Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)
  • Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)
  • Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)
  • Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)
  • Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)
  • Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)
  • Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)

Edifier WH950NB Vezeték nélküli fejhallgató, ANC (ivory)

397142
Edifier
46 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier WH950NB, ANC wireless működésű fejhallgató (ivory)

Mindegy, hogy az Edifier WH950NB-vel élj. A wireless fejhallgatója elsődleges kötelezettségekkel van ellátva, amelyek dinamikus és részletes hangzást biztosítanak. Hibrid ANC zajcsökkentő funkcióval van ellátva, amely kizárja a környezeti zajokat. A beépített mikrofonok lehetővé teszik az egyszerű beszélgetést, a tartós gyógyszereltérítő eszközök pedig lehetővé teszik a hosszabb távú használatot. Sőt, összecsukhatósága és a hallásvédelmi szolgáltatás különleges tulajdonságot nyújt.

Edifier/WH950NB-ivory/9

Kiváló hangminőség.

Az Edifier WH950NB vezeték nélküli fejhallgató ragyogó hangminőséget biztosít, így újra felfedezheti kedvenc zenéit. A fejlett LDAC kodekekkel és a Hi-Res Audio tanúsítványával rendelkeznek, ami garantálja a legjobb hangminőséget. A 40 mm-es dinamikus hajtók pedig éles, részletgazdag hangzást biztosítanak.

Edifier/WH950NB-ivory/3

Hosszú üzemidő.

Nem kell attól tartania, hogy a fejhallgató túl gyorsan lemerül! Az Edifier WH950NB akár 34 órányi használatra is képes - még az ANC funkcióval is -, vagy akár 55 órányi használatra a funkció kikapcsolása esetén. Ezen túlmenően, 480 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyorstöltést. 10 perc töltési idővel a modell további 7 órát is képes működni. A teljes töltési idő csak kb. 1,5 óra.

Edifier/WH950NB-ivory/7

Hallgasson csak azt, amit szeretne hallani.

Nem kell aggódnia a környezeti zajok miatt! Az Edifier vezeték nélküli fejhallgatója hibrid ANC technológiával rendelkezik, amellyel kiszűri a zavaró zajokat, így Ön a tévében vagy a hangszóróban hallgatható adásra koncentrálhat. Ha azonban szeretné hallgatható állapotban tartani a környezetét, használja Az Ambient Sound funkciót, amellyel tökéletes helyet találhat a pályaudvaron, így nem marad le a fontos bejelentésekről sem.

Edifier/WH950NB-ivory/4

Szabad kommunikáció.

Használja telefonját, hogy beszélgetéseket folytasson, és élvezze a kiváló hangminőséget. Az Edifier WH950NB wireless fejhallgató 4 mikrofonos alapterheléssel rendelkezik az ENC zajcsökkentővel. Ennek eredményeként a szél- és külső zajokat kiszűri, valamint kiküszöböli az interferenciát. Így szabadon beszélgethet telefonon a városban, és biztos lehet abban, hogy hallani fogják.

Edifier/WH950NB-ivory/1

Egyszerű használat.

Töltse le az Edifier Connect alkalmazást, és személyrese állítsa be a WH950NB-t. Az alkalmazásban kiválaszthatja a beállítást és a módokat. Emellett a fejhallgatót a fejhallgató gombjain keresztül is használhatja. Ezenkívül a fejhallgató rendelkezik időzítővel, automatikus kikapcsolási funkcióval, és biztonságosan lejátszható a két irányú hangerővel. Ezen túlmenően, az Android felhasználóknak külön Google Fast Pair funkció is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót gyorsan beállítsa a készüléken, valamint leellenőrizheti az utolsó helyzetét.

Edifier/WH950NB-ivory/8

A fejhallgató teljesítményének személyre szabása az Ön igényei szerint.

Az Edifier WH950NB 3 játékmódját kínálja, amelyek között szabadon váltogathat az alkalmazásban vagy a fejhallgatóban is. A Zene mód mindennapos használatra és fényképezésre alkalmas, míg a Játék mód 80 ms-ra minimalizálja a zavaró tényezőket a nagyobb teljesítmény eléréséhez. A Theater mód a térhatású hangzás és a beavatkozás képességeinek kombinációjával lehetővé teszi, hogy érezze magát egy moziban. Sőt, az alkalmazástól függően 2 fülhallgató beállítás található - klasszikus és dinamikus, valamint lehetőség van az egyéni beállítások megvalósítására is.

Edifier/WH950NB-ivory/5

Vezetékes vagy vezeték nélküli.

Szabadon választhat az érzékelés módja között - a fejhallgató vezetékkel és vezeték nélkül is működni tud. Támogatja a Bluetooth 5.3 verzióját, amely akár 10 méteres távolságig is stabil és gyors jelátvitelt tesz lehetővé. Ezen túlmenően lehetőséget nyújt két készülékhez hozzáadni, így akár egy laptopban zajló tevékenység és egy okostelefonban folytatott beszélgetés között is váltogathat a lejátszási mód. Ez a szolgáltatás elérhető a Bluetooth kapcsolaton és az ismert adapteren keresztül is. A kiválasztás az Öné!

Edifier/WH950NB-ivory/2

Alapos tervezés.

Élvezze a kivételes kényelmet hosszún távfejhallgatóban! Az Edifier fejhallgatói bőr és memória bevonattal rendelkeznek, ami tökéletesen illeszkedik a füléhez. A fordító nyugalmának és az előállított hálózsákra való tekintetéhez könnyen hordozhatóak. Sőt, a fejhallgató gombjai lehetővé teszik a bejövő hívások fogadását/elutasítását, a hangerő beállítását, a kezeléseket stb. Az acél készítésű és minimalista dizájn azt jelenti, hogy bármilyen stílusban jól mutat meg.

Edifier/WH950NB-ivory/10

A doboz tartalma:

  • Fejhallgató
  • Eszköztár
  • USB-USB-C töltőkábel
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • Audio adapter repülőgéphez
  • Használati utasítás
Gyártó Edifier
Modell WH950NB
Bluetooth 5.3 verzió
Bluetooth profilok A2DP, AVRCP, HFP
Jel hatótávolság 10 m
Lejátszási idő ANC funkcióval: 34 óra, ANC funkció nélkül: 55 óra
Akkumulátor kapacitása 480 mAh
Töltőport USB-C
Bemeneti feszültség 5V/1A
Töltési idő 1,5 óra
Súly 296 ± 1 g
Audiokodekek LDAC,SBC
Transduktor Dinamikus, 40 mm
Impedancia 32O
SPL 91 ± 3 dB
Frekvencia átvitel 20 Hz - 40 KHz
Mikrofon érzékenység -34 dB
Méretek 193 x 169 x 82 mm
Szín Elefántcsont
Termék részletei
Edifier
397142
20 db

Megadott referenciák

ean13
6923520245451
MPN (Gyártói cikkszám)
WH950NB ivory
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on