Haylou PurFree BC01 csontvezető fejhallgató (fekete)
  • Haylou PurFree BC01 csontvezető fejhallgató (fekete)
  • Haylou PurFree BC01 csontvezető fejhallgató (fekete)

Haylou PurFree BC01 csontvezető fejhallgató (fekete)

308049
Haylou
30 040 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Haylou PurFree BC01 csontvezetéses fejhallgató

A Haylou BC01 vezeték nélküli csontvezetéses fejhallgatók tökéletesek edzéshez és még sok minden máshoz. Rendkívül könnyűek, kényelmesek és vízállóak, és kiváló minőségű hangot biztosítanak. Akár 8 órán át használhatóak, és támogatják a gyors mágneses töltést. A Bluetooth 5.2 villámgyors átvitelt garantál, a cVc zajcsökkentő és a kettős mikrofonok pedig lehetővé teszik, hogy könnyedén telefonáljon.

2.jpg

Kényelem és biztonság

Miért ideális opció a sportolók számára a csontvezetéses fejhallgató? Nemcsak könnyűek és kényelmesek, de nem tömítik el a füleit, és nem izolálják önt a környezettől. Így mindig hallja, mi történik körülötte, és például beszélgethet barátokkal. Hasonló készülékek egészségügyi szempontból is biztonságosabbak - csökkentik a halláskárosodás kockázatát. Mivel nem helyezik el a fülcsatornákban, segítenek csökkenteni a baktériumokkal és a szennyeződéssel való érintkezést.

1.jpg

Könnyű, kényelmes, vízálló

A Haylou BC01 fejhallgatók kiváló választás az aktív emberek számára. Csak 28g-ot nyomnak, és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően kényelmet biztosítanak. Ráadásul szilárdan a helyükön maradnak. Ugyanakkor rendkívül tartósak és rugalmasak - könnyedén hozzáigazíthatja őket szükségleteihez. Bőrbarát szilikonból készülnek. IP67-es vízállósággal rendelkeznek, így még a legintenzívebb edzések során is használhatják őket. Nem riadnak vissza az izzadt cseppektől!

8.jpg

Kiváló minőségű hang

A Haylou bizonyítja, hogy a csontvezetéses fejhallgatók is képesek kiváló minőségű hangot biztosítani. A PurFree BC01 technológiai megoldásainak köszönhetően gazdag részleteket és erőteljes, mély basszust nyújtanak. Ezenkívül az átgondolt kialakítás megakadályozza a hangok kiszivárgását a környezetbe. Ne féljen attól, hogy valaki meghallja az ön által lejátszott zenét! A csomagban található füldugóknak köszönhetően elzárhatja a külső zajokat, és jobban összpontosíthat podcastjára vagy kedvenc dalára.

11.jpg

Tökéletes beszélgetésekhez

A PurFree BC01-ek telefonhívásokhoz is nélkülözhetetlenek lesznek. Kettős mikrofonnal szerelve vannak, és támogatják a cVc zajszűrő technológiát, így nemcsak tökéletesen rögzítik a hangját, hanem kiküszöbölik a felesleges háttérzajokat is. Biztos lehet benne, hogy hívófelei probléma nélkül hallják önt - akár a városközpontban fut, akár zsúfolt buszon utazik!

9.jpg

Megbízható vezeték nélküli átvitel

Ne hagyja, hogy a jelproblémák megakadályozzák önnek a kedvenc lejátszási listáinak hallgatását a következő edzés alatt. A BC01 fejhallgatókban egy fejlett Qualcomm 3044 chip található, és támogatják a Bluetooth 5.2 technológiát, amely még gyorsabb és stabilabb átvitelt garantál. Érdemes megemlíteni az aptX kodeket is, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül, magas minőségben hallgathasson zenét. A fejhallgatókat egyszerre két eszközzel is párosíthatja, és szabadon váltogathat köztük.

5.jpg

Hosszú üzemidő

Hallgasson zenét edzés közben vagy biciklizés közben gondtalanul - a fejhallgatók nem merülnek le túl gyorsan. A BC01 működési ideje eléri a 8 órát - ami elegendő körülbelül 200 dal lejátszásához. A termék további előnye a mágneses gyorstöltés. Csak dugja a fejhallgatókat kb. 10 percre az áramellátásba, és máris képes lesz újabb 2 óráig zenét hallgatni! A BC01-et 100%-ra csak kb. 1,5 óra alatt tölti fel.

7.jpg

Felhasználóbarát

A PurFree BC01 fejhallgatók kezelése rendkívül egyszerű. A legfontosabb funkciók kényelmes használatát a könnyen hozzáférhető helyeken elhelyezett gombok teszik lehetővé. Segítségükkel például szüneteltetheti és folytathatja a lejátszást, felveheti a telefont, vagy váltani tud a dalok között. Ideális megoldás az edzésedhez - nem kell minden alkalommal elővenned a telefonodat, mert minden, amire szükséged van, kéznél van!

6.jpg

A dobozban

  • Fejhallgató
  • Töltőkábel
  • Füldugók (pár)
  • Gyors útmutató
  • Használati útmutató
Márka Haylou
Név HAYLOU PurFree (BC01) Vezeték nélküli csontvezetéses fejhallgató
Modell BC01
Szín Fekete
Bluetooth verzió 5.2
Hatótávolság Akár 10m
Töltési interfész Mágneses gyorstöltés
Működési idő Kb. 8 óra
Töltési idő Kb. 1,5 óra
Audio kodek SBC, aptX
Támogatott protokollok A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Vízálló IP67
Súly 28g
Termék részletei
Haylou
308049
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971664932850
MPN (Gyártói cikkszám)
BC01 Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on