QCY T17 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T17 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T17 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T17 TWS Wireless Earphones (white)
  • QCY T17 TWS Wireless Earphones (white)

QCY T17 TWS Wireless Earphones (white)

305245
QCY
6 270 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

QCY T17 Vezeték nélküli fejhallgató

Élvezd a QCY T17 fejhallgató szabadságát és krisztálytiszta HIFI hangminőségét! Fedezd fel kedvenc dalaid gazdag részleteit és tapasztald meg őket újra. Az ultrakésleltetés és a Bluetooth V5.1 chip új szintre emeli az audio lejátszást. Az érintőpanelnek köszönhetően könnyedén használhatod a fejhallgatót anélkül, hogy ki kellene venned a telefont a zsebedből, az ergonomikus és könnyű kialakítás pedig biztosítja, hogy a helyén maradjon, amikor épp úton vagy.

2.jpg

Szuperkönnyű és kényelmes

Az ergonomikus forma és a fülbe illeszkedő gumiszalagok kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé, így akár órákon át is használhatod őket fájdalom nélkül. Minden fülhallgató mindössze 4,2 g súlyú. Ez azt jelenti, hogy ugyanannyit nyom, mint az A4-es méretű papírlap. Kényeztesd magad egy új élménnyel, és fedezd fel a T17 lehetőségeit.

3.jpg

Kiváló hangminőség

A beépített dinamikus meghajtó professzionális hangolása és összetett membránja tiszta hangot és gyors válaszidőt biztosít a tranzakciós zajokra, kristálytiszta hangrögzítést biztosítva, így bármikor élvezheted kedvenc dalaidat torzítás nélkül.

4.jpg

Mindig veled

A fejhallgató nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 7,5 órányi akkumulátor-élettartamot biztosít. A 380mAh töltőtokkal együtt akár 26 órányi lejátszási időt is elérhetsz! Akár 390 dalt és 13 filmet is lejátszhatsz. Vigyük magunkkal az QCY T17 fejhallgatóinkat a legtávolabbi utazásokra is és élvezzük az időt.

8.jpg

Megszakításmentes hívások

Hívj bárkit a világ bármely pontjáról QCY T17 fejhallgatóiddal, és élvezd az megszakításmentes kapcsolatot. Az ENC technológia blokkolja a háttérzaj nagy részét, hogy biztosan hallhassák, amit mondasz. Így akár a legzsúfoltabb helyeken is élvezheted szeretteiddel vagy barátaiddal folytatott beszélgetéseidet.

7.jpg

Innovatív technológiák

Az innovatív technológiák bevezetésének köszönhetően a Bluetooth 5.1 chip a virtuális világ korlátlan lehetőségébe kalauzol el, a hangkésleltetéséről pedig alig hallható, amely határozott előnyt jelent a leginkább lelkes játékosok számára és stabilan fenntartja a kapcsolatot. Választhatod, hogy egy vagy két fejhallgatót használsz-e: kapcsolj a megfelelő módok között, és igazítsd őket a szükségleteidhez.

6.jpg

Okos megoldások

Vegyük igénybe a QCY T17 fejhallgató képességeit és kövessük a parancsokat anélkül, hogy ki kellene venni az eszközt, amelyet éppen használnunk. Szüneteltessen, folytasd és tekints vissza a számokra, vidd fel és utasíts el a hívásokat egyetlen ujjmozdulattal. A bal fülhallgató háromszoros gyors nyomásával könnyedén csatlakoztathatod a Siri, az Alexa és a Xiao Ai segédprogramjaidat, hogy parancsokat adhass nekik.

9.jpg

Tartozék

  • 3 pár gumiszalag S/M/L
  • USB Type C kábel
  • Használati útmutató
Gyártó QCY
Modell T17
Tanúsított modell BH21Q17A
Párosítási név QCY - T17
Bluetooth verzió 5.1
Bluetooth kodek AAC
Támogatott iOS / Android
Működési hatótávolság 10m
Akkumulátor-élettartam 4,5 órás hívásidejű, 7,5 órás lejátszási idő
Bluetooth profil HFP / A2DP / AVRCP
Akkumulátor teljesítménye (tok) 380mAh
További teljesítményforrás a tok számára Lehetővé teszi, hogy a két fejhallgatót egyaránt 2,5-szer töltsük fel
Töltőport Type-C
Szín Fehér
Termék részletei
QCY
305245
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957141407035
MPN (Gyártói cikkszám)
T17-White
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on