Soundpeats Air 3 Deluxe TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Air 3 Deluxe TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Air 3 Deluxe TWS fülhallgató (black)
  • Soundpeats Air 3 Deluxe TWS fülhallgató (black)

Soundpeats Air 3 Deluxe TWS fülhallgató (black)

321111
Soundpeats
17 780 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

TWS Soundpeats Air3 Deluxe HS fülhallgató (fekete)

Fontos számodra a kiváló minőségű hangzás? A Soundpeats Air3 Deluxe HS fülhallgatóval nem fogsz csalódni - a Hi-Res Audio minősítéssel megerősített készülék kiváló minőségű hangzást nyújt. 14,2 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, támogatja az LDAC kodeket és Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül csatlakozik más eszközökhöz. Az ENC zajcsökkentős mikrofonoknak köszönhetően szabadon beszélgethetsz telefonon. Emellett van egy dedikált alkalmazás is, amely számos érdekes funkciónak ad hozzáférést.

1.jpg

Fantasztikus hangzás

Az Air3 Deluxe HS fülhallgatóval az élményed új szintre kerül. Fantasztikus, határozott és mély hangzást nyújt, amiben az LDAC kodeknek és a nagyméretű, 14,2 mm-es meghajtóknak van szerepük. A Soundpeats otthonodban olyan élményt nyújt, mintha egy koncerten lennél!

4.jpg

Stabil kapcsolat - minimális késés

Fedezd fel az új, jobb vezeték nélküli kapcsolat minőséget! Az Air3 Deluxe HS fejhallgatók a fejlett Bluetooth 5.2 technológiát használják a stabil kapcsolat érdekében. Nagyszerű lehetőség játékosok számára is, mert speciális játékmódot kínálnak, amelynek késése csak körülbelül 60 ms. A videó és a hang tökéletes szinkronizációja megkönnyíti, hogy a kedvenc játékod világában megtaláld az ellenfeleidet és ne lehessenek meglepetések!

9.jpg

Kiváló hangzás telefonos beszélgetésekhez is

Az Air3 Deluxe HS fülhallgatóval szabadon telefonálhatsz akár rendkívül zajos helyeken is. Az adott fülhallgatókban 2 mikrofon található, amelyek tökéletesen regisztrálják a hangodat. Támogatják az ENC zajcsökkentő technológiát, amely hatékonyan szűri ki a szükségtelen háttérzajt akár 80%-kal is. Mindez biztosítja, hogy te és az éppen hívó fél zavartalanul tudjatok kommunikálni - még akkor is, ha egy zsúfolt bevásárlóközpontban vagy busszal utazol.

6.jpg

Személyre szabott kényelem

Az Air3 Deluxe HS fülhallgató tökéletesen illeszkedik a füledbe, és rendkívül kényelmes. A beépített érintőpanelek lehetővé teszik a könnyű működést - például a lejátszás leállítását, módbeváltást, hangasszisztens aktiválását, dalváltást, telefonhívások fogadását vagy a hangerő állítását. Mostantól minden, amire szükséged van, az ujjaid alatt van! Továbbá a fülhallgató érzékeli, amikor a füledben vannak. Ha kiveszed őket, automatikusan leáll a lejátszás, és visszatér, ha visszateszed őket.

8.jpg

Nézd meg az alkalmazás által nyújtott lehetőségeket

Telepítsd fel a SoundPeats alkalmazást és kapj még több opciót. Állíthatod például a hangerőt, kiválaszthatod a lejátszási módot, ellenőrizheted a fülhallgatók töltöttségi szintjét, be- vagy kikapcsolhatod az érintő vezérlést, valamint frissítheted a firmware-t. Az EQ beállításai is elérhetőek - állítsd az elvárásaidnak megfelelően, és élvezd még érdekesebb élményt!

2.jpg

Hosszú üzemidő

Hallgasd zenédet otthon, munkában vagy utazás közben anélkül, hogy aggódnál amiatt, hogy a fülhallgatók túl gyorsan lemerülnek! Az Air3 Deluxe HS akár 5 órán át is működik egyetlen töltéssel. Emellett az mellékelt tok lehetővé teszi, hogy ezt az időt nagyjából 20 órára növeld. Így kedvenc dalaidat hallgathatod vagy YouTube videókat nézhetsz zavartalanul.

7.jpg

A dobozban

  • Fülhallgatók
  • Töltőtok
  • Töltőkábel (USB-A/USB-C)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Soundpeats
Modell Air3 Deluxe HS
Szín Fekete
Bluetooth 5.2
Meghajtó 14.2mm
Audio kodekek LDAC
Frekvenciamenet 20Hz-40kHz
Mikrofonok száma 4 (2 darab fejenként)
Működési idő Körülbelül 5 óra (fejhallgató), körülbelül 20 óra (tokkal)
A tok töltési portja USB-C
Alkalmazás SoundPeats
Termék részletei
Soundpeats
321111
20 db

Megadott referenciák

ean13
6941213608765
MPN (Gyártói cikkszám)
Air3 Deluxe HS Black
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on