Soundpeats Sonic fülhallgató (grey)
  • Soundpeats Sonic fülhallgató (grey)
  • Soundpeats Sonic fülhallgató (grey)

Soundpeats Sonic fülhallgató (grey)

305733
Soundpeats
18 260 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soundpeats Sonic TWS fejhallgatók

Ha szereted a mély hangzást, akkor a Sonic fejhallgatók biztosan tetszeni fognak neked. Az aptX-adaptív audió kodekkel felszerelt, kristálytiszta hangzást adnak teljes részletességgel. A magas minőségű chip gyors és stabil kapcsolatot és alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé. A töltő tok lehetővé teszi, hogy a fejhallgatók akár 35 órán át működjenek, és körülbelül 1,5 óra alatt visszanyerhetik az energiájukat a mellékelt USB-C kábellel. Ezenkívül az alacsony késleltetés még jobb játékélményt nyújt, és az ergonomikus kialakítás hosszan tartó kényelmet biztosít.

4.jpg

Tökéletes hangzás, jobb hívásminőség

A Sonic fejhallgatók alacsony frekvenciájú erősítési technológiát és a legújabb audio dekódolási technológiát (aptX) használják, hogy magas minőségű hangot biztosítsanak neked. A CVC zajkioltó funkcióval szabadon beszélhetsz telefonon zavaró tényezők nélkül.

2.jpg

Gyors és stabil kapcsolat

A fejhallgatók Bluetooth 5.2-vel és QCC3040 chip-pel vannak ellátva, ami magasabb kapcsolati minőséget és alacsonyabb energiafogyasztást jelent. A kiegészítő összes Bluetooth-oszkópáló eszközzel kompatibilis, beleértve a 4.0 verziót is. Ráadásul a Sonic modell mono és sztereó módokat is felvonultat, így egyszerre használhatod két fejhallgatót vagy csak az egyiket.

5.jpg

Hosszú üzemidő, gyors töltés

A Soundpeats fejhallgatói akár 15 órás lejátszási időt biztosítanak egyetlen töltéssel. A töltő tok pedig meghosszabbítja az üzemidőt 35 órára. Ráadásul az USB-C-kábel gyors töltést garantál, így körülbelül 1,5 óra múlva újra terhelésre kész leszel. Az tokban található LED jelzőlámpa tájékoztat az akkumulátor állapotáról.

3.jpg

TrueWireless Mirroring Technology

A TrueWireless Mirroring technológia használata növeli a kapcsolat stabilitását és csökkenti a zavaró tényezőket a szélsőséges környezetekben is. A Gaming mód alacsony késleltetést biztosít a dinamikus játékélmény fokozásához. Az aktiváláshoz háromszor nyomd meg a gombot a bal fülhallgatón.

6.jpg

Használati kényelem

A fejhallgatók gombokkal vannak ellátva, ami kényelmesebb és pontosabb vezérlést tesz lehetővé. Csak nyomd meg a fülhallgatót a hangerő beállításához, a lejátszás megállításához, a telefon megválaszolásához stb. Ezenkívül az ergonomikus kialakítás hosszan tartó kényelmet biztosít.

1.jpg

A dobozban

  • fülhallgatók
  • töltő tok
  • USB - USB-C töltőkábel
  • szilikon tipp (3 pár)
  • felhasználói kézikönyv
Márka Soundpeats
Modell Sonic
Bluetooth verzió 5.2
Audio profilok HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Bluetooth chip QCC3040
Jelzési tartomány akár 10 m (akadálymentes)
Akkumulátor kapacitás töltő tok 400 mAh, fülhallgatók x2 70 mAh
Eltelt idő akár 15 óra + 20 óra (töltő tok)
Töltési idő körülbelül 2 óra (töltő tok)
Készenléti idő 150 óra
Méretek 20,5 x 18,3 x 27,2 mm (fülhallgatók)
Súly 47,49 g (tok + fülhallgatók)
Termék részletei
Soundpeats
305733
20 db

Megadott referenciák

ean13
6941213644985
MPN (Gyártói cikkszám)
Sonic
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on