Headphones OneOdio Pro10 red
  • Headphones OneOdio Pro10 red
  • Headphones OneOdio Pro10 red

Headphones OneOdio Pro10 red

529152
OneOdio
9 920 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Pro10 fejhallgatók (piros)

A Oneodio Pro10 fejhallgatók professzionális hangzást biztosítanak Önnek. 50 mm-es meghajtóik kiváló hangminőségért felelnek, és megfelelnek a Hi-Res Audio szabványoknak. A fejhallgatók gondosan átgondolt kialakítása garantálja a páratlan kényelmet, még hosszú használati idő esetén is. A fejhallgatók két csatlakozóval rendelkeznek - 6,35 mm és 3,5 mm -, amelyek hozzájárulnak a széles kompatibilitásukhoz. Emellett rendelkeznek Shareport funkcióval is. A Pro10 modell kiváló választás azok számára, akik professzionálisan foglalkoznak zenével.

 

Hang, amely elragadja Önt

Kedvenc dalai még sosem hangzottak olyan jól. A fejhallgatók nagyméretű, 50 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek kiváló minőségű, magas felbontású hangot biztosítanak. Ennek eredményeként kristálytiszta, részletgazdag hangzásban és mély, erőteljes basszusban gyönyörködhet.

 

Ossza meg zenéjét másokkal

Mostantól szabadon hallgathat zenét élete társával. Az eszköz az innovatív Shareport technológiát használja. Mit jelent ez? Kényelmesen csatlakoztathat több fülhallgatót egy eszközhöz, anélkül, hogy szüksége lenne további elosztókra. Csak használja az elérhető portok egyikét, és csatlakoztassa a fülhallgatókat egymással az alábbi kábel segítségével.

 

Kényelmes kezelés

Tapasztalja meg, mennyire könnyű a Pro10 fejhallgatók használata! Az együtt szállított 3,5 mm-es audio kábel beépített távirányítót tartalmaz, amely könnyű használatot tesz lehetővé. Használja kényelmesen a lejátszás szüneteltetésére és újbóli megindítására, dalok cseréjére, és hívások fogadására, befejezésére vagy megszakítására. Ráadásul beépített mikrofon is van benne, így szabadon beszélgethet másokkal.

 

Többféle felhasználás

A Oneodio Pro10 fejhallgatók számos felhasználási lehetőségre terveztek. Kiválóan működnek a professzionális alkalmazásokban. Használja őket többek között rögzítéshez egy felvételek készítésére szolgáló stúdióban, zenekeveréshez, vagy dob vagy gitárjátékhoz. Emellett mindennapos használatra is használhatja. A fejhallgatók rendelkeznek 3,5 mm-es és 6,35 mm-es portokkal, így könnyedén csatlakoztathatja őket okostelefonhoz, laptophoz, elektromos gitárhoz vagy PS konzolhoz.

 

Páratlan kényelem

Élvezze a páratlan kényelmet még akkor is, ha hosszabb ideig használja a Oneodio Pro10 fejhallgatókat. A fejhallgatók kényelmesen illeszkednek a fülére, nincs kényelmetlen nyomás vagy kellemetlen érzés. A puha fülkagylók tapintós anyagból készülnek, amely tovább fokozza a kényelmét. Ezenkívül szabadon körbeforgathatja őket 90° és 180°-kal. Az állítható fejpánt lehetővé teszi a fejhallgatók beállítását az Ön előnye szerint, és a hajtogatható kialakításnak köszönhetően könnyen beleférnek a hátizsákjába vagy táskájába.

 

Tartalom

  • fejhallgatók
  • 3,5 mm jack hangkábel
  • 6,35 mm / 3,5 mm kábel
  • anyagtasak
  • használati utasítás

 

Gyártó Oneodio
Modell Pro10
Szín Piros
Transzduktorok 50 mm
Impedancia 32O
Érzékenység 110 dB ± 3 dB
Frekvenciaátvitel 20Hz-20000Hz
Maximális bemeneti teljesítmény 1600 mW
Csatlakozó 3,5 mm / 6,35 mm
Termék részletei
OneOdio
529152
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140106
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro10 red
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on