Headphones OneOdio Pro30
  • Headphones OneOdio Pro30

Headphones OneOdio Pro30

527709
OneOdio
12 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
4 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 26., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 26., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 27., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Pro30 fejhallgató

A Oneodio Pro30 ideális fejhallgató a DJ-knek és mindazoknak, akik hivatásosan a zenével foglalkoznak. A két 50 mm-es dinamikus meghajtó a magas minőségű hangot, erős basszust biztosít. A fejhallgató kényelmes kialakítása és a puha fülpárnák a hosszan tartó használat során is kényelmes érzést biztosítanak. A Shareport technológiát használja, és széles kompatibilitással rendelkezik az 3,5 mm-es és 6,35 mm-es csatlakozóknak köszönhetően.

 

Kristálytiszta hang

Hallgasson zenét a Pro30 fejhallgatóval, melynek két 50 mm-es dinamikus meghajtója a magas minőségű hangot biztosítja. Élvezze a kristálytiszta, részletes hangzást és a mély basszust. Most megtalálhatja kedvenc dalait újra.

 

Több lehetőség

Játszhat zenét okostelefonjáról, és hallgathatja barátaival a fejhallgatóján. A fejhallgató a Shareport technológiát használja, amely lehetővé teszi, hogy megossza zenéjét másokkal, plusz kábelező eszközök nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a fejhallgatón található egyik porton keresztül a fejhallgatókat a mellékelt kábellel. Nézze meg, milyen egyszerű!

 

Széles kompatibilitás

Nem kell többé aggódnia a kompatibilitás miatt! A fejhallgatón 3,5 mm-es és 6,35 mm-es port található, így könnyen csatlakoztathatja a legnépszerűbb eszközökhöz. Egyszerűen csatlakoztathatja őket táblagépekhez, okostelefonokhoz, laptopokhoz, PS / Xbox konzolokhoz, valamint elektromos gitárokhoz és billentyűzetekhez. Ráadásul szabadon csatlakoztathat 2 eszközt egyszerre.

 

A kényelem érdekében

A kedvenc dalait hallgathatja annyi ideig, amennyit csak szeretne, anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. A Pro30 puha fehérje bőrből és memóriahabból álló fülpárnákkal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak fülének formájához, miközben a legmagasabb szintű kényelmet és zajszigetelést biztosítják. Érdemes megemlíteni, hogy a fejhallgató stílusos kialakítása, amely biztosan vonzó lesz a zenekedvelőknek.

 

Mellékelt tartozékok

  • fejhallgató
  • 3,5 mm Jack audio kábel
  • 6,35 mm / 3,5 mm-es kábel
  • szövetből készült táska
  • használati útmutató

 

Gyártó Oneodio
Modell Pro30
Szín Ezüst
Transzformátorok 50 mm
Impedancia 32 O
Érzékenység 110 dB ± 3 dB
Frekvenciamenet 20Hz-20000Hz
Névleges teljesítmény 30 mW
Csatlakozók 3,5 mm / 6,35 mm
Termék részletei
OneOdio
527709
4 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140298
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro30
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on