 120 óráig működni képes készenléti állapotban is, így a legtöbb időben készen állnak a szolgálatodra. A fejhallgatóban beépített USB-C port található a kényelmes töltés érdekében.

2.jpg
Márka Dudao
Modell U2Pro
Szín Fekete
Bluetooth verzió 5.2
Távolság Akár 10m
Frekvencia válasz 20Hz-20kHz
Működési idő Kb. 6 óra
Készenléti idő Kb. 120 óra
Akkumulátor kapacitás 240mAh
Töltési csatlakozó USB-C
Anyag ABS + PC + szilikon
Súly 16g
Támogatott nyelvek Kínai, Angol
Termék részletei
Dudao
528004
1 db

Megadott referenciák

ean13
6973687246020
MPN (Gyártói cikkszám)
U2Pro Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on